Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tietojohtamisen suunnittelija

post_image

RekryilmoitusTietojohtamisen suunnittelija

Innostaisiko sinua olla mukana kehittämässä ja toteuttamassa uudenlaista tietojohtamisen toimintamallia Joensuun kaupungille?

Joensuun kaupunki on viime vuosina ottanut ensimmäisiä askeleita tietojohtamisen edistämisessä. Jatkossa tietojohtamista edistetään kokonaisvaltaisemmin eri toiminnoissamme kehittäen uudenlaisia toimintatapoja sekä tietotarpeisiin vastaamista.

Tietojohtamisen suunnittelijan tehtävässä pääset mukaan kartoittamaan tietotarpeita sekä toteuttamaan ja tuottamaan raportteja Power BI -raportointijärjestelmällä määriteltyjen tarpeiden mukaisesti. Raportoinnissa käytettävää dataa tulee sekä omista että ulkoisista tietolähteistä, joten tiedon laaja-alainen käyttäminen on keskeinen osa työtehtäviä. Toimit tietojohtamisen tiimin jäsenenä, mutta työskentelet myös itsenäisesti eri projektien parissa. Puolet työtehtävistä sijoittuu työllisyyspalveluihin vastaamaan maakunnallisen työllisyyden ekosysteemin ja työvoimapalveluiden tiedontuotannosta. Lisäksi työtehtäviin kuuluu käyttäjien opastamista ja neuvomista sekä tietojohtamisen projekteissa asiantuntijana toimiminen.

Arvostamme työelämässä hankittua käytännön kokemusta, itsenäistä työskentelyotetta, kykyä tehtävien organisointiin sekä erinomaisia tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja. Lisäksi uutta luodessa tarvitaan kehittämisinnostusta ja sinnikkyyttä. Eduksi katsotaan kuntaympäristön ja kuntatalouden tuntemus.

Osaaminen: Power BI -osaamista, ymmärrys tietojohtamisen merkityksestä ja eri tietolähteiden tehokkaasta hyödyntämisestä

Koulutus: soveltuva korkeakoulututkinto

Hakuaika päättyy 29.10.2023 klo 23.59.

Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus on Kunta-alan yleinen virka- ja työehtosopimus (KVTES). Työ on vakituinen kokoaikatyö ja koeaika on 6 kuukautta. 

Tehtävä alkaa 2.1.2024 tai sopimuksen mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 3665 euroa/kk, lisäksi tulee mahdollinen työkokemuslisä (3% tai 8%).

Lisätietoa antavat talouspäällikkö Matti Karttunen, matti.karttunen@joensuu.fi 050 3286435 tai tietohallintopäällikkö Pekka Penttinen, pekka.penttinen@joensuu.fi 050 5923759.

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 10.10.2023 - 29.10.2023
Sijainti: Joensuu
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/joensuun-kaupunki/tietojohtamisen-suunnittelija/2477071/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Toimialakokemus

IT

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä