Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Paikkatietoasiantuntija, Luontopalvelujen digipalvelut

post_image

RekryilmoitusMe Metsähallituksessa kasvatamme huomista. Hoidamme ja suojelemme luontoa, luomme mahdollisuuksia vastuulliselle liiketoiminnalle, tuotamme kestävästi hoidetuista metsistä uusiutuvaa raaka-ainetta sekä tarjoamme mahdollisuuksia nauttia luonnosta retkeillen ja eräillen. Miljoonat ihmiset saavat työstämme iloa, terveyttä ja hyvinvointia. Meitä on yli tuhat ympäri Suomen, liity osaksi monimuotoista joukkoamme.

Haemme nyt joukkoomme paikkatietoasiantuntijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Luontopalvelujen tietohallintoon. Aloitus ja tehtävän toimipaikka sovittavissa.

Paikkatietoasiantuntijana toimit digitiimissä tietojärjestelmien kehittämisen parissa. Tehtäviisi kuuluvat paikkatietoaineistojen hallintaan, hyödyntämiseen ja jakeluun liittyvät monipuoliset asiantuntijatehtävät. Toteutat ja ylläpidät aineistojen jakelupalveluita sekä ulkoiseen (avoin data) että Metsähallituksen sisäiseen käyttöön. Analysoit tietoa ja kehität aineistojen hyödyntämistä kohti tulevaisuuden ratkaisuja. Tavoitteena on, että paikkatietoja käytetään sujuvasti osana Metsähallituksen toimintaa ja hyödynnetään sujuvasti niiden koko potentiaali. Tässä tehtävässä pääset tuomaan oman osaamisesi paikkatietojärjestelmien seuraavan sukupolven ratkaisujen kehittämiseen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutustaustaa (esim. tietotekninen tai paikkatieto), kokemusta paikkatietoaineistojen hallinnasta ja tietojärjestelmien kehityksestä. Työssä tarvitset osaamista ja kokemusta Esrin sekä avoimen lähdekoodin paikkatietotuotteiden käytöstä rajapintapalveluiden rakentamisessa (esim. GeoServer, QGIS). Tunnet paikkatietopalveluihin liittyvät standardit ja tietotuotemäärittelyformaatit. Sinulla on vankka osaaminen tietokannoista ja SQL-kielestä. Eduksi katsotaan kokemus pilviympäristöistä (Azure), kaukokartoitusaineistoista, koneoppimisesta sekä erilaisten analyysityökalujen tuntemus. Olet innostunut kehittämisestä ja uuden oppimisesta, sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja saat asiat tapahtumaan.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja innostavan työympäristön yhteiskunnallisesti merkityksellisessä organisaatiossa. Paikkatietoasiantuntijana pääset vaikuttamaan ja työskentelemään tulevaisuuden ratkaisujen parissa yhdessä mukavan ja osaavan tiimin kanssa. Palkkaus määräytyy Metsähallituksessa noudatettavan palkkausjärjestelmän mukaan työn vaativuuden ja henkilökohtaisen työsuorituksen perusteella.

Täytäthän sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 21.3.2021 osoitteessa www.metsa.fi/avoimet-tyopaikat.

Pyydämme liittämään mukaan myös CV:si.

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä. Kysymyksiisi vastaa digipalvelupäällikkö Minja Vitikka puh. 040 184 1591, tavoitettavissa 9.3. klo 14-15 tai 15.3. klo 13-14 tai Johanna Ala-Reini puh. 0400 480 164, tavoitettavissa 11.3. klo 10-11 ja 16.3 klo 10-11.

Metsähallitus

Metsähallitus on valtion liikelaitos, jonka tehtävät on jaettu liiketoimintaan ja pääasiassa budjettivaroin hoidettaviin julkisiin hallintotehtäviin. Eri toiminnot on eriytetty omiin vastuualueisiin.

Metsähallitus työskentelee luonnonvarojen vastuullisen käytön ja hoidon sekä luonnon monimuotoisuuden ja kulttuuriperinnön puolesta. Metsähallituksen hallinnassa on reilut 12 miljoonaa hehtaaria valtion omistamia maa- ja vesialueita, ja sen haastavana tehtävänä on hoitaa ja käyttää näitä alueita niin, että ne hyödyttäisivät suomalaista yhteiskuntaa mahdollisimman hyvin.

Henkilöstöä Metsähallituksella on yhteensä noin 1300 henkilöä ympäri Suomen.

Yksi meistä -artikkelisarjan uratarinoita löydät verkkosivuiltamme.

www.metsa.fi

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 8.3.2021 - 21.3.2021
Sijainti: Vantaa
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/metsahallitus/paikkatietoasiantuntija-luontopalvelujen-digipalvelut/1147448/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Paikkatieto GIS

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Azure

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä