Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Data Scientist

post_image

RekryilmoitusOlen Riku ja vastaan Telian kuluttajaliiketoiminnan data-analytiikasta. Tiimimme tuottaa liiketoiminnalle erittäin tärkeää analytiikkaa päätöksenteon tueksi. Kehitämme myös jatkuvasti työhömme liittyviä menetelmiä ja toimintamalleja. Nykyisen tiimikaverimme siirtyessä toisiin tehtäviin etsimme nyt suosittelujärjestelmistä vastaavaa Data Scientistiä mainioon joukkoomme! Oletko se sinä?

Seuraava mahdollisuutesi

Olet varmaankin havainnut verkkokaupassa juuri sinulle sopivia suosituksia ja huomannut saamasi viestinnän olevan sinulle personoitua. Tämän kaiken taustalla on suosittelujärjestelmä, jollaisen ylläpidosta ja kehityksestä tulet roolissasi vastaamaan. Suosittelijan toimivuuden analysointi, tuloksien läpikäynti liiketoiminnan kanssa sekä suositusten päivitysten ja tuotannossa pysymisen varmistaminen ovat keskeisiä tehtäviäsi. Vastaat suositusjärjestelmästä kokonaisuutena, mukaan lukien järjestelmän tekninen ja kaupallinen kehitys. Tavoitteena on tarjota asiakkaille paras mahdollinen asiakaskokemus. Tärkeitä sidosryhmiäsi roolissa onnistumisen kannalta ovat liiketoiminnan päätöksentekijät, kanavien vastuuhenkilöt sekä IT-asiantuntijat.

 

Kuka sinä olet?

Osaat hyvän valikoiman kovan ja pehmeän datan analyysimenetelmiä ja sinulla on käytännön kokemusta analytiikan käytöstä liiketoiminnan prosesseissa. Hahmotat milloin tulokset näyttävät liian hyviltä ollakseen totta ja osaat tällöin painaa jarrua. Olet luonnikas toimiessasi erilaisten ihmisten kanssa ja esitellessäsi analyysituloksia niin tekniselle kuin kaupalliselle kohderyhmälle, innostaen samalla työtovereitasi analytiikan soveltamiseen. Ennen kaikkea olet aidosti kiinnostunut datan pyörityksestä ja analyysimenetelmistä ja haluat jatkuvasti kehittää taitojasi, periksi antamattomalla asenteella.

Osaamisesi ja kokemuksesi

Kokemus suosittelijasysteemeistä niin tekniseltä kuin kaupalliselta puolelta on eduksi, samoin kokemus reaaliaikaisen datan käsittelystä. Olet kenties suorittanut muutamia analytiikan tai datan hallinnan sertifikaatteja. Taustallasi voisi olla esimerkiksi tietojenkäsittelyn, matematiikan tai tilastotieteen opintoja. Voit olla kokenut datavelho tai valmistumisvaiheessa oleva maisteri tai tohtori – asenne ratkaisee! Viestit erinomaisesti suullisesti ja kirjallisesti, sekä suomeksi että englanniksi.

Mitä voit odottaa?

Telian analytiikassa työskentelee kymmeniä analytiikan ja datanhallinnan asiantuntijoita, kotimaassa ja ulkomailla, joten sinulla on laaja ja osaava ammattilaisten joukko ympärilläsi tukemassa onnistumistasi ja kasvuasi eteenpäin. Analytiikkaympäristömme on ollut pitkään tuotannossa ja kehittyy jatkuvasti - pääset siis suoraan aidosti haastaviin tehtäviin.

Innostuitko?

Jos haluat osaksi tätä matkaamme, lähetä meille näköisesi hakemus rekrysivustomme kautta telia.fi/career viimeistään 25.3.2018. Kerrothan meille työhakemuksessa, miten sinä validoisit suosittelujärjestelmän teknisen ja kaupallisen toimivuuden.

Kerron mielelläni lisää tulevasta roolistasi, tiimistä tai meillä työskentelystä – ota rohkeasti yhteyttä: Riku Mäkeläinen +358 40 302 4760, riku.makelainen@teliacompany.com, https://fi.linkedin.com/in/riku-makelainen-1169299.

Welcome to Telia – Home to your next big opportunity!

Olemme Telia, New Generation Telco. Meillä on tärkeä tehtävä – tuoda maailma lähemmäksi ihmistä. Tarjoamme ihmisille innovatiivisia, helppoja ja tehokkaita tapoja kommunikoida keskenään missä päin maailmaa tahansa. Verkot ja muut operaattoripalvelut ovat edelleen ydinosaamistamme, mutta lisäksi olemme digitaalisen liiketoiminnan edelläkävijä toimintaamme lähellä olevilla alueilla, kuten IoT, datakeskus, älykäs liikenne tai koti sekä digitaalinen tunnistautuminen. Inspiroidu New Generation Telco -matkastamme ja löydä uusi yhteys kanssamme!

Pinterest
Telia logo

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://www.telia.fi/career/ilmoitus?id=Data-Scientist_3629
Yhteydenotto: riku.makelainen@teliacompany.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Telia kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Big Data

Telia:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Telia kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä