Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tekninen Projektipäällikkö, Locia Solutions, Kuopio

post_image

RekryilmoitusLocia Solutions Oy on palveluverkko- ja kaupunkisuunnittelun digitalisaatioratkaisuihin ja toimintamallien uudistamiseen fokusoitunut UrbanTech -toimialan asiantuntijayritys. Osaamisemme taustalla on pitkällinen tutkimus- ja kehitystyö sekä käytännön vankka kokemus toimitila- ja kiinteistöjohtamisesta sekä palveluverkostojen suunnittelun ja päätöksenteon prosesseista. Yrityksen kehittämä toimitila- ja palveluverkkojen suunnittelusovellus CapaCityTM auttaa kuntia ennakoimaan tulevia investointeja sekä analysoimaan palvelukysynnän ja tarjonnan kehitystä osana palvelu- ja tilaverkkojen suunnittelua.

 

TEKNINEN PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ

Haemme Teknistä Projektipäällikköä koordinoimaan ja toteuttamaan digitaalisten SaaS -ratkaisujemme asiakasprojekteja.

Tehtävässäsi toimit käyttöönottoprojekteissa sekä asiakkaiden teknisenä tukena ja yhteyshenkilönä. Huolehdit projekteissa tarvittavien datalähteitten kartoittamisesta, tietokannoista, ylläpidosta ja tuesta, sekä yhdessä muun tiimin kanssa pidät huolta hyvin sujuvasta ja laadukkaasta yhteistyöstä asiakkuuksiin. Osallistut myös uusien toiminnallisuuksien määrittelyyn ja kehitystyöhön yhdessä asiakkaan ja muun kehitystiimin kanssa.

Toivomme hakijalta soveltuvaa osaamista operatiivisista tietojärjestelmistä, tietokannoista sekä moderneista sovelluskehityksen teknologioista. Tietotekniikan koulutus on hyvä pohja tehtävälle. Lisäksi huomioimme kuntasektorin tuntemuksen, oman kiinnostuksen ja -harrastuneisuuden kaupunkisuunnittelusta, rakennetun ympäristön digitalisaatiosta ja/tai paikkatieto-osaamisesta.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä toteuttamaan uudenlaista digitaalista ratkaisua datalähtöisen kaupunkisuunnittelun alalle yhdessä kumppaneidemme sekä osaavan asiantuntija- ja liiketoimintatiimin kanssa, sekä kasvamaan yrityksemme mukana asiaankuuluvin kannustimin.

Hakemamme henkilö tulee työllistymään vakituiseen työsuhteeseen. Toivomamme sijainti on Kuopio, jossa pääset työskentelemään osana kasvavaa startupyhteisöä, saat joustoa työaikasi suunnittelun suhteen, sekä taustatukea eri liiketoiminta-aloilla ansioituneelta Advisor-tiimiltä.

Olemme yrityksenä nuori, mutta tiiminä erittäin kokenut – ja mikäli olet tiimimme puuttuva palanen, hae tehtävää 18.10.2021 mennessä osoitteessa www.norcic.fi. Voit liittää mukaan vapaamuotisen cv:n. Kerro hakemuksessasi soveltuvuudestasi tehtävään sekä miksi juuri sinä olisit etsimämme henkilö

Lisätietoja tehtävästä antaa tiistaina 12.10. klo 10 -12, Locia Solutions, Emilia Rönkkö, 044 976 3620 ja klo 10 -16., sekä tarvittaessa muina aikoina, Nordic Henkilöstöpalvelut, Jari pakarinen, 045 130 9444, jari.pakarinen@nordic.fi.

Tutustu yritykseemme osoitteessa www.locia.fi

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 5.10.2021 - 18.10.2021
Sijainti: Kuopio
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/nordic-henkilostopalvelut-oy/tekninen-projektipaallikko-locia-solutions-kuopio/1300867/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä