Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Signaalinkäsittelijä, Systems / Tampere

post_image

RekryilmoitusPatria on työpaikka, jossa autat turvaamaan yhteiskuntaa. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. Lisätietoja löydät osoitteesta patriagroup.com

Systems -liiketoiminta on ohjelmisto-osaamisen ja järjestelmäintegroinnin huippuyksikkö, jossa rakennetaan ylpeydellä sekä kansallista että kansainvälistä tilannekuvaa ja turvallisuutta. Tarjoamme asiakkaillemme tiedustelu-, valvonta- ja johtamisjärjestelmiä sekä niiden elinkaaren tukipalveluita uusimpia teknologioita hyödyntäen. Järjestelmä-osaamisemme ydintä ovat tilannetietoisuuden keräämiseen ja esittämiseen liittyvien järjestelmien ja tuotteiden toimittaminen.

Etsimme nyt Tampereelle TUTKASIGNAALINKÄSITTELIJÄÄ / ALGORITMIKEHITTÄJÄÄ kokeneeseen tiimiin, jossa ammattitaidolla pärjää pitkälle ja huonoilla vitseillä vieläkin pidemmälle.

Kasvamme ja komistumme, joten tarvetta on useammallekin osaajalle. Jos seuraava kaava toteutuu kohdallasi, älä aikaile! Suuntautuminen tietotekniikkaan + osaaminen digitaalisesta signaalinkäsittelystä + kiinnostus soveltaa osaamistasi tutkateknisiin järjestelmiin = BINGO! Ja jos olet kerännyt kokemusta jo työ- tai tutkimusmaailmasta jo ennakkoon, hieno homma. Tällä hetkellä tarvetta on kahdessa eri ryhmässä.

Voit tulla osaksi Research- tuoteryhmää, jossa tutkitaan, simuloidaan, analysoidaan ja toteutetaan signaalinkäsittelyn ratkaisuja useiden Patrian omien järjestelmien sekä tutkimusluonteisten projektien parissa. Tuoteryhmään on kerääntynyt moniammatillinen tutkien signaalinkäsittelyyn sekä algoritmeihin keskittyvä tutkijaryhmä, jonka työhön pätee hyvin sanonta: meillä pääset tekemään asioita, joita muualla et pääse edes näkemään. Tässä porukassa pääset tekemään ja tutkimaan asioita ennen muita.

Tai.

Voit liittyä SIGINT Systems -tuoteryhmään, joka tekee tutkasignaalitiedusteluun liittyviä asioita hyvin tuotekeskeisesti. Järjestelmät ovat laajakaistaisia kompleksisia nykyaikaisin teknologioin tehtyjä kokonaisuuksia, sisältäen kaikki osa-alueet antenneista laajan signaalilaskennan läpi käyttöliittymään saakka. Tässä ryhmässä työ limittyy vahvasti softan, laskennan, raudan ja signaalien toimivaan yhteispeliin omien tuotteiden muodossa. Uusimmasta tuotteestamme voit lukea lisää täältä.

Puhumme mielellämme tarkemmin juuri sinun kiinnostuksen kohteistasi ja oppimistavoitteistasi!

Työnkuvaa voidaan siis muokata oman kiinnostuksesi mukaan ja voit sijoittua kumpaan tahansa edellä kuvatuista tuoteryhmistä. Jos seuraava lista -tai osa siitä- resonoi, olemme kiinnostuneita kuulemaan sinusta lisää: Digitaaliset signaalirakenteet, Matlab-signaalimallinnus ja -järjestelmäsimulointi, digitaalinen signaalinkäsittely, RF-signaalin tehobudjettilaskelmat ja etenemismallit, mittauksien ohjausjärjestelmät, signaalien tallennus, laskennan rinnakkaistaminen ja seuranta-algoritmien kehitys.

Meillä pääset näkemään työsi tulokset myös käytännössä, sillä osallistut järjestelmien kenttätestaukseen. Porukkamme on pääosin DI- tai tohtoritasoista ja työmme teknologisesti vaativaa, joten lupaamme sinulle myös ammatillisesti hyvää sparria, haastetta ja oppimismahdollisuuksia. Työskentelemme suomen ja englannin kielillä, joten odotamme sinulta myös kykyä sujuvaan suullisen ja kirjalliseen viestimiseen molemmilla.

Toivottavasti saimme sinut kiinnostumaan!

Meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä. Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla! Kyseessä on vakituinen, kokopäiväinen työ, josta maksetaan kilpailukykyistä osaamiseen perustuvaa palkkaa. Saat käyttöösi ison konsernin edut, kuten monipuoliset urakehitysvaihtoehdot ja kilpailukykyiset henkilökuntaedut. Arvostamme myös vapaa-aikaasi, joten meillä pystyt joustavaan työn ja vapaa-ajan tasapainotukseen.

Haluaisitko olla osa tarinaamme?

Jos mielenkiintosi heräsi ja tunnistat itsesi yllä olevasta kuvauksesta, juttelisimme mielellämme kanssasi lisää sinusta, Patriasta työnantajana sekä työn teknisemmistä yksityiskohdista. Lisätietoja paikasta antaa rekrykumppanimme Kaisa Kokkonen (kaisa@porkkanajakeppi.fi), puh 044 588 6109. Kerro itsestäsi meille jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta 16.1.2022 mennessä.

Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Paikkaan valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys ja huumausainetesti

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 15.12.2021 - 16.1.2022
Sijainti: Tampere
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/patria/signaalinkasittelija-systems-tampere/1360546/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Toimialakokemus

IT

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä