Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ohjelmistokehittäjä, Senop Oy Lievestuore

post_image

RekryilmoitusHaemme sulautettujen järjestelmien ohjelmistokehittäjää Senopille Lievestuoreelle, joka sijaitsee noin 20 minuutin ajomatkan päässä Jyväskylästä.

Millainen mahdollisuus sinua odottaa?

Meillä pääset kehittämään tulevaisuuden pimeänäkölaitteita ja muita edistyksellisiä optroniikkaratkaisuja osana osaavaa ja kasvunnälkäistä tiimiä. Toimit lämpökamera- ja pimeänäkötuotteiden ohjelmoijana (C/C++, QT) osana tuotekehitystiimiä. Tehtävänkuva on laaja-alainen sisältäen sulautettua Linux-ohjelmointia käyttöliittymistä aina kernel/ajuritasoon saakka sekä yksinkertaisimpia mikrokontrollerisovelluksia. Arvostamme signaalinkäsittely-, konenäkö- tai ohjelmistotestausmenetelmien tuntemusta. 

Mitä toivomme sinulta?

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa ohjelmoinnin koulutusta (maisterin/ins./DI), hyvää Linux-osaamista ja innovatiivista asennetta. Työskentelyotteeltasi olet aktiivinen ja yhteistyökykyinen.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme haasteellisen ja taatusti mielenkiintoisen tehtävän alan uusimman teknologian parissa, joka sisältää muutakin kuin pelkkää ohjelmointia! Työskentelykulttuurimme on reilu, joustava ja innostunut. Meillä pääset hyödyntämään jo hankkimaasi osaamista sekä kehittymään edelleen erilaisten ura- ja kouluttautumismahdollisuuksiemme avulla.

Lisätiedot & hakeminen

Haluatko kuulla lisää tästä tehtävästä, Senopista työnantajana tai työyhteisönä? Soita rohkeasti ja kysy lisää teknologiajohtaja Jussi Rautiaiselta, puh. 040 315 7402 tai etunimi.sukunimi@senop.fi

Kuulisimme mielellämme sinusta lisää hakemuksen merkeissä! Jätä hakemuksesi 28.5.2023 mennessä.

Huomioithan, että Senopissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama hyväksytty turvallisuusselvitys. Lisäksi valitulle henkilölle tehdään huumausainetesti ennen työsuhteen alkamista.

 

Senop on luotettu suomalainen puolustus- ja turvallisuusalan korkealaatuisten pimeänäköratkaisujen ja vaativien järjestelmäintegraatiopalvelujen tuottaja sekä turvallisen viranomais- ja ammattilaisviestinnän asiantuntija. Senopin missiona on olla asiakkailleen luotettava tilannetietoisuuden ja vaikuttamisen mahdollistaja kaikissa olosuhteissa.

Senop tarjoaa vaativaan käyttöympäristöön suunniteltuja ja korkean suorituskyvyn omaavia pimeänäkölaitteita, optroniikkaa ja tietoturvallisia viestintäratkaisuja sekä vaativia järjestelmäintegrointipalveluja puolustus- ja turvallisuusalan toimijoille sekä kriittisen infrastruktuurin organisaatioille. Millog-yhtiöihin ja Patria-konserniin kuuluva Senop toimii neljällä paikkakunnalla ja työllistää lähes 70 asiantuntijaa.

Teemme näkymättömästä näkyvää.

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 15.5.2023 - 28.5.2023
Sijainti: Laukaa
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/senop-oy/ohjelmistokehittaja-senop-oy-lievestuore/2194356/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT

Teknologia

C
C++

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä