Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Viestintäteknologioiden asiantuntija

post_image
Rekryilmoitus

Viestintäteknologioiden asiantuntija Smart City -projekteihin (Espoo/Turku)

Rakennamme Sitowisellä tulevaisuuden digitaalista maisemaa yhdessä asiakkaidemme kanssa. Sitowisen Smart City -alueen erityisosaamista ovat rakennetun ympäristön ja liikkumisen asiantuntija- ja digiratkaisut. 

Me sitowiseläiset näemme, että tietoverkot ovat strateginen osa tulevaisuuden kaupunki-infrastruktuuria. Digitaalista ja älykästä kaupunkia ei voida luoda tai ylläpitää ilman tietoliikenneverkkoja, sillä vasta toimivan, luotettavan ja kattavan tietoliikenneverkon päälle voidaan rakentaa innovatiivisia palveluita. Olemme nimenneet tämän digitaalisen perustan älyinfraksi, millä tarkoitetaan esimerkiksi kiinteitä ja mobiiliyhteyksiä varten tarvittavaa passiivista infraa, tietoliikennekaapeleita sekä IoT-sensoreita. 

Näemme myös, että 5G:ssä piilee valtava, vielä valjastamaton potentiaali, palvella koko yhteiskuntaa, sekä julkisella- että yksityisellä sektorilla. Uskomme vahvasti uuden sukupolven viestintäteknologioiden mahdollisuuksiin nostaa tuottavuutta ja kykyyn luoda täysin uudenlaista liiketoimintaa.

Sitowise on alan neutraali toimija, joka auttaa kuntia, valtionhallintoa ja yrityksiä tietoverkkojen kehittämisessä, hyödyntämisessä ja alan kehityksen vauhdittamisessa. Teemme konsultointia ja digitaalisia palveluita, jotka mahdollistavat tietoliikenneverkkojen ja uusien palveluiden syntymisen. 

Nyt haemme joukkoomme viestintäteknologioiden asiantuntijaa Espooseen tai Turkuun. Tehtäviisi kuuluu älyinfraan ja tietoliikenteeseen liittyvät myynnin, konsultoinnin sekä projektityön tehtävät.

Tunnet alan verkostot ja ekosysteemin ja ymmärrät uusia palvelu- ja liiketoimintamalleja. Sinulla on vahva myynnillinen ote ja aito halu auttaa asiakkaita. Toimit tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme sekä Sitowisen asiantuntijoiden ja tiimien kanssa.

Arvostamme kokemusta seuraavista: 

 • Johdon konsultointi ja kokemus myynnin tehtävistä
 • Kokemus ja työvuodet tietoliikennealan teknisestä puolesta, sekä mobiilin että kiinteän verkon osalta: Access-verkoista – Transport- ja Core-verkkoihin, ja aina palvelinsaleihin.
 • Tietoliikennealan liiketoiminnan tuntemus, painottaen alan uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja kokemus aiemmista murrosvaiheista, kun markkinaa ja rooleja on jaettu uudelleen
 • Ymmärrys IoT -laitteista ja -järjestelmistä
 • Ymmärrys yleisestä teknologisesta kehityksestä ja kehityksen ajureina toimivista globaaleista megatrendeistä sekä viestintäteknologioiden tulevaisuuden mahdollisuuksista
 • Kyky tuottaa muodollista tekstiä raporttien, tutkielmien, analyysien ja projektisuunnitelmien muodossa

Tehtävässä onnistuminen edellyttää sinulta myös:

 • Innostuneisuutta seurata teknologista kehitystä ja oppia sen tuomista mahdollisuuksista
 • Kyky hyödyntää olemassa olevaa verkostoasi Suomessa ja Pohjoismaissa liittyen tietoliikennekonsultointiin ja -palveluihin rakennetun ympäristön ja liikkumisen sektoreilla
 • Hyviä kommunikointitaitoja suomeksi ja englanniksi
 • Kykyä toimia osana moniosaavia projektitiimejä
 • Positiivista otetta ja huumorintajua – ilon kautta onnistumiseen!

ARKI SITOWISELLÄ

Tekemisemme erinomaisuus ja osaaminen on ihmisissä. Smart City -asiantuntijana olet luomassa tulevaisuuden digitaalista maisemaa yhdessä alan parhaiden tyyppien kanssa, uusien teknologioiden parissa. Meillä et vain suorita työtehtäviä, vaan vaikutat aidosti yhteiskunnan kehitykseen ja sen suuntaan. 

Pidämme huolta omistamme - ihmisten hyvinvointi ja työssä viihtyminen ovat meille tärkeitä asioita. Olemme erityisen ylpeitä Sitowisessä vallitsevasta mutkattomasta tiimihengestä ja lämminhenkisestä ilmapiiristä.

Meillä et myöskään jämähdä paikallesi. Henkilökohtaisesta kehittymisestä pitävät huolen monipuoliset työtehtävät sekä Sitowisen kattavat koulutus- ja kehittymisohjelmat.

Kokonaisvaltaiseen hyvinvointiisi panostamme muun muassa työterveyspalveluilla, erittäin kattavilla vakuutuksilla, sairaan lapsen hoitopalvelulla, lounas-, työmatka ja puhelinedulla sekä liikunta- ja virkistyseduilla.

Kiinnostuitko meistä? Hienoa! Nyt on sinun vuorosi. Lähetä hakemus palkkatoiveineen tai laadi video itsestäsi – tärkeintä, että osoitat haluavasi meille töihin ja kerrot, miksi juuri sinä olet oikea henkilö porukkaamme. Hae paikkaa viimeistään 17. tammikuuta 2020.

Lisätietoja työtehtävästä antaa Sanna Mäyrä puh. +358 40 581 2915 tai Juha-Pekka Piuva puh. +358 40 905 2835 sähköpostitse etunimi.sukunimi@sitowise.com.

Sitowise tarjoaa asiakkailleen kaikki rakennetun ympäristön suunnittelu-, asiantuntija- ja digitaaliset palvelut saman katon alta. Olemme Suomen suurimpia rakennusalan suunnittelu- ja konsultointitoimistoja, kaupunkiseutujen monialahankkeiden johtava osaaja sekä tiedolla johtamisen ja tietomallintamisen edelläkävijä. Kokonaisvaltaiset palvelumme tuottavat uutta ja korjaavat vanhaa – näin luomme kestävää ja älykästä elinympäristöä.

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 19.12.2019 - 17.1.2020
Sijainti: Espoo, Turku
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/sitowise/viestintateknologioiden-asiantuntija-smart-city-projekteihin-espoo-turku/751068/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Tietoliikennepalvelut

Toimialakokemus

IT

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä