Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

ServiceNow-arkkitehti, Appmore Oy

post_image

RekryilmoitusSERVICENOW- ARKKITEHTI

Etsimme Espoossa ServiceNow-arkkitehtia Appmore Oy:lle vakituiseen työhön. 

Tehtävänkuvaus

Pääasiallisia tehtäviäsi ovat loppuasiakkaiden prosessien ja ServiceNow sovelluksien suunnittelu ja määrittely, projektien ja toimituksien hallinta sekä testaamisen hallinta. Lisäksi tehtäviisi kuuluu ServiceNow -järjestelmän haastavien toiminnallisuuksien kehittäminen sisältäen määritystyöt, konfigurointi ja skriptaus (javascript, html, css), yksikkötestaus sekä asiakastestauksen tukeminen, dokumentointi ja käyttöönotto. Teet myös ServiceNow-järjestelmään liittyvää konsultointia ja presales tehtäviä.

Työskentelemme pääsääntöisesti etänä, mutta pyrimme tapaamaan toimistolla kerran viikossa ja tarpeen mukaan työtä tehdään myös asiakkaiden luona.

Edellytykset

  • Toivomme sinulta vähintään neljän vuoden kokemusta asiakastyöstä palveluhallinta- tai identiteetinhallintajärjestelmän käyttöönottotehtävissä kuten ServiceNow, SailPoint, Efecte, BMC tai Microfocus.
  • Osaat skriptata javascriptillä tai vastaavalla kielellä.
  • Tunnet palveluintegraatiot ja palveluportaalin parhaat käytännöt.
  • Nautit asiakaslähtöisestä työskentelystä ja asiakkaan auttamisesta. Olet johtanut asiakastehtäviä ja projekteja. 
  • Olet tuloslähtöinen joukkuepelaaja, jolla on positiivinen asenne.

Tarjoamme

Appmore Oy tarjoaa sinulle monipuoliset työtehtävät pienen yrityksen joustavuudella. Työntekijälle tarjotaan koulutusta ServiceNow-teknologiaan, arkkitehtuurin, johtamistehtäviin ja myyntitehtäviin liittyen sekä mahdollisuus edetä nopeastikin työuralla. Tottakai tarjoamme myös kilpailukykyisen palkan ja edut.

Muut tiedot

  • Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.
  • Työaika ma-pe joustavasti toimistoaikana.
  • Palkkaus sopimuksen mukaan/ palkkatoive.
  • Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Näin haet

Appmore Oy:n apuna rekrytointia hoitaa Rekryluuri. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen Rekryluurin hakupalvelun kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 27.3.2022. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Rekryluurin Heidi Aalto. Tiedustelut puhelimitse tiistaisin klo 10.00 – 12.00 ja perjantaisin klo 10.00 – 12.00 p. 050 4178 058.

——————-

Rekryluuri etsii työntekijöitä suoraan asiakasyritysten palvelukseen. Me vastaamme hakuprosessista ja teemme esivalinnan työnantajaa varten. Työnantaja haastattelee esivalitut työnhakijat ja tekee lopullisen rekrytointipäätöksen itse. Hakiessa voit hyödyntää olemassa olevaa cv:tä tai meidän valmista pohjaamme.

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 11.3.2022 - 27.3.2022
Sijainti: Espoo
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/rekryluuri/servicenow-arkkitehti-appmore-oy/1461430/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Javascript

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä