Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tuotantoasiantuntija, Operations & Production Support

post_image

RekryilmoitusTuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. Tässä työssä vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme olla pelialan edelläkävijä ja vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjä. Hyvinvointi on meille sydämen asia. On tärkeää, että töihin on mukava tulla joka päivä. Meillä on monipuoliset ja laajat työsuhde-edut. Tarjoamme vaikuttavia työtehtäviä kehittyvässä työyhteisössä, jossa on iloinen tekemisen meininki. Tehdään työtä ? yhdessä ilon puolella.

Tuotantoasiantuntija, Operations & Production Support

Oletko etsimämme monipuolisen TECH-tuntemuksen omaava Tuotantoasiantuntija? 

Omaatko energisen ja iloisen työasenteen sekä kaipaat uusia haasteita ja mahdollisuutta toiminnan kehittämiseen yhdessä muiden kanssa? 

Veikkauksen Tuotannontuki vastaa pelijärjestelmien häiriönhallinnasta, pelien ja arvontojen operoinnista, tietoturvan valvonnasta sekä palvelu- ja käyttöoikeuspyyntöjen suorittamisesta.

 

Odotamme sinulta 

  • Alempaa ICT-alan korkeakoulututkintoa tai vastaavaa osaamista työelämän kautta 
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa 
  • Oma-aloitteista ja itseohjautuvaa työtapaa 
  • Hyviä yhteistyö- ja kommunikaatiotaitoja 
  • Kokemusta tietojärjestelmistä ja yhteistyöstä järjestelmätoimittajien kanssa 
  • Alan parhaiden käytäntöjen tuntemista (esim. ITIL-viitekehys) 

Katsomme myös eduksesi, mikäli sinulla on ymmärrystä erilaisista valvonta-, sovellus-, tietokanta-, integraatio- tietoliikenne- ja pilviteknologioista. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, haastavan ja vastuullisen työn Veikkauksen ICT-tuotannon kiehtovassa ja uudistuvassa maailmassa. Tarjoamme myös mahdollisuuden jatkuvaan kehittymiseen sekä hyvät uramahdollisuudet. 

Matkassamme pääset kasvamaan ammattilaisena. Haluamme aidosti olla vastuullinen työnantaja, joka tarjoaa mielekkäitä työtehtäviä, kilpailukykyiset työsuhde-edut sekä pitää huolta työn ja vapaa-ajan tasapainosta. Fyysinen päätyöskentelypaikkasi sijaitsee Veikkauksen pääkonttorilla Helsingin Pohjois-Haagassa ja olemme mahdollistaneet myös joustavat hybridityöskentelyn toimintamallit. Näin saamme parhaat puolet molemmista työskentelytavoista. Voit lukea meistä, eduistamme ja työkulttuuristamme lisää tästä.

Tehtävä on vakituinen vuorotyö. Työaikasi on 225 tuntia kuuden viikon tasoitusjaksoissa. 

Kiinnostuitko? Mahtavaa! Lähetä meille hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen sunnuntaihin 9.6.2024 mennessä. Toivomme kuulevamme sinusta mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jarmo Buddas perjantaina 24.5 klo 12-13, tiistaina 28.5 klo 12-13, perjantaina 31.5 klo 14:30-15 ja torstaina 6.6 klo 14-15. puh. 0400 469463. Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostitse jarmo.buddas@veikkaus.fi.

Tehtävään valittavalle henkilölle teetetään perusmuotoinen, turvallisuusselvityslain (726/2014) mukainen turvallisuusselvitys sekä huumausainetesti.

Veikkaus Oy

Veikkaus tuottaa peleillä iloa. Tarjoamme elämyksiä ja huippupelejä, mutta emme hinnalla millä hyvänsä.

Huolehdimme, että pelaaminen säilyy ilon puolella, ja suomalaiset pelaavat maltilla ja peli-ilosta nauttien.

Haluamme olla vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjiä.

Lähes kaikki aikuiset suomalaiset ovat kokeilleet pelejämme, ja meillä on kaksi miljoonaa Etuasiakasta.

Olemme monella tavalla mukana suomalaisessa elämässä. Meitä veikkauslaisia on noin 1 600 ja työskentelemme lähes sadassa pisteessä eri puolilla maata. Pelejämme myydään tuhansissa paikoissa, ja niitä voi pelata turvallisesti myös veikkaus.fissä ja Veikkaus-sovelluksessa.

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 22.5.2024 - 9.6.2024
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://laura.fi/avoimet-tyopaikat/veikkaus-oy/tuotantoasiantuntija-operations-production-support/2888527/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä