Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

C++ kehittäjä (simulaattorit)

post_image

Rekryilmoitus

 

Patria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset.

Patria on kansainvälinen puolustus-, turvallisuus- ja ilmailualan luotettu asiakaskeskeisten elinkaaren tukipalvelujen ja teknologiaratkaisujen tuottaja, jolla on vahva kasvustrategia. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patriagroup.com

Haemme nyt Tikkakoskelle

C++ kehittäjää

simulaattorijärjestelmien kehitykseen!

Kiinnostaisiko ohjelmistokehitys ilmailun ja simulaattoreiden parissa? Meillä on nyt tarjolla ainutlaatuisia tehtäviä Tikkakoskella. 

Ohjelmistokehittäjän tehtäväkenttä on Patrialla laaja, joten työnkuvassa on räätälöinnin mahdollisuuksia kiinnostuksesi ja osaamisesi perusteella. Meillä ohjelmistokehittäjät pääsevät kehittymään monipuoliseksi osaajaksi. Projektit ovat Patriassa mielenkiintoisia ja näitä ei ihan joka yrityksessä pääse tekemään.

Millaista osaajaa etsimme:

C++ osaaminen luo hyvän pohjan tähän tehtävään ja jos olet aiemmin käyttänyt Qt:ta, niin se auttaa tehtävässä onnistumiseen. Yleinen mielenkiinto ilmailua kohtaan on luonnollisesti plussaa ja harrastuneisuus tai työkokemus elektroniikan parissa katsotaan myös eduksi. Tehtävässä on eduksi monipuoliset ongelmanratkaisukyvyt ja se sisältää ohjelmistokehityksen lisäksi myös mekaniikan ja elektroniikan viankorjausta sekä ylläpitoa.

Etsimme muutaman vuoden kokemusta omaavaa tekijää, voit olla vielä työurasi alkupäässä tai jo kokeneempi konkari. Heti alusta asti saat kehitystiimin tuen. Samalla saat myös vastuuta ja vapautta tehdä työsi itsenäisesti.

Valitulla henkilöllä tulee olla:

  • Tehtävään soveltuva koulutus
  • Aiempaa kokemusta C++-kielen käytöstä 
  • Sujuva englannin ja suomen kielen taito niin suullisesti kuin kirjallisesti

Mitä tarjoamme:

Meillä Patriassa pääset tekemään sellaista, mitä muualla et pääse edes näkemään. Sinulla on mahdollisuus pitkään ja monipuoliseen työuraan Patrian ainutlaatuisten tuotteiden ja toimintojen parissa.

Tarjoamme sinulle henkilöstöetuna mm. vuosittaisen tulospalkkiomallin, työsuhdepyöräedun sekä lounas- ja virike-edun. Meillä on kattavat työterveyspalvelut, joihin sisältyy esim. erikoislääkäripalvelut. Tarjoamme myös vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen työntekijöillemme.

Arvostamme myös vapaa-aikaasi, joten meillä pystyt tasapainottamaan työn ja vapaa-ajan joustavasti esimerkiksi hyödyntämällä liukuvaa työaikaa. Pääset tutustumaan tarkemmin patrialaisiin ja meillä työskentelyyn täältä.

Kiinnostuitko?

Valitse työpaikka, jossa sinä ratkaiset ja lähetä hakemuksesi pdf-muodossa Patrian nettisivuilla. Hakuaika päättyy 4.8.2024, kesälomien vuoksi hakemuksien käsittelyssä on viiveitä. Lisätietoja antaa rekrytoijamme Sari Rantanen 15.6. asti sekä 15.7. alkaen joko puhelimitse +358 504071231 tai sähköpostitse ext-sari.rantanen@patriagroup.com

Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Paikkaan valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys ja huumausainetesti.

Miksi Patria?

 1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa.

2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla.

3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.

4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 11.6.2024 - 4.8.2024
Sijainti: Jyväskylä
Linkki: https://laura.fi/avoimet-tyopaikat/patria/c-kehittaja-simulaattorit/2916445/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT

Teknologia

C++

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä