Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Senior Cyber Security Specialist

post_image

RekryilmoitusPatria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset.

Patria on kansainvälinen puolustus-, turvallisuus- ja ilmailualan luotettu asiakaskeskeisten elinkaaren tukipalvelujen ja teknologiaratkaisujen tuottaja, jolla on vahva kasvustrategia. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patriagroup.com

Haemme nyt Espooseen Otaniemen toimipisteellemme

Senior Cyber Security Specialistia

kyberturvallisuustiimiimme työskentelemään sovellusturvallisuuteen liittyvien tehtävien parissa (mm. haavoittuvuus tutkimus). Pääset osaksi asiantuntevaa tiimiä ja tekemään työtä mielenkiintoisten tuotteiden ja palvelujen parissa. Voit tutustua tuotteisiimme täällä.

Odotamme hakijoiltamme kokemusta mm. seuraavista aihealueista:

  • Käyttöjärjestelmien tuntemus (erityisesti Linux ja Windows)
  • Prosessoriarkkitehtuurien ja assemblyn ymmärrys (esim. x86, AMD64)
  • Ohjelmointi- ja skriptaustaidot (esim. Python, C, C++)
  • Ohjelmien takaisinmallinnus ja debuggaus (esim. Ghidra, WinDBG, GDB)
  • Fuzz-testaus (white-, grey- ja black-box-testaus)
  • Ilmaiset itseäsi erinomaisesti suomen ja englannin kielellä niin kirjallisesti kuin suullisesti. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Sinun ei tarvitse olla osaaja kaikissa edellä mainituissa vaan etsimme tiimiimme toisiaan täydentäviä henkilöitä. Arvostamme laaja-alaista tietotekniikan osaamista ja ennen kaikkea odotamme sinulta intohimoa oppia jatkuvasti uutta. 

Eduksi katsotaan myös esimerkiksi:

  • Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto tai tutkijakoulutus
  • Ohjelmistokehityskokemus
  • Penetraatiotestauskokemus

Mitä tarjoamme:

Meillä Patriassa pääset tekemään sellaista, mitä muualla et pääse edes näkemään. Sinulla on mahdollisuus pitkään ja monipuoliseen työuraan Patrian ainutlaatuisten tuotteiden ja toimintojen parissa.

Tarjoamme sinulle henkilöstöetuna mm. vuosittaisen tulospalkkiomallin, työsuhdepyöräedun sekä lounas- ja virike-edun. Meillä on kattavat työterveyspalvelut, joihin sisältyy esim. erikoislääkäripalvelut. Tarjoamme myös vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen työntekijöillemme.

Arvostamme myös vapaa-aikaasi, joten meillä pystyt tasapainottamaan työn ja vapaa-ajan joustavasti esimerkiksi hyödyntämällä liukuvaa työaikaa. Pääset tutustumaan tarkemmin patrialaisiin ja meillä työskentelyyn täältä.

Kiinnostuitko?

Valitse työpaikka, jossa sinä ratkaiset ja lähetä hakemuksesi pdf-muodossa Patrian nettisivuilla. Hakuaika päättyy 11.8.2024 ja kesälomien vuoksi käsittelemme hakemuksia vasta hakuajan päätyttyä. Lisätietoja antaa rekrytoijamme Sari Rantanen 15.6. asti sekä 15.7. alkaen (puh +358 504071231 tai ext-sari.rantanen@patriagroup.com)

Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Paikkaan valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys ja huumausainetesti.

Miksi Patria?

1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa.

2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla.

3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.

4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 4.6.2024 - 11.8.2024
Sijainti: Espoo
Linkki: https://laura.fi/avoimet-tyopaikat/patria/senior-cyber-security-specialist/2869669/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Laatu, turvallisuus ja ympäristö

Erikoisosaaminen

Tietoturva

Toimialakokemus

IT

Teknologia

C
C++
Python
Linux
Windows

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä