Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Paikkatietoasiantuntija, Digi ja asiakkuudet

post_image

RekryilmoitusMe Metsähallituksessa kasvatamme huomista. Hoidamme ja suojelemme luontoa, luomme mahdollisuuksia vastuulliselle liiketoiminnalle, tuotamme kestävästi hoidetuista metsistä uusiutuvaa raaka-ainetta sekä tarjoamme mahdollisuuksia nauttia luonnosta retkeillen ja eräillen. Miljoonat ihmiset saavat työstämme iloa, terveyttä ja hyvinvointia. Meitä on yli tuhat ympäri Suomen, liity osaksi monimuotoista joukkoamme.

Haemme nyt joukkoomme paikkatietoasiantuntijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen uuteen Digi- ja asiakkuudet -yksikköön. Aloitus ja tehtävän toimipaikka sovittavissa.

Paikkatietoasiantuntijana toimit paikkatietojärjestelmien kehittämisen parissa. Tehtäviisi kuuluvat paikkatietoaineistojen hallintaan, hyödyntämiseen ja jakeluun liittyvät monipuoliset asiantuntijatehtävät. Toteutat ja ylläpidät aineistojen jakelupalveluita sekä ulkoiseen (avoin data) että Metsähallituksen sisäiseen käyttöön. Analysoit tietoa ja kehität aineistojen hyödyntämistä kohti tulevaisuuden ratkaisuja. Tavoitteena on, että paikkatietoja käytetään sujuvasti osana Metsähallituksen toimintaa ja hyödynnetään sujuvasti niiden koko potentiaali. Tässä tehtävässä pääset tuomaan oman osaamisesi paikkatietojärjestelmien seuraavan sukupolven ratkaisujen kehittämiseen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutustaustaa (esim. tietotekninen tai paikkatieto) sekä kokemusta paikkatietoaineistojen hallinnasta, hyödyntämisestä ja jakelusta. Työssä tarvitset osaamista ja kokemusta Esrin sekä avoimen lähdekoodin paikkatietotuotteiden käytöstä rajapintapalveluiden rakentamisessa (esim. GeoServer, QGIS). Tunnet paikkatietopalveluihin liittyvät standardit ja tietotuotemäärittelyformaatit. Eduksi katsotaan vankka osaaminen tietokannoista ja SQL-kielestä, kokemus tietojärjestelmien kehityksestä, pilviympäristöistä (Azure), kaukokartoitusaineistoista, koneoppimisesta sekä erilaisten analyysityökalujen tuntemus. Olet innostunut kehittämisestä ja uuden oppimisesta, sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja saat asiat tapahtumaan.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja innostavan työympäristön yhteiskunnallisesti merkityksellisessä organisaatiossa. Paikkatietoasiantuntijana pääset vaikuttamaan ja työskentelemään tulevaisuuden ratkaisujen parissa yhdessä mukavan ja osaavan tiimin kanssa. Palkkaus määräytyy Metsähallituksessa noudatettavan palkkausjärjestelmän mukaan työn vaativuuden ja henkilökohtaisen työsuorituksen perusteella.

Täytäthän sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 7.11.2021 osoitteessa www.metsa.fi/avoimet-tyopaikat

Pyydämme liittämään mukaan myös CV:si. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä. Kysymyksiisi vastaa kehityspäällikkö Johanna Ala-Reini, puh. 0400 480 164, soittoaika 21.10.2021 klo 10-11 tai 27.10.2021 klo 13-14 tai digi- ja asiakkuusjohtaja Minja Vitikka, puh. 040 184 1591, soittoaika 22.10.2021 klo 14-15 tai 28.10.2021 klo 9-10.

Metsähallitus

Metsähallitus on valtion liikelaitos, jonka tehtävät on jaettu liiketoimintaan ja pääasiassa budjettivaroin hoidettaviin julkisiin hallintotehtäviin. Eri toiminnot on eriytetty omiin vastuualueisiin.

Metsähallitus työskentelee luonnonvarojen vastuullisen käytön ja hoidon sekä luonnon monimuotoisuuden ja kulttuuriperinnön puolesta. Metsähallituksen hallinnassa on reilut 12 miljoonaa hehtaaria valtion omistamia maa- ja vesialueita, ja sen haastavana tehtävänä on hoitaa ja käyttää näitä alueita niin, että ne hyödyttäisivät suomalaista yhteiskuntaa mahdollisimman hyvin.

Henkilöstöä Metsähallituksella on yhteensä yli tuhat henkilöä ympäri Suomen.

www.metsa.fi

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 19.10.2021 - 7.11.2021
Tarkennettu
sijainti:
Useita paikkakuntia
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/metsahallitus/paikkatietoasiantuntija-digi-ja-asiakkuudet/1312932/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Paikkatieto GIS

Toimialakokemus

IT

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä