Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Program Manager, Bittium Biosignals / Medical

post_image

RekryilmoitusBittium on suomalainen insinööritalo, jossa sekä suunnitellaan omia tuotteita että toteutetaan vaativia tuotekehitysprojekteja asiakkaille ympäri maailmaa. Olemme erityisen hyviä asioissa, jotka liittyvät turvalliseen langattomaan tiedonsiirtoon ja kokonaisten laitteiden ja laiteläheisten ohjelmistojen suunnitteluun. Huippuosaaminen omalla alallamme mahdollistaa sen, että asiakkaamme luottavat meihin, kun tarvitaan tuotteita ja ratkaisuja mm. terveyden- ja sairaanhoidon tarpeisiin, viranomaisille, puolustusorganisaatioille, teleoperaattoreille ja laitevalmistajille.

Etsimme Program Manageria vahvistamaan Medical-tiimiämme.

Program Managerina olet kokonaisuudessaan vastuussa sinulle nimetystä laajasta hankkeesta/hankkeista. Toimit hankejohtajana koko hankkeen ajan aina suunnitteluvaiheesta lähtien, kokonaisuuden valmistumiseen ja hankkeen arviointiin saakka. Olet hankkeen alussa mukana määrittelemässä asiakasyritystemme tulevaisuuden tarpeita ja rakentamassa erilaisia ratkaisuja niiden ratkomiseksi.

Päätehtävänäsi on varmistaa uusien tuotteiden oikea-aikainen markkinoille lanseeraus, korkea laatu sekä kustannustehokkuus. Tehtävässäsi johdat HW ja SW -kehitysryhmiä omiin tuotteisiimme liittyvissä tuotekehitysprojekteissa. Otat homman haltuun jo siinä vaiheessa kun uusien tuotteiden vaatimuksia määritellään ja tiimejä rakennetaan ja varmistat, että oikea asiantuntijuus ja toteuttajat löytyvät sekä paikan päällä Oulussa että Bittiumin muilla toimipaikoilla.

Sinulla on kokemusta ja näyttöjä isoistakin tuotekehitysprojekteista ja/tai hankkeista ja olet suvereeni talouslukujen ja raportoinnin hallinnassa. Viestintä ja yhteistyö sisäisten sidosryhmien, ulkoisten kumppaneiden ja asiakkaiden kanssa ovat tärkeä osa päivittäistä työtäsi. Ymmärrät pääpiirteissään teknisen työn käytännön tasolta asti, mutta oma vahva asiantuntijuutesi on projekti- ja ihmisjohtamisessa. Ihmisjohtajana hyödynnät valmentavan johtamisen periaatteita, luotat osaajiesi asiantuntijuuteen ja mahdollistat heidän työnsä etenemistä esteitä poistamalla ja ennakoimalla. Tartut jämäkästi toiminnan riskeihin ja pullonkauloihin ja etsit ja toteutat ratkaisut hyvässä hengessä.

Tehtävässäsi onnistuaksesi sinulla tulisi löytyä seuraavia:

  • Kokemusta ja näyttöjä tuotekehitysprojektien vetämisestä sekä asiantuntijatiimien johtamisesta
  • Kykyä johtaa ihmisiä sekä läheltä että etänä
  • Aiempia näyttöjä tuotteiden luomisprosesseista ja projektien budjetin hallinnasta
  • Kykyä hallita eri projektien osa-alueita (HW, laiteläheinen ohjelmointi, mekaniikka, validointi , operations, ohjelmistokehitys jne.)
  • Terveys tai medikaaliteknologian aiempi tuntemus ei ole pakollista, mutta sinulla on valmiudet ymmärtää biosignaalien mittaamisen teknologioiden teknisiä toteutuksia
  • Sairaala- ja medikaaliteknologian aiempi kokemus on eduksi esim. sertifiointiprosessien ymmärryksen kautta
  • Olet työyhteisössä aktiivinen viestijä ja verkostoituja
  • Sujuva englannin kielen puhe- ja kirjoitustaito

Kiinnostuitko? Laita hakemus saman tien, aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 3.1.2022 - 17.1.2022
Sijainti: Oulu
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/bittium-biosignals-oy/program-manager-bittium-biosignals-medical/1378025/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Projektinhallinta
Tuotekehitys ja suunnittelu

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä