Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Muotoilija, kesätyö

post_image

RekryilmoitusTuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. Tässä työssä vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme olla pelialan edelläkävijä ja vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjä. Hyvinvointi on meille sydämen asia. On tärkeää, että töihin on mukava tulla joka päivä. Meillä on monipuoliset ja laajat työsuhde-edut. Tarjoamme vaikuttavia työtehtäviä kehittyvässä työyhteisössä, jossa on iloinen tekemisen meininki. Tehdään työtä ? yhdessä ilon puolella.

Muotoilija, kesätyö

Etsimme nyt Retail Devices & Solutions tiimiin kesätyöntekijäksi muotoilijaa vähintään 3 kuukauden ajalle kesäksi 2024. Työsuhteen kesto voidaan sopia toukokuun ja elokuun väliselle ajalle. 

Kesätyöntekijä toimii osana laitesuunnittelutiimiä, jonka vastuulla on peliautomaattien, kalusteiden ja muiden pelaamisen laiteratkaisujen konseptointi, suunnittelu ja toteutukset. Kesätyöntekijän tehtävät muodostuvat laitemuotoilun, asiakastutkimuksen ja laitesuunnittelun osa-alueille. Tehtäviin voi kuulua myös muissa yksikön töissä avustamista työtilanteen mukaan. 

Työskentely tapahtuu Veikkauksen pääkonttorilla Helsingin Pohjois-Haagassa ja tarvittaessa myös Espoon Leppävaaran toimipaikassa.

Odotamme sinulta:  

  • Hyviä IT-taitoja 3D mallinnusohjelmat, renderöinti
  • Vahvat visualisointitaidot ja kysy tuottaa skenaarioita piirtäen
  • Kiinnostusta tuotesuunnitteluun
  • Asiakashaastatteluiden ja asiakasdatan analysoinnin osaamista
  • Alan opinnot 3. vuoden / kandi vaiheessa

Kiinnostuitko? Loistavaa! Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 28.1.2024 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. 

Mikäli sinulle heräsi kysymyksiä, lisätietoja tehtävästä antaa Markus Viitasalo, puh. 050 5703 887, tavoitettavissa 8.1. klo 14-17 tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@veikkaus.fi

Tehtävään valittavalle henkilölle teetetään huumausainetesti.

Veikkaus Oy

Veikkaus tuottaa peleillä iloa. Tarjoamme elämyksiä ja huippupelejä, mutta emme hinnalla millä hyvänsä.

Huolehdimme, että pelaaminen säilyy ilon puolella, ja suomalaiset pelaavat maltilla ja peli-ilosta nauttien.

Haluamme olla vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjiä.

Lähes kaikki aikuiset suomalaiset ovat kokeilleet pelejämme, ja meillä on kaksi miljoonaa Etuasiakasta.

Olemme monella tavalla mukana suomalaisessa elämässä. Meitä veikkauslaisia on noin 1 600 ja työskentelemme lähes sadassa pisteessä eri puolilla maata. Pelejämme myydään tuhansissa paikoissa, ja niitä voi pelata turvallisesti myös veikkaus.fissä ja Veikkaus-sovelluksessa.

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 2.1.2024 - 28.1.2024
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/veikkaus-oy/muotoilija-kesatyo/2601978/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Toimialakokemus

IT

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä