Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Microsoftin pilvipalveluiden asiantuntijaksi koulutusohjelman avulla!

post_image
Rekryilmoitus

Pilvipalveluasiantuntija

Innostutko teknisistä haasteista ja haluat työskennellä pilvipalveluiden parissa? Onko sinulla kokemusta IT-alalta ja kiinnostaako sinua uusimmat sovellukset ja teknologiaratkaisut? Hae Microsoft Akatemiaan ja nappaa työpaikka sertifioituna Azure-asiantuntijana alalta, jossa työt etsivät tekijäänsä!

Pilvipalveluasiantuntijoista on suuri kysyntä työmarkkinoilla, sillä teknologiat kehittyvät nopeammin kuin uusia osaajia syntyy. Tämän takia yritykset etsivätkin jatkuvasti uusia Azure-asiantuntijoita kasvavalle alalle. Rekrytoivan koulutusohjelmamme kautta uusia osaajia etsivät mm. CSC Oy, Digia Oy, Efima Oy, Global VoiceLink GVL Oy, Plandent Oy, Symbio Finland Oy, Digital Illustrated Oy ja TietoEvry Oy. Oletko sinä etsimämme henkilö?

Hae siis mukaan ja työllisty Microsoft Azure-asiantuntijan tehtäviin!

Azure-asiantuntijoilla on ainutlaatuinen rooli yritysten toimintojen kehittämisessä uusien pilviratkaisujen ja -ympäristöjen kautta – yhteistyöyrityksemme etsivätkin uusia osaajia monenlaisiin rooleihin. Tuleva roolisi voi olla esim: 

 • Cloud Specialist
 • System Specialist
 • Cloud Developer
 • Cloud Architect
 • Cloud Engineer
 • Service Desk Talent

Tutustu ohjelmaamme ja avoimiin positioihin lisää täältä 

Microsoft Akatemia on loistava vaihtoehto niin vastavalmistuneelle tulevaisuuden osaajalle, kuin jo pidempään IT-alan parissa työtä tehneelle asiantuntijalle, joka etsii uutta askelta uralleen.

Etsimme juuri sinua, jos tunnistat itsesi joistakin näistä piirteistä:

 • Olet analyyttinen, hahmotat teknisiä kokonaisuuksia ja haluat hyödyntää työssäsi hyvää ongelmanratkaisukykyäsi.
 • Sinulla on aiempaa osaamista tai ymmärrystä esim. IT-alalta, palvelimista, verkko- ja tietoliikenteestä, käyttäjähallinnasta, helpdesk-tehtävistä, työasemista tai ohjelmistokehityksestä.
 • Voit olla koulutustaustaltasi esim. insinööri, tradenomi, datanomi, DI, FM (tietotekniikka, tietojenkäsittelytiede, ohjelmistotekniikka, tietoliikennetekniikka), tai jokin muu soveltuva tausta, joka antaa hyvän pohjan kehittyä teknisiin rooleihin.
 • Haluat tehdä tulevaisuudessa töitä pilvipalveluiden, järjestelmäintegraatioiden, käyttöönottoprojektien, optimoinnin tai koneoppimisen parissa.
 • Työkalut ja teknologiat kuten Azure, AWS, Google cloud, Power BI, Python, C#, .NET, SQL server ja Windows Server herättävät sinussa innostusta ja saatat joitain tuntea jo tarkemminkin.
 • Olet kiinnostunut seuraamaan alasi teknologian kehitystä tai sinulla on jotakin harrastuneisuutta alalta.
 • Haluat tehdä töitä asiakkaiden ongelmanratkaisun, pilviteknologioiden tai monipuolisen teknisen konsultoinnin parissa.

Meille ja rekrytoiville yritykselle tärkeitä on halusi kasvaa Microsoft-teknologioiden ja niihin liittyvien prosessien asiantuntijaksi, sekä motivaatiosi kehittää omaa osaamistasi. Sinun ei siis tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija.

Mikä on rekrytoiva koulutusohjelma?

Microsoft Akatemia on 6 kuukauden mittainen rekrytoiva koulutusohjelma, minkä aikana kehityt Microsoft-teknologioiden osaajaksi uuden työroolisi kautta. Sarasen ja Microsoftin kanssa yhteistyössä järjestettävän koulutusohjelman kautta yritykset rekrytoivat osaajia monipuolisiin teknisiin ja kaupallisiin tehtäviin. Saat koulutuksen aikana tuoreimmat tiedot ja taidot haltuusi alan johtavien asiantuntijoiden kouluttamana n. 20 koulutuspäivän ja itsenäisen opiskelun myötä, ja pääset soveltamaan taitojasi yhteistyöyrityksessäsi merkittävällä tavalla. 

Koulutusohjelman tärkein tavoite on solmia työsuhde sinun ja yrityksen välille ohjelman päätteeksi. Olemme kasvattaneet Microsoft Finlandin ja rekrytoivien yritysten kanssa yhteistyössä jo yli 350 Microsoft-osaajaa uusien työtehtävien pariin koulutusohjelmamme avulla.

Hae mukaan heti!

Hae mukaan viipymättä – haku on jo käynnistynyt ja esivalintoja tehdään paraikaa! Voit hakea mukaan rekrytoivaan koulutusohjelmaan, mikäli olet tällä hetkellä työttömänä työnhakijana, työttömyysuhan alaisena tai määräaikaisessa työsuhteessa ja työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Etenet hakuprosessissa, kun olet täyttänyt kaksi lomaketta:

1. Täytä TE-toimiston hakulomake:

Löydät Microsoft Akatemia -rekrytoivan koulutusohjelman koulutusnumerolla 691561.

Esivalinta koulutukseen tehdään tämän TE-toimiston hakemuksen tietojen perusteella, joten perustele hakemuksesi huolellisesti.

2. Täytä Sarasen rekrytointiprofiili: https://sc.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=373

Tämä profiili toimii käyntikorttinasi rekrytoiviin yrityksiin. Voit muokata ja täydentää profiilia koko hakuajan.

Microsoft Akatemian rekrytointi tapahtuu erillisen rekrytointitapahtuman kautta, mikä järjestetään keskiviikkona 1.4.2020. Jo seitsemättä kertaa järjestettävässä Microsoft Akatemian rekrytapahtumassa pääset tutustumaan rekrytoiviin yrityksiin ja avoimiin rooleihin, sekä tapaamaan koulutusohjelman järjestäjiä henkilökohtaisesti.

Hakujakso päättyy 30.3.2020. TE-toimiston hakemus ja Sarasen osaamisprofiili kannattaa tehdä pikaisesti, sillä esivalinta- ja hakuprosessi on jo käynnissä!

Saranen Consulting Oy

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 2.3.2020 - 30.3.2020
Tarkennettu
sijainti:
Uusimaa, Lappeenranta
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/saranen-consulting-oy/microsoftin-pilvipalveluiden-asiantuntijaksi-koulutusohjelman-avulla/801659/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Azure
Microsoft
C#
Python

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä