Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Mobiilikehittäjä, Tampere

post_image

RekryilmoitusPatria on työpaikka, jossa autat turvaamaan yhteiskuntaa. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. 

Patria on kansainvälinen puolustus-, turvallisuus- ja ilmailualan luotettu asiakaskeskeisten elinkaaren tukipalvelujen ja teknologiaratkaisujen tuottaja, jolla on vahva kasvustrategia.

Lisätietoja löydät osoitteesta patriagroup.com.

Toimintamme kehittyessä ja kasvaessa Etsimme Operations- yksikköön, Safety and Security Solutions -ryhmään

MOBIILIKEHITTÄJÄÄ

Android-mobiilisovellusten kehitystehtäviin Tampereelle huippuammattilaisista koostuvaan tiimiin.

Syväsukella tai laajenna osaamistasi, kerro meille mikä sinua innostuttaa ja valitse työpaikka, jossa sinä ratkaiset!

Tässä tehtävässä pääset jatkokehittämään uutta mobiilisovellusta, joka liittyy laajempaan, asiakkaan jo käytössä olevaan järjestelmään, jossa on myös selain- ja työasemapohjaisia sovelluksia. Sovellusta tullaan käyttämään yhteiskunnan kriittisissä toiminnoissa.

Työssä pääset kehittämään järjestelmiä moderneilla työkaluilla ja metodeilla. Työ pyritään tekemään mahdollisimman ketterästi toimialamme huomioiden. Pääset tekemään Scrum-tiimin jäsenenä softakehityksen eri osa-alueita kuten määrittelyä, tarkempaa suunnittelua, koodausta ja testausta. Ja mikäli sinulla riittää kokemusta ja näkemystä ohjelmistokehityksestä, pääset vaikuttamaan myös tuotteemme teknologiavalintoihin. Jos taas olet vielä urasi alkutaipaleella, kokenut tiimimme antaa askelmerkkejä kehittymiseesi. Kanssamme tulet osaksi ammattitaitoista Scrum-tiimiä, joka tukee sinua työssäsi. Tätä tehtävää voit hakea myös silloin, jos olet juuri valmistunut tai valmistumassa!

Mobiilikehittäjän tehtävässä onnistumista tukee, jos sinulla on jo

  • Ymmärrystä ohjelmistotekniikan perusteista
  • Peruskoodaustaidot ohjelmien kirjoittamisesta
  • Halua kehittyä jatkuvasti ja kyky omaksua uutta
  • Halu tehtäviin, joilla on laajempi merkitys ja joissa voit edesauttaa yhteiskunnan turvallisuutta
  • Positiivinen ja ratkaisukeskeinen asenne
  • Sujuva suomen- ja englanninkielentaito

Kaikista aiheeseen liittyvistä teknologioista ei tarvitse olla kokemusta entuudestaan. Innostus uusien asioiden opiskeluun riittää. Työssämme käytämme mm. seuraavia teknologioita ja toimintatapoja; Kotlin, Android, Java, Olio-ohjelmointi, funktionaalista ja reaktiivista ohjelmointia ja hyödynnämme monipuolisesti tietokantoja sekä REST-rajapintoja. Lupaamme, että tehtävissämme teknisen osaamisen karttumisen lisäksi saat laajalti osaamista myös itse toimialasta ja mahdollisuuden kehittyä alan huippuosaajaksi. 

Patrialla pääset tekemään työtä aidosti merkityksellisten järjestelmien kanssa. Järjestelmät ovat laajoja ja osa yhteiskuntamme kriittistä turvallisuustoimintaa. Lisäksi Patria tarjoaa työntekijöilleen suuren talon edut ja etenemismahdollisuudet, kilpailukykyisen palkan sekä vakaat tulevaisuudennäkymät. Työntekijöiden viihtyvyyteen panostetaan, työsuhteet ovat pitkiä ja vaihtuvuus pientä.

Haluaisitko olla osa tarinaamme? 

Juttelisimme mielellämme kanssasi lisää sinusta, Patriasta työnantajana sekä työn teknisemmistä yksityiskohdista. Kyseessä on vakituinen, kokopäiväinen työ. Työn sijaintipaikka on Hatanpään valtatie 30, Tampere. Työn luonteesta ja turvallisuuskriittisyydestä johtuen, sitä ei voi tehdä täysin etänä. Lisätietoja paikasta antaa rekrykumppanimme Eeva-Maija Hiekkataipale (emppu@porkkanajakeppi.fi) puh. 0400 710 141.

Kerro itsestäsi meille jättämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Haku on auki 20.2.2022 saakka. Laita hakemuksesi heti tulemaan, sillä etenemme prosessissa jo hakuaikana ja paikkoja täytetään heti, kun löydämme etsimämme. 

Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Paikkaan valitulle henkilölle tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys sekä huumausainetesti.

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 9.2.2022 - 20.2.2022
Sijainti: Tampere
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/patria/mobiilikehittaja-tampere/1422993/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Mobiilikehitys

Toimialakokemus

IT

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä