Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Projektipäällikkö, Digitaaliset ratkaisut

post_image

RekryilmoitusTULE TEKEMÄÄN UUTTA ENERGIATULEVAISUUTTA 

Me Helenissä kehitämme jatkuvasti puhtaampia ja ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Rakennamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia palveluja. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Haemme huippuosaajia rakentamaan kanssamme toimivampaa ja puhtaampaa tulevaisuutta. Yhdistetään voimat!

 

Etsimme energistä ja rohkeaa projektipäällikköä johtamaan kokonaisvaltaisesti Helenin ICT-alueen laajoja muutosprojekteja. Helenin ICT-projekteissa tyypillisesti käyttöönotetaan kolmannen osapuolen järjestelmää tai toteutetaan siihen muutoksia. Projekteissa on yleensä useita sisäisiä ja ulkoisia osapuolia ja ne koskevat usein koko Heleniä. Projektipäällikön keskeiset taidot liittyvätkin suunnittelun lisäksi erinomaisiin viestintätaitoihin. Helenin projekteissa korostuvat myös arkkitehtuuri- ja tietoturvanäkökulmat. Näkökulmasi ei kuitenkaan ole vain tekninen, vaan varmistat projekteissasi tavoitellut käyttäjälähtöiset ja liiketoiminnalliset tavoitteet. 

Ensimmäinen projektisi tulee olemaan laaja myynnin ja asiakaspalvelun järjestelmäkokonaisuuden uusinta ja konversio. Jatkossa projektipäälliköllä voi olla johdettavanaan useita rinnakkaisia projekteja.

Tehtävässä johdat Helenin projektiryhmää ja pidät kaikki osapuolet tietoisina tilanteesta, toimit tiiviissä yhteistyössä ohjelmistotoimittajien ja muiden ulkoisten projektitahojen kanssa, suunnittelet ennakoivasti projektia ja raportoit sen tavoitteista ja haet tarvittavan asiantuntemuksen projektin sisällön toteuttamiseksi. Muutoshallinta ja ongelmaratkaisu ovat jatkuvia tehtäviäsi ja varmistat, että projektin toimeenpanon tavoitteet täyttyvät. Osallistut esimerkilläsi koko Helenin projektikulttuurin kehittämiseen.

Toivomme, että sinulla on yli 5 vuoden kokemus laajojen projektien (yli 1M€) johtamisesta ja legacy-järjestelmien korvausprojekteista ja näyttöjä niissä onnistumisessa. Toivomme myös, että sinulla on soveltuva akateeminen loppututkinto, todennäköisimmin DI. Sujuvat kirjalliset ja suulliset viestintätaidot, kokemus ketteristä ja perinteisemmistä projektimenetelmistä ja energia-alan kokemus ovat vahvoja etuja. Ymmärräthän tietosuojan ja tietoturvan merkityksen ja osaat huomioida arkkitehtuurinäkökulmat projekteissasi

Tehtävässä pääset liiketoiminnan kehittämisen ytimeen ja osaltasi mahdollistamaan Helenin jatkuvan kasvun ja menestyksen. Tehtävä tarjoaa myös erinomaiset ammatillisen kehittymisen mahdollisuudet. Toivomme sinusta meille liiketoimintalähtöistä, yhteistyötaitoista, kehityshalukasta sekä kunnianhimoista kollegaa. Takaamme sinulle innostavan päämäärän ja mielenkiintoisen roolin.

 

Kiinnostuitko ja haluat yhdistää voimasi kanssamme? Lisätietoa tehtävästä saat Jarmo Ojamolta, p. 050 3728041 tai sähköpostilla jarmo.ojamo@helen.fi. 

Hae tehtävää lomakkeella mahdollisimman pian, viimeistään pe 15.11.2019.

 

Helen syntyi tarpeesta luoda turvallisempi ja ympäristöystävällisempi tapa tuottaa energiaa savuiseen kaupunkiin. Tänään olemme arvostettu energia-alan kehittäjä ja meidät on palkittu maailman parhaana kaupunkienergian tuottajana. Katseemme on kuitenkin jo tulevaisuudessa. Tavoitteemme on saavuttaa sataprosenttinen ilmastoneutraalius. Liiketoimintamme koostuu pääasiassa sähkön, kaukolämmön ja -jäähdytyksen tuotannosta sekä energian jakelusta ja myynnistä. Meillä on yli 500 000 asiakasta eri puolella Suomea. Kuljemme kohti ilmastoneutraalia tulevaisuutta yhdessä asiakkaidemme kanssa.

 

Helen

Olemme yksi Suomen suurimmista energiayrityksistä

Tuotamme sähköä, kaukolämpöä ja kaukojäähdytystä energiatehokkaalla yhteistuotannolla. Lisäksi kehitämme uusia, älykkäitä ratkaisuja energiankäyttöön ja -ohjaukseen, aurinkoenergian tuotantoon ja sähköiseen liikenteeseen.

Helen Oy:ssä pääset tehostamaan energian käyttöä, vähentämään päästöjä, kehittämään uusia tapoja energian tuottamiseen ja jakeluun sekä auttamaan asiakkaitamme energiankäyttöön liittyvissä kysymyksissä.

Helen-konserniin kuuluu Helen Oy:n lisäksi mm. tytäryritys Helen Sähköverkko Oy.

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 1.11.2019 - 15.11.2019
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/helen/projektipaallikko-digitaaliset-ratkaisut/720493/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Projektinhallinta
Tietohallinto

Erikoisosaaminen

It-infrapalvelut

Toimialakokemus

IT

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä