Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ohjelmistokehittäjiä

post_image

RekryilmoitusPatria on työpaikka, jossa autat turvaamaan yhteiskuntaa. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patria.fi.

Etsimme Patrialle Systems-liiketoiminnan puolelle

OHJELMISTOKEHITTÄJIÄ

web-pohjaisten järjestelmätuotteiden kehitystehtäviin Tampereelle tai Espooseen.

Työssä pääset kehittämään uusia web-pohjaisia järjestelmiä moderneilla työkaluilla ja metodeilla. Työhösi kuuluu siis selainkäyttöliittymät ja backendit HTTP-rajapinnoilla. Tässä tehtävässä ratkaisee halu oppia uutta, sillä tuleva tiimisi ei ole lukittunut tiettyihin teknologioihin vaan valitsee teknologiat tilanteen mukaan. Lista käyttämistämme buzzwordeista on pitkä ja uusien teknologioiden evaluointi on osa tiimin arkea. Kaikkien ei tarvitse tietenkään osata kaikkea ja työ tehdään rennossa ilmapiirissä ilman kiireen tuntua.

Osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan pääset jakamaan näkemystäsi teknologiavalinnoista ja arkkitehtuurista. Uusista teknologioista ei tarvitse ainoastaan haaveilla, sillä tiimimme tekee isompiakin arkkitehtuuri- ja teknologiamuutoksia kesken projektin. Voit kuitenkin olla myös vasta aloitteleva tekijä, sillä tässä tehtävässä löytyy resursseja perehdyttää myös tulevaisuuden lupauksia softakehityksen saloihin.

Työ pyritään tekemään mahdollisimman ketterästi toimialamme huomioiden. Pääsetkin halutessasi tekemään softakehityksen eri osa-alueita koodaamisen lisäksi, kuten asiakaskommunikointia, vaatimusmäärittelyä, (automaatti)testausta, rekrytointia yms. Halutessasi voit kokeilla siipiäsi myös Scrum Masterina tai koodaavana Product Ownerina.

Työnkuva on muokattavissa osaamisesi mukaan ja olemme avoimia monenlaiselle taustalle. Voit olla esimerkiksi valmis Full Stack -koodari, visuaalista silmää omaava frontend-koodari, tai backend-koodari, joka on innostunut laajentamaan osaamistaan käyttöliittymiin tai Devopsiin. Tehtävässä voi hyödyntää myös taustaa karttapuolelta.

Sinulla ei tarvitse olla kokemusta tietyistä teknologioista entuudestaan, jos innostusta niiden opiskeluun riittää. Pääset tutustumaan mm. seuraaviin:

–  Java, Clojure, ClojureScript, Kotlin, JavaScript, TypeScript

–  Funktionaalinen ohjelmointi, Reactive Streams

–  Spring Boot, Spring Webflux, Reactor

–  React, Angular, Vue

–  NodeJS -backendit ja -ekosysteemi

–  REST, GraphQL, Websocketit

–  PostgreSQL, ArangoDB

–  Git, Devops, Docker, Jenkins, Linux-konfigurointi.

Miksi Patria?

Patrialla pääset tekemään työtä aidosti merkityksellisten järjestelmien kanssa. Järjestelmät ovat laajoja ja osa yhteiskuntamme kriittistä turvallisuustoimintaa. Lisäksi Patria tarjoaa työntekijöilleen suuren talon edut ja etenemismahdollisuudet, kilpailukykyisen palkan sekä vakaat tulevaisuudennäkymät. Työntekijöiden viihtyvyyteen panostetaan, työsuhteet ovat pitkiä ja vaihtuvuus pientä.

Kyseessä on vakituinen, kokopäiväinen työ. Työn toivottu sijaintipaikka on Hatanpään valtatie 30, Tampere, mutta työtilat järjestyvät tarvittaessa myös Patrian Espoon toimipisteeltä. Valittava henkilö solmii työsopimuksen suoraan Patrian kanssa, mutta hakuprosessi toteutetaan yhteistyössä Personnelin kanssa.

Haluaisitko olla osa tarinaamme? Kerro itsestäsi meille lähettämällä hakemuksesi osoitteessa https://www.patria.fi/fi/ura/avoimet-tyopaikat viimeistään 20.10.2019 mennessä. Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Tarkentaviin kysymyksiin vastaa Personnelin rekrytointikonsultti Ulla Kauppi, puh. 050 466 1062 tai ulla.kauppi@personnel.fi.

Toivottavasti kuulemme sinusta! Valitse työpaikka, jossa sinä ratkaiset!

Systems-liiketoiminta on ohjelmisto-osaamisen ja järjestelmäintegroinnin huippuyksikkö, jossa rakennetaan ylpeydellä sekä kansallista että kansainvälistä tilannekuvaa ja turvallisuutta. Tarjoamme asiakkaillemme tiedustelu-, valvonta- ja johtamisjärjestelmiä sekä niiden elinkaaren tukipalveluita uusimpia teknologioita hyödyntäen. Järjestelmäosaamisemme ydintä ovat tilannetietoisuuden keräämiseen ja esittämiseen liittyvien järjestelmien ja tuotteiden toimittaminen.

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 25.9.2019 - 20.10.2019
Sijainti: Espoo, Tampere
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/patria/ohjelmistokehittajia-patria-espoo-tai-tampere/697397/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä