Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

ServiceNow-konsultti, Appmore Oy

post_image

RekryilmoitusSERVICENOW- KONSULTTI

Etsimme Espoossa ServiceNow-konsulttia Appmore Oy:lle vakituiseen työhön. 

Tehtävänkuvaus

Pääasiallisia tehtäviäsi ovat ServiceNow -järjestelmän sovellusten käyttöönotto ja toiminnallisuuksien kehittäminen sisältäen määritystyöt, konfigurointi ja skriptaus (javascript, html, css) sekä yksikkötestaus ja asiakastestauksen tukeminen, dokumentointi ja käyttöönotto. 

Työskentelemme pääsääntöisesti etänä, mutta pyrimme tapaamaan toimistolla kerran viikossa ja tarpeen mukaan työtä tehdään myös asiakkaiden luona.

Edellytykset

  • Sinulla on vähintään vuoden kokemus teknisistä työtehtävistä palveluhallinta- tai identiteetinhallintajärjestelmän käyttöönottotehtävissä (kuten ServiceNow, SailPoint, Efecte, BMC tai Microfocus). 
  • Osaat javascriptiä tai jotain muuta skriptauskieltä.
  • Nautit asiakaslähtöisestä työskentelystä ja asiakkaan auttamisesta.
  • Olet tuloslähtöinen joukkuepelaaja, jolla on positiivinen asenne.

Tarjoamme

Appmore Oy tarjoaa sinulle monipuoliset työtehtävät pienen yrityksen joustavuudella. Työntekijälle tarjotaan koulutusta ServiceNow-teknologiaan, arkkitehtuuriin, johtamistehtäviin ja myyntitehtäviin liittyen sekä mahdollisuus edetä nopeastikin työuralla. Tottakai tarjoamme myös kilpailukykyisen palkan ja edut.

Muut tiedot

  • Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.
  • Työaika ma-pe joustavasti toimistoaikana. 
  • Palkkaus sopimuksen mukaan/ palkkatoive.
  • Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Näin haet

Appmore Oy:n apuna rekrytointia hoitaa Rekryluuri. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen Rekryluurin hakupalvelun kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 27.3.2022. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Rekryluurin Heidi Aalto. Tiedustelut puhelimitse tiistaisin klo 10.00 – 12.00 ja perjantaisin klo 10.00 – 12.00 p. 050 4178 058.

——————-

Rekryluuri etsii työntekijöitä suoraan asiakasyritysten palvelukseen. Me vastaamme hakuprosessista ja teemme esivalinnan työnantajaa varten. Työnantaja haastattelee esivalitut työnhakijat ja tekee lopullisen rekrytointipäätöksen itse. Hakiessa voit hyödyntää olemassa olevaa cv:tä tai meidän valmista pohjaamme.

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 11.3.2022 - 27.3.2022
Sijainti: Espoo
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/rekryluuri/servicenow-konsultti-appmore-oy/1461525/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Javascript

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä