Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Data Scientist

post_image

RekryilmoitusTuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. Tässä työssä vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme olla pelialan edelläkävijä ja vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjä. Hyvinvointi on meille sydämen asia. On tärkeää, että töihin on mukava tulla joka päivä. Meillä on monipuoliset ja laajat työsuhde-edut. Tarjoamme vaikuttavia työtehtäviä kehittyvässä työyhteisössä, jossa on iloinen tekemisen meininki. Tehdään työtä ? yhdessä ilon puolella.

Data Scientist

Etsimme Data Science -tiimiimme vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen Data Scientistia. Tarjoamme mielenkiintoisen työn datan parissa ja huippuosaajista koostuvan tiimin.

Veikkauksen Data Science -tiimissämme pääset datan avulla vaikuttamaan tapaan, jolla Veikkaus tekee liiketoimintaa; sekä talon sisäisesti että asiakasrajapinnassa. Tiimin tehtäviin kuuluu yli 2 miljoonaa asiakasta käsittävän asiakastietokannan ja siihen liittyvien datojen, esim. pelihistoria-, web- ja applikaatiodatan valjastaminen palvelemaan liiketoimintaa.

Data Science -tiimi on osa Data & Analytics -yksikköä, joka kuuluu kotimaan liiketoimintaan, eli pääset työskentelemään oikeiden liiketoiminnallisten haasteiden parissa, unohtamatta kuitenkaan myös liiketoiminnan ulkopuolisia mahdollisuuksia.

Monia dataan perustuvia ratkaisuja olemme jo ehtineet rakentaa, mutta monia on vielä tekemättä matkalla maailman dataohjautuvimmaksi rahapeliyhtiöksi. Varmistaaksemme sujuvan etenemisen tällä matkalla tarvitsemme tiimiimme uusia vahvistuksia.

Viime aikoina olemme tehneet muun muassa seuraavia:

 • Personointia/suosittelumalleja digitaalisiin kanaviin
 • A/B-testausta
 • Avoimien palautteiden analysointia NLP-malleilla
 • Vastuullisuusmallinnusta
 • Generatiivisen tekoälyn hyödyntämistä

Edellä mainittujen käytön laajentamisen ja jatkokehityksen lisäksi tekemistä on lähitulevaisuudessa tarkoitus laajentaa esimerkiksi markkinoinnin ROI:n mallintamiseen, rahanpesun ehkäisemiseen sekä fyysisiin myyntikanaviin.

Toivomme, että sinulla on vähintään muutaman vuoden verran työkokemusta Data Scientistin, data-analyytikon tai vastaavan roolista liiketoiminnan tukena. Vuosien varrella sinulle on ehtinyt karttua osaamista ainakin seuraavista alueista:

 • Korkeakoulututkinto relevantilta alalta (opinnot sisältäneet paljon matematiikkaa ja tilastotieteitä)
 • Käyttänyt koneoppimisen/tilastollisen mallintamisen perusmalleja (aikasarjamallit, regressiot, luokittelumallit yms.) tosielämän ilmiöiden mallintamiseen
 • Python – vähintään 2 vuotta kokemusta Data Science -tehtävien yhteydestä
 • Hallitset versionhallinnan/git:in käytön
 • SQL – vähintään 2 vuotta kokemusta
 • Hyvä suomen ja englannin kielen taito

Eduksesi katsotaan kokemus pilviympäristössä toimimisesta, erityisesti GCP:stä, ja seuraavista teknologioista ja menetelmistä:

 • Kubernetes
 • Airflow
 • TensorFlow/PyTorch
 • Bayeslainen tilastotiede
 • Kontrolloidut kokeet / A/B-testaus
 • Syvät neuroverkot

Lisäksi toivomme sinun olevan valmis oppimaan uutta ja soveltamaan taitojasi oikeiden ongelmien ratkaisemisessa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja merkityksellisen työtehtävän, kilpailukykyiset työsuhde-edut ja loistavan tiimin. Työpisteesi sijaitsee Veikkauksen pääkonttorissa Helsingin Pohjois-Haagassa, mutta työskentelemme hybridimallilla, joten pääset hyödyntämään molempien työskentelytapojen parhaat puolet. Voit lukea meistä, työsuhde-eduistamme ja työkulttuuristamme lisää tästä.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään sunnuntaina 4.8.2024

Lisätietoja tehtävästä antaa Perttu Punakallio p. +358 943708132 tai perttu.punakallio@veikkaus.fi. (Tavoitettavissa 22.7.24 – 26.7.24)

Tehtävään valittavalle henkilölle teetetään huumausainetesti ja perusmuotoinen, turvallisuusselvityslain (726/2014) mukainen turvallisuusselvitys.

Veikkaus Oy

Veikkaus tuottaa peleillä iloa. Tarjoamme elämyksiä ja huippupelejä, mutta emme hinnalla millä hyvänsä.

Huolehdimme, että pelaaminen säilyy ilon puolella, ja suomalaiset pelaavat maltilla ja peli-ilosta nauttien.

Haluamme olla vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjiä.

Lähes kaikki aikuiset suomalaiset ovat kokeilleet pelejämme, ja meillä on kaksi miljoonaa Etuasiakasta.

Olemme monella tavalla mukana suomalaisessa elämässä. Meitä veikkauslaisia on noin 1 600 ja työskentelemme lähes sadassa pisteessä eri puolilla maata. Pelejämme myydään tuhansissa paikoissa, ja niitä voi pelata turvallisesti myös veikkaus.fissä ja Veikkaus-sovelluksessa.

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 19.6.2024 - 4.8.2024
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://laura.fi/avoimet-tyopaikat/veikkaus-oy/data-scientist/2928556/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Analytiikka

Toimialakokemus

IT

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä