Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Data Engineer

post_image

Rekryilmoitus

 

Patria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset.

Patria on kansainvälinen puolustus-, turvallisuus- ja ilmailualan luotettu asiakaskeskeisten elinkaaren tukipalvelujen ja teknologiaratkaisujen tuottaja, jolla on vahva kasvustrategia. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patriagroup.com

Haemme nyt Halliin

Data Engineer 

Patrian Operations -yksikköön osaksi tiimiä, jossa kehitetään datananalysointi- ja simulointijärjestelmiä erityisesti lentävän kaluston tarpeisiin. 

Patriassa pääset työskentelemään ainutlaatuisten ohjelmistokehitysprojektien parissa. Tehtävä keskittyy datan visualisointiin ja analysointiin. Pääset työskentelemään monipuolisesti erilaisen simulaattoreihin liittyvän datan parissa ja tulet törmäämään erilaisiin formaatteihin, tiedostoihin ja tietokantoihin. Työ on monipuolista ja sitä voidaan räätälöidä kiinnostuksesi ja osaamisesi huomioiden. Olet sitten uran alkutaipaleella tai jo kokeneempi tekijä, pääset kehittämään osaamistasi monipuolisesti.

Millaista osaajaa etsimme:

Hallitset C#:n ja olet työskennellyt aiemmin myös .NET:llä. Sinulla on aiempaa kokemusta datan käsittelystä ja kiinnostusta erilaisiin tiedostoihin ja datamuotoihin. Toimit sujuvasti Linux-ympäristössä ja erilaiset tietokannat ovat sinulle tuttuja. Olet ennakkoluuloton ja utelias, joka ei hätkähdä itselle vieraiden asioiden edessä.

Saat roolissa kehitystiimin tuen sekä samalla myös vastuuta ja vapautta tehdä työtäsi itsenäisesti. Tarvittaessa työtehtäviä on mahdollista tehdä osittain myös etänä/Tampereen toimistolta, mutta työ edellyttää kuitenkin säännöllistä työskentelyä Hallin toimipisteellä.

Valitulla henkilöllä tulee olla:

  • Tehtävään soveltuva koulutus
  • Aiempaa kokemusta C#, .NET ja Visual Studio työkaluista
  • Kokemusta erilaisista data formaateista, tiedostoista ja tietokannoista
  • Kiinnostusta työskennellä matalan tason formaattien parissa
  • Sujuva englannin ja suomen kielen taito niin suullisesti kuin kirjallisesti

Lisäksi on eduksi, jos sinulla on:

  • Kiinnostusta ilmailuun ja simulaatioihin
  • Ymmärrystä binääridatasta
  • Kyky numeerisen datan visualisointiin

Mitä tarjoamme:

Meillä Patriassa pääset tekemään sellaista, mitä muualla et pääse edes näkemään. Sinulla on mahdollisuus pitkään ja monipuoliseen työuraan Patrian ainutlaatuisten tuotteiden ja toimintojen parissa.

Tarjoamme sinulle henkilöstöetuna mm. vuosittaisen tulospalkkiomallin, työsuhdepyöräedun sekä lounas- ja virike-edun. Meillä on kattavat työterveyspalvelut, joihin sisältyy esim. erikoislääkäripalvelut. Tarjoamme myös vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen työntekijöillemme.

Arvostamme myös vapaa-aikaasi, joten meillä pystyt tasapainottamaan työn ja vapaa-ajan joustavasti esimerkiksi hyödyntämällä liukuvaa työaikaa. Pääset tutustumaan tarkemmin patrialaisiin ja meillä työskentelyyn täältä.

Kiinnostuitko?

Valitse työpaikka, jossa sinä ratkaiset ja lähetä hakemuksesi pdf-muodossa Patrian nettisivuilla. Hakuaika päättyy 4.8.2024, kesälomien vuoksi hakemusten käsittelyssä on viiveitä. Lisätietoja antaa rekrytoijamme Sari Rantanen 15.6. asti sekä 15.7. alkaen joko puhelimitse +358 504071231 tai sähköpostilla ext-sari.rantanen@patriagroup.com

Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Paikkaan valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys ja huumausainetesti.

Miksi Patria?

 1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa.

2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla.

3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.

4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 11.6.2024 - 4.8.2024
Sijainti: Jämsä
Linkki: https://laura.fi/avoimet-tyopaikat/patria/data-engineer/2916563/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Analytiikka

Toimialakokemus

IT

Teknologia

C#
Linux

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä