Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ohjelmistokehittäjä / ohjelmistoarkkitehti

post_image

RekryilmoitusHaemme Core-järjestelmät -yksikköön vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen 

OHJELMISTOKEHITTÄJÄÄ / OHJELMISTOARKKITEHTIA 

Tiimimme kehittävät ja ylläpitävät Veikkauksen pelien pelaamisen ja tarjoamisen mahdollistavia keskeisimpiä järjestelmäpalveluita. 

Kohtaat tuotteemme, kun kirjaudut veikkaus.fi-nettipalveluumme, siirrät siellä rahaa, asioit asiakaspalvelumme kanssa tai ostaessasi pelejä kaupan kassalla ja automaateilla. Kehitystiimeissämme vaikutatkin suoraan palveluihin, joita yli 2 miljoona asiakastamme käyttävät peliautomaateilla, pelien myyntipaikoissa, netissä ja mobiilissa. 

Panostaminen omaan ohjelmistokehitykseen on Veikkauksessa kannattanut, sillä järjestelmiemme laatu on erinomainen. Meillä kehitetään lähtökohtaisesti suoraan pilvialustoille tämän päivän teknologioin. Parhaillaankin usean järjestelmän osalta AWS- ja GCP-ympäristöissä ehdit ja pääset vaikuttamaan olennaisesti ratkaisun lopulliseen muotoon. 

Meillä tiimit eivät vain kirjoita koodia vaan osallistuvat kokonaisvaltaisesti palveluiden suunnitteluun ja toteuttamiseen yhteistyössä talon muiden asiantuntijoiden kanssa, loppuasiakaskontakteja kaihtamatta. Tiimien tekemisessä vapaus ja vastuu kulkevat käsi kädessä: työkaluja ja teknologioita valitaan ja työskentelytapoja kehitetään huomioiden kulloisetkin tavoitteet sekä sovellusten tuen ja jatkokehityksen oleminen omissa käsissä. Tiimeissämme on avoin yhdessä tekemisen kulttuuri ja aikaansaava, intohimoinenkin ilmapiiri.

Yleisimmin käyttämiämme tekniikoita ja tuotteita ovat mm. AWS- ja GCP-pilvialustojen palvelut, SQL- ja NoSQL-tietokannat, JVM-pohjaiset ohjelmointikielet (mm. Kotlin, Java) ja useat tämän päivän web-tekniikat (mm. JavaScript, TypeScript, Nodejs, HTML5, React). Odotamme, että tunnet valmiiksi osan mainituista tekniikoista mutta arvokkaampaa on, että haluat oppia lisää. Pärjätäksesi sinulla on hyvät yhteistyötaidot: autat muita, jaat osaamistasi, mutta kysyt tarvittaessa myös muilta apua. Voit olla vasta valmistunut tai jo kokeneempi tekijä, rakennamme tehtävän osaamisesi mukaan. 

Tarjoamme Sinulle joustavat työtavat, mielekkään työn ja vapaa-ajan tasapainon sekä kilpailukykyiset edut. Työpisteesi on Veikkauksen pääkonttorissa Helsingin Pohjois-Haagassa. Korona-aikana työskentelemme etänä.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemuksesi Veikkauksen sivujen kautta viimeistään 16.8.2020. Voit tehdä hakemuksesi halutessasi myös englanniksi. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Konsta Luhtala (puh. 09 4370 2288) ma 10.8. ja ke 12.8. 12 – 13 tai sähköpostilla etunimi.sukunimi(at)veikkaus.fi.

Valituista henkilöistä tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 21.7.2020 - 16.8.2020
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/veikkaus-oy/ohjelmistokehittaja-ohjelmistoarkkitehti/871997/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä