Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Laatupäällikkö / Systems, Tampere

post_image

RekryilmoitusPatria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patriagroup.com.

Systems & Integrations Operations yksikkö on ohjelmisto-osaamisen ja järjestelmäintegroinnin huippuyksikkö, jossa rakennetaan ylpeydellä sekä kansallista että kansainvälistä tilannekuvaa ja turvallisuutta. Tarjoamme asiakkaillemme tiedustelu-, valvonta- ja johtamisjärjestelmiä sekä niiden elinkaaren tukipalveluita uusimpia teknologioita hyödyntäen. Järjestelmäosaamisemme ydintä ovat tilannetietoisuuden keräämiseen ja esittämiseen liittyvien järjestelmien ja tuotteiden toimittaminen.

Nyt haemme Tampereelle

LAATUPÄÄLLIKKÖÄ

osaksi ohjelmistokeskeisiä tiedustelu- ja johtamisjärjestelmien projektitiimejä. Olet vastuussa projektin/projektien sekä tuotteen laadunvarmistuksen valvonnasta ja tehtävistä. Sinulla on iso rooli laadun saavuttamisen edistäjänä sekä suorituskyvyn parantajana läpi koko organisaation tuotteidemme elinkaaren kaikissa vaiheissa ideasta evoluutioiden kautta käytöstä poistoon. Sidosryhmiisi kuuluu myös asiakasrajapinta sekä yhteistyö kumppaneiden kanssa, jolloin toimittajaketjun hallinta korostuu.

Tässä tehtävässä:

 • Huolehdit ohjelmistopainotteisten tuotteiden/projektien vaatimustenhallinnasta, muutostenhallinnasta, konfiguraationhallinnasta ja riskienhallinnasta 
 • Suunnittelet, monitoroit, analysoit ja raportoit tuotteiden/projektien laatuun sekä laadunvarmistukseen liittyviä asioita koko toimitusketjussa
 • Olet mukana kehittämässä ja tukemassa projektien elektroniikan, mekaniikan, ohjelmistokehityksen ja integroinnin laadukasta tekemistä ja tuotantoon saattamista
 • Osallistut aktiivisesti asiakasneuvotteluihin 
 •  Valmistelet tuote- ja asiakasdokumentaatiota mukaan lukien raportointi laadunohjauksen ja -varmistuksen näkökulmasta 
 • Pääset osallistumaan tarjous- ja sopimusdokumentaation laadintaan laadun ja laadunvarmistuksen osalta

Edellytämme sinulta:

 • Kokemusta laatu- ja laadunvarmistusprosesseista (esim. vaatimusten-, muutosten, konfiguraation- ja riskienhallinta) ja alan standardeista
 •  Ymmärrystä ja osaamista ohjelmistokehitysprojekteista ja ohjelmistotuotantoon liittyvistä työkaluista
 • Itseohjautuvaa, operatiivista ja ratkaisukeskeistä asennetta ja työskentelytapaa sekä kykyä työskennellä pitkäjänteisesti osana tiimiä
 •  Asiantuntemusta erilaisista testaus- ja todennusmenetelmistä sekä kykyä soveltaa menetelmiä käytännössä
 • Kokemusta asiakas- ja toimittajarajapinnassa työskentelystä
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista

Miksi Patria?

 1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa.
 2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla.
 3.  Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.
 4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä.

Mikäli kiinnostuit, täytä hakemus osoitteessa www.patriagroup.com – viimeistään 31.12.2021. Käsittelemme hakemuksia myös heti niiden saavuttua.

Kaikille uusille patrialaisille tehdään turvallisuusselvitys ja huumausainetestit.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jari Salo p. 040 721 6131 – soitot mieluiten 10.12. klo 8:00 – 11:00 tai 16.12. klo 13:00 – 16:00.

Pinterest
Rekrytointi.com logo

Tietoja

Hakuaika: 1.12.2021 - 31.12.2021
Sijainti: Tampere
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/patria/laatupaallikko-systems-tampere/1348597/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Rekrytointi.com kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Projektinhallinta

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT

Rekrytointi.com:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Rekrytointi.com kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä