Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

PHP-osaaja

post_image

RekryilmoitusBittium on suomalainen insinööritalo, jossa sekä suunnitellaan omia tuotteita että toteutetaan vaativia tuotekehitysprojekteja asiakkaille ympäri maailmaa. Olemme erityisen hyviä asioissa, jotka liittyvät turvalliseen langattomaan tiedonsiirtoon ja kokonaisten laitteiden ja laiteläheisten ohjelmistojen suunnitteluun. Huippuosaaminen omalla alallamme mahdollistaa sen, että asiakkaamme luottavat meihin, kun tarvitaan tuotteita ja ratkaisuja mm. terveyden- ja sairaanhoidon tarpeisiin, viranomaisille, puolustusorganisaatioille, teleoperaattoreille ja laitevalmistajille.

Nyt meillä on haussa ohjelmistokehityksen Lara Croft, Antero Rokka ja Lasse Kukkonen. Kaikki samassa paketissa, totta kai.

Ongelmanratkaisu on intohimosi, jaksat jäljittää ja tunnistaa kiehtovia ominaisuuksia, joiden alkuperä löytyy esihistoriasta. Olet nähnyt jo vähän sitä ja tätä etkä vähästä säikähdä. Kuuntelet ilmeenkään värähtämättä tilanteet, päättelet mitä niiden ratkaisemiseksi tarvitaan ja tarjoilet ratkaisut kylmähermoisesti. Jaksat haravoida siniviivaa valppaana luottopakkina erästä toiseen.

Jos totta puhutaan, homma, mihin sinua tarvitaan, ei ole ihan mediaseksikkäimmästä päästä. Etsimme tyyppiä, joka innostuu siitä silti ja sitoutuu hoitamaan tonttinsa hyvin. Työssäsi mm. kääntäisit vanhoja palvelimia uudempiin, porttaisit melkein millä tahansa kielillä toimivia työkaluja nykyaikaisiin ympäristöihin, debuggaisit, ylläpitäisit PTS serveriä ja clientia ja ratkoisit siihen liittyviä servereitä ja clienttejä ja ratkoisit niihin liittyviä poikkeustilanteita, loisit sertifikaatteja. Selvittäisit testeritolppien virhetilanteita, penkoisit laitetietoja tietokannoista. Ynnä muuta ylläpitoon liittyvää rutiinia ja poikkeusta.

Ja miksi tämä homma olisi meillä erityisen mukavaa? Koska meillä on todella monipuolinen kattaus tuotteita, teknologioita ja projekteja. Aivan huipputyyppeja kollegoina, niin osaamiseltaan kuin työkavereinakin. Tylsiä päiviä on harvoin ja ilmassa on tekemisen meininkiä. Meillä on myös modernit ja toimivat työtilat, ergonomia kunnossa ja asianmukaiset työkalut. Tarjoamme hyvät edut ja yhteisiä tapahtumia, joissa ihmiset voivat tutustua toisiinsa. Olemme reilu ja joustava työnantaja, joka tekee päätökset lähellä, maalaisjärjellä ja ihmisiä kuunnellen.

Näiden teknisten asioiden osaaminen tai tuntemus helpottaisi kummasti työtäsi. Osaan ehdit toki tutustua työn ohessakin, ja aina tulee jotain uutta varmasti eteen:

 • PHP
 • C#
 • Tietokantojen peruskäyttö (SQL)
 • WAMP webserver
 • Linux peruskäyttö

Bonuspisteitä ropisee seuraavien osaamisesta:

 • Windows installerien generointi
 • Git/GitLab
 • SSL varmenteiden ymmärtäminen
 • Tuotannontestauksen tieto/tuntemus
 • Python
 • Rsync

Lisäksi on tarpeen, että kommunikoit riittävän hyvin sekä suomeksi että englanniksi ja olet luonnostasi itseohjautuva ja oma-aloitteinen, myös tiedon jakamisessa. Laita hakemus saman tien niin päästään alkuun.

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 17.5.2022 - 20.6.2022
Sijainti: Oulu
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/bittium-wireless-oy/php-osaaja/1584749/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT

Teknologia

C#
PHP
Python
Linux

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä