Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Scrum Master

post_image

RekryilmoitusSamlink on hyvä paikka työskennellä ja kasvattaa osaamistaan. Meillä henkilöstö on mukana kehittämässä yritystä ja kehittymässä samalla itse. Samlinkilaiset työskentelevät moderneissa tiloissa moderneilla välineillä ja pääsevät vaikuttamaan finanssialan merkittävien toimijoiden tuotteisiin ja palveluihin. Olemme mutkaton ja matalahierarkkinen organisaatio, jossa tehdään tulosta yhteistyöllä ja positiivisella sykkeellä. Meille on tärkeää, että meillä on hyvä olla töissä.

Meitä on noin 390 eri alojen ammattilaista. Samlinkilaisia tarvitaan esimerkiksi verkkopalvelujen suunnittelussa, sovelluskehityksessä, projektinjohtotehtävissä ja tuotekehityksessä. Panostamme osaamiseen ja sen kehittämiseen.

Samlink on osa Cognizant-yhtiötä. www.samlink.fi

Etsimme osaamiskeskuksemme Analytiikka ja raportointi -osastolle

Scrum Masteria

Samlink tuottaa asiakkailleen tietovarasto- ja raportointiratkaisuja, joiden taustalla ovat monipuoliset pankkien perusjärjestelmät, eri viranomaisten finanssialalle asettamat vaatimukset sekä asiakkaan liiketoiminnalliset tarpeet. Osaston tiimien tehtävänä on sekä ratkaisujen kehitys että ylläpito ja Scrum Masterina autat tiimejä saavuttamaan asetetut tavoitteet. Tulet toimimaan tiimihengen luojana ja varmistamaan, että tiimi toimii tehokkaasti.

Olet jo hankkinut kokemusta Scrum Masterina ja osaat soveltaa osaamistasi uudessa ympäristössä. Tehtävässä menestyminen vaatii kokemusta ketterästä kehityksestä (Scrum, SAFe jne.) ja tahtoa valmentaa tiimi huippuunsa. Scum Masterilta vaaditaan sujuvaa yhteistyökykyä niin tiimin kuin eri sidosryhmien kanssa. Tulet myös toimimaan osana Samlinkin Scrum Mastereiden joukkoa ja kehittämään toimintatapoja yhteistyössä heidän kanssaan. Tehtävässä auttaa tietovarasto- ja raportointiratkaisujen tuntemus.

Meillä töitä tehdään yhdessä hyvällä sykkeellä ja toinen toisemme työpanokseen luottaen. Pääset siis osaksi asiantuntevaa joukkoa, missä sinun työlläsi on merkitystä. Työsi on vastuullista ja oman työn johtamisen merkitys korostuu. Meillä pääset tekemään töitä ympäristössä, jossa osaamista arvostetaan ja kehitetään. Työyhteisössämme vallitsee positiivinen syke. Teemme töitämme viihtyisissä toimitiloissa ja henkilöstöetumme ovat hyvällä tasolla. Meillä osittainen etätyöskentely on myös mahdollista, huomioiden sen, että tiimi kaipaa sinua ajoittain myös Espoon toimistollamme.

Tartu haasteeseen ja tule mukaan ammattitaitoiseen joukkoomme! Lisätietoja paikasta saat rekrytoivalta esimieheltä Jenni Löytynojalta, puh. 040 828 4244.

Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 19.11.2021 osoitteessa www.samlink.fi/urapolku/.

Huomioithan, että rekrytointiprosessiimme kuuluu perusmuotoisen turvallisuusselvityksen tekeminen.

Oy Samlink Ab

Samlinkissa työskentelee yli 500 eri alojen ammattilaista mm. verkkopalvelujen suunnittelussa, keskuskoneympäristössä sekä erilaisissa projektinjohto- ja tuotekehitystehtävissä, Espoossa ja Jyväskylässä. www.samlink.fi

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 4.11.2021 - 19.11.2021
Sijainti: Espoo
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/oy-samlink-ab/scrum-master/1326298/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Ketterät menetelmät
Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä