Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ohjelmistojärjestelmäpäällikkö

post_image

RekryilmoitusBittium on suomalainen insinööritalo, jossa sekä suunnitellaan omia tuotteita että toteutetaan vaativia tuotekehitysprojekteja asiakkaille ympäri maailmaa. Olemme erityisen hyviä asioissa, jotka liittyvät turvalliseen langattomaan tiedonsiirtoon ja kokonaisten laitteiden ja laiteläheisten ohjelmistojen suunnitteluun. Huippuosaaminen omalla alallamme mahdollistaa sen, että asiakkaamme luottavat meihin, kun tarvitaan tuotteita ja ratkaisuja mm. terveyden- ja sairaanhoidon tarpeisiin, viranomaisille, puolustusorganisaatioille, teleoperaattoreille ja laitevalmistajille.

Jos bittiläiseltä kysyy, mikä hänen työssään on parasta, lähes jokainen sanoo ensimmäisenä ”monipuolisuus”. Tämä tarkoittaa meillä paitsi laajaa erilaisten projektien ja hankkeiden kirjoa, myös tapaa tehdä työtä. Meillä saa laittaa itsensä likoon, tehdä sujuvasti etenevää työtä hyvän porukan kanssa ja olla ylpeä aikaansaannoksistaan. Bittiumilla viihtyvät erityisesti tyypit, joilla on taito katsella laatikon reunan yli, ajatella vähän isommin sekä halu saada omat ideansa kuulluiksi. Meillä liiketoiminnan kova ydin on ihmistemme kova osaaminen ja into luoda jotain uutta. Meillä on myös modernit ja toimivat työtilat, ergonomia kunnossa ja asianmukaiset työkalut. Tarjoamme hyvät edut ja yhteisiä tapahtumia, joissa ihmiset voivat tutustua toisiinsa. Olemme reilu ja joustava työnantaja, joka tekee päätökset lähellä, maalaisjärjellä ja ihmisiä kuunnellen.

Nyt etsimme henkilöä vastaamaan Bittiumin tuotteita tukevien ohjelmistojärjestelmien kehityksestä. 

Tässä roolissa vastaat laajasta ja monipuolisesta kokonaisuudesta, joka kattaa sekä uusien ohjelmistojärjestelmien kehityksen että vanhojen ohjelmistojärjestelmien ylläpidon. Tärkein sidosryhmäsi on Bittiumin osaavat tiimit, joka vastaavat mm. Bittiumin ohjelmistoarkkitehtuurin tietoturvallisuudesta. Toimit läheisessä yhteistyössä tuotekehityksen, tuotevalmistuksen ja -huollon kanssa. Valvot, että ohjelmistojärjestelmä, sen vaatimukset ja tekniset toteutukset täyttävät eri osajärjestelmien, tuoteomistajien ja tätä kautta asiakkaiden vaatimukset. Huolehdit, että kokonaisjärjestelmä säilyy tuotteistettuna ja kaupallistettuna muuttuvissa olosuhteissa koko sen elinkaaren ajan, esimerkiksi valitsemalla järjestelmään tehtävät tekniset ratkaisut ylläpidettävyyden ja tietoturvallisuuden perusteella. Käytännössä vastaat järjestelmän käyttämän tiedon ajantasaisuudesta, käytettävyydestä, turvallisuudesta ja tallentumisesta aina analytiikkaan ja raportointiin asti. 

Tehtävässä tarvitset ainakin näitä: 

  • Vankan taustan (3+ vuotta) ohjelmistokehityksestä; erityisesti arvostamme, jos sinulla on kokemusta nimenomaan ohjelmistojärjestelmäpuolelta
  • Kokemusta SW-tuote/järjestelmäprojektien vetämisestä
  • Kokemusta vaatimusten hallinnasta
  • Kokemus asiakasrajapinnassa toimimisesta on eduksi
  • Laitetuotantoon ja -huoltoon liittyvä kokemus/ymmärrys on eduksi
  • Kykyä huolehtia budjetista ja aikatauluttamista
  • Hyviä organisointi- ja neuvottelutaitoja, osaat myös toimia tehokkaasti verkostoissa
  • Suomi ja englanti taittuvat sekä kirjallisesti että suullisesti

Kiinnostuitko? Jätä hakemus ja jutellaan lisää – tämä yksinkertaistettu kuvaus oli vain pintaraapaisu siitä mihin pääset mukaan, ja missä saat oman kädenjälkesi näkyviin!

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 10.6.2022 - 4.11.2022
Sijainti: Oulu
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/bittium-wireless-oy/ohjelmistojarjestelmapaallikko/1615635/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä