Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Testauspäällikkö

post_image

RekryilmoitusTuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. Tässä työssä vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme olla pelialan edelläkävijä ja vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjä. Hyvinvointi on meille sydämen asia. On tärkeää, että töihin on mukava tulla joka päivä. Meillä on monipuoliset ja laajat työsuhde-edut. Tarjoamme vaikuttavia työtehtäviä kehittyvässä työyhteisössä, jossa on iloinen tekemisen meininki. 

Tehdään työtä ? yhdessä ilon puolella.

Etsimme nyt TESTAUSPÄÄLLIKKÖÄ Quality Assurance -yksikköön.

Haluatko eturivin paikalle kehittämään suomalaisen rahapelialan laadunvarmistusta ja samalla kehittämään itseäsi ketterän ohjelmistokehityksen parissa? Oletko laadunvarmistuksen ammattilainen, jolla testausprosessit ja -käytännöt ovat lähellä sydäntä? Haluatko olla osallisena merkityksellisissä projekteissa ja päästä näyttämään taitosi rahapelialalla? Sujuuko tiimin töiden priorisointi ja ohjaus sinulta luontevasti ja saat tuotua testauksen menettelytavat sujuvaksi osaksi projektia?

Meillä Veikkauksen laadunvarmistuksessa pääset mukaan rakentamaan ja toteuttamaan monipuolista testausta yhdessä alan ammattilasten sekä kumppaneidemme kanssa. Veikkauksen laadunvarmistuksen vastuulla on koko kirjo raha-automaateista nettipokeriin ja Lotosta Toto-peleihin; mobiilissa, desktopissa ja automaateissa.

Tehtävään kuuluu laadun ja asiakaskokemuksen varmistaminen, tuotantokelpoisuuden vahvistaminen sekä laatuasiantuntijoiden/sovellussuunnittelijoiden työnohjaus, koordinointi ja tuki. Siksi toivommekin sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, ratkaisukeskeisyyttä ja palveluhenkisyyttä.

Sinulla tulisi olla kiinnostusta testaamiseen ja laadunvarmistukseen sekä näiden osa-alueiden kehittämiseen, sekä mielenkiintoa hyödyttää testausta erilaisissa toimintaympäristöissä. Olethan siis työskennellyt useamman vuoden laadunvarmistuksen parissa. Kokemus muiden työn ohjaamisesta katsotaan eduksi. 


EDELLYTÄMME TEHTÄVÄSSÄ

  • kykyä toimia itsenäisesti ja yhteistyössä muiden asiantuntijoiden kanssa 
  • hyvää kirjallista ja suullista viestintää suomeksi ja englanniksi.
  • Hyvä IT-alan teknologiatuntemus sekä teknisen testauksen ymmärrys katsotaan eduksi.

Arvostamme ongelmanratkaisukykyä, kokonaisuuksien hallintaa sekä testausvälineiden, -työkalujen ja -menetelmien tuntemusta. Pääset mukaan suunnittelemaan ja johtamaan testausta, johon kuuluu myös käytännön testaamista.


MITÄ ME VOIMME SINULLE TARJOTA? 

Tarjoamme sinulle työyhteisön täyden tuen, joustavan ja rennon työympäristön sekä mahdollisuuden työn ja itsesi kehittämiseen hyvien koulutusmahdollisuuksien ansiosta. Veikkauksella sinulle on tilaa kasvaa ja kehittyä – arvostamme ammatillista osaamista. Työn ja vapaa-ajan tasapainon ylläpitämiseksi tarjoamme joustavat hybridityöskentelymahdollisuudet sekä lounas-, liikunta-, ja kulttuuriedut, joista voit lukeä lisää täältä 

Työpiste sijaitsee Veikkauksen pääkonttorilla Pohjois-Haagassa, Helsingissä. Työsuhde on vakinainen ja kokoaikainen. Aloituspäivä sopimuksen mukaan. 

Tehtävään liittyviin kyselyihin vastaa Laadunvarmistuksesta Karri Kolehmainen (puh. 040 554 2380) tiistaina 3.1. klo 10–12, torstaina 12.1. klo 9–11 sekä perjantaina 20.1. klo 11–13. 

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV:n kera viimeistään 22.1.2023.

Tehtävään valittavalle henkilölle teetetään huumausainetesti ja perusmuotoinen, turvallisuusselvityslain (726/2014) mukainen turvallisuusselvitys.

Veikkaus Oy

Veikkaus tuottaa peleillä iloa. Tarjoamme elämyksiä ja huippupelejä, mutta emme hinnalla millä hyvänsä.

Huolehdimme, että pelaaminen säilyy ilon puolella, ja suomalaiset pelaavat maltilla ja peli-ilosta nauttien.

Haluamme olla vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjiä.

Lähes kaikki aikuiset suomalaiset ovat kokeilleet pelejämme, ja meillä on kaksi miljoonaa Etuasiakasta.

Olemme monella tavalla mukana suomalaisessa elämässä. Meitä veikkauslaisia on noin 1 600 ja työskentelemme lähes sadassa pisteessä eri puolilla maata. Pelejämme myydään tuhansissa paikoissa, ja niitä voi pelata turvallisesti myös veikkaus.fissä ja Veikkaus-sovelluksessa.

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 2.1.2023 - 22.1.2023
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/veikkaus-oy/testauspaallikko/1881897/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Laatu, turvallisuus ja ympäristö

Erikoisosaaminen

Testaus ja laadunvarmistus

Toimialakokemus

IT

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä