Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Teknologian dokumentoija, TECH-toiminto, kesätyö

post_image

RekryilmoitusTuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. Tässä työssä vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme olla pelialan edelläkävijä ja vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjä. Hyvinvointi on meille sydämen asia. On tärkeää, että töihin on mukava tulla joka päivä. Meillä on monipuoliset ja laajat työsuhde-edut. Tarjoamme vaikuttavia työtehtäviä kehittyvässä työyhteisössä, jossa on iloinen tekemisen meininki. Tehdään työtä ? yhdessä ilon puolella. 

Teknologian dokumentoija, TECH-toiminto, kesätyö

Etsimme innokasta kesätyöntekijää ylläpitämään Veikkauksen käyttämiä ICT-ratkaisujen järjestelmätietoja. Tämä on loistava mahdollisuus kartuttaa käytännön kokemustasi julkisen sektorin ICT-projekteissa Veikkauksen ainutlaatuisessa ja ihmisläheisessä työympäristössä. 

Tehtävässä työskentelet ohjelmistojen ARC ja Jira Assets parissa, vastaten sekä puuttuvien että vanhentuneiden tietojen korjaamisesta ja päivittämisestä. Toimit yhteistyössä järjestelmien ICT-vastaavien kanssa ja raportoit säännöllisesti edistymisestä ja ylläpidettävien tietojen laadusta. Tehtävässä työskentelet osana osaavaa ja kannustavaa Enterprise Architecture & Enterprise -tiimiä. 

Tehtävä on noin kolmen kuukauden mittainen toukokuu-elokuu välillä. Tarkemmat aloitus- ja lopetuspäivämäärät ovat sovittavissa. Tehtävä on kokoaikainen.

Tehtävässä menestyt parhaiten, kun sinulla on

  • soveltuvaa koulutusta ICT-alalla ja jo muutama opintovuosi takana
  • mainiot yhteistyö- ja kommunikointitaidot
  • loistavat organisointi- ja priorisointitaidot
  • kyky itsenäiseen työskentelyyn
  • innokkuutta oppia uutta

Matkassamme pääset kasvamaan ammattilaisena. Haluamme aidosti olla vastuullinen työnantaja, joka tarjoaa mielekkäitä työtehtäviä sekä pitää huolta työn ja vapaa-ajan tasapainosta. Voit lukea meistä ja työkulttuuristamme lisää tästä. Meillä on hybridityö käytössä, joten saat molempien työskentelytapojen parhaat puolet. Pääkonttorimme sijaitsee Helsingin Pohjois-Haagassa.

Kiinnostuitko? Mahtavaa! Lähetä meille hakemuksesi palkkatoiveineen nyt tai viimeistään sunnuntaina 3. maaliskuuta klo 23.59 mennessä. 

Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä, ota rohkeasti yhteyttä Anttiin sähköpostitse (antti.arponen@veikkaus.fi). 

Tehtävään valittavalta henkilölle teetetään huumausainetesti ja voidaan teettää perusmuotoinen, turvallisuusselvityslain (726/2014) mukainen turvallisuusselvitys. 

Veikkaus Oy

Veikkaus tuottaa peleillä iloa. Tarjoamme elämyksiä ja huippupelejä, mutta emme hinnalla millä hyvänsä.

Huolehdimme, että pelaaminen säilyy ilon puolella, ja suomalaiset pelaavat maltilla ja peli-ilosta nauttien.

Haluamme olla vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjiä.

Lähes kaikki aikuiset suomalaiset ovat kokeilleet pelejämme, ja meillä on kaksi miljoonaa Etuasiakasta.

Olemme monella tavalla mukana suomalaisessa elämässä. Meitä veikkauslaisia on noin 1 600 ja työskentelemme lähes sadassa pisteessä eri puolilla maata. Pelejämme myydään tuhansissa paikoissa, ja niitä voi pelata turvallisesti myös veikkaus.fissä ja Veikkaus-sovelluksessa.

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 20.2.2024 - 3.3.2024
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://laura.fi/avoimet-tyopaikat/veikkaus-oy/teknologian-dokumentoija-tech-toiminto-kesatyo/2722833/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Dokumenttien hallinta

Toimialakokemus

IT

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä