Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Konfiguraation- ja vaatimustenhallinnan kehittäjä / Systems, Tampere

post_image

RekryilmoitusPatria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patriagroup.com.

Systems-liiketoiminta on ohjelmisto-osaamisen ja järjestelmäintegroinnin huippuyksikkö, jossa rakennetaan ylpeydellä sekä kansallista että kansainvälistä tilannekuvaa ja turvallisuutta. Tarjoamme asiakkaillemme tiedustelu-, valvonta- ja johtamisjärjestelmiä sekä niiden elinkaaren tukipalveluita uusimpia teknologioita hyödyntäen. Järjestelmäosaamisemme ydintä ovat tilannetietoisuuden keräämiseen ja esittämiseen liittyvien järjestelmien ja tuotteiden toimittaminen.

Haemme Tampereelle 

Konfiguraationhallinnan/Vaatimustenhallinnan kehittäjää

Toimit Systems-liiketoiminnassa asiantuntijan roolissa, jossa vastaat konfiguraation- ja vaatimustenhallinnan prosessien ja toimintatapojen kehittämisestä. Toimintakenttä on laaja koostuen liiketoiminnan eri tuoteryhmien tuotteista, palveluista ja toimituksista, kattaen niiden koko elinkaaren aina tarjousvaiheesta lopputoimituksiin ja ylläpitovaiheeseen. Tehtäviisi sisältyy myös tietojärjestelmien ja ohjelmistojen pääkäyttäjyyksiä yhteistyössä teknisten pääkäyttäjien kanssa. Mahdollisuuksien mukaan osallistut myös käytännön hanketöihin.

Aluksi tässä tehtävässä korkein prioriteetti on vaatimustenhallinnan kehittämisellä. Prosessit vaatimustenhallintaan on luotu ja tekeminen sitä kautta hyvällä tasolla. Tuet kuitenkin Systems tuoteryhmien hankkeita vaatimustenhallinnan osalta. Tehtäviisi kuuluu määrittää, miten valittuja työkaluja sovelletaan niin vaatimusten hallintaan kuin myös määrittelyn dokumentointiin, suunnittelutehtävien ja muiden tehtävien hallintaan sekä järjestelmän todentamiseen. Vaatimustenhallintaan oleellisesti liittyvän verifioinnin ja validoinnin huomioiminen testausraportointeineen (sisäinen ja asiakasraportointi) on myös tärkeä osa tätä kokonaisuutta.

Tämä tehtävä tähtää järjestelmäsuunnittelun/tuotesuunnittelun kokonaisvaltaiseen kehittämiseen. Roolissasi valmistelet ja ylläpidät prosesseihin ja toimintatapoihin liittyvää dokumentaatiota ja ohjeistuksia. Tarpeet vaihtelevat hankkeittain/projekteittain laajoista rautaa ja softaa sisältävistä järjestelmistä, esimerkiksi vain softaa sisältäviin järjestelmiin. Liiketoiminnan moninaiset tarpeet tulee siis ottaa huomioon ja yhtenäistää prosesseja soveltuvin osin sekä tarvittaessa luoda vaihtoehtoisia toimintamalleja eri tarpeisiin.

Tehtävässä onnistumiseksi odotamme sinulta:

 • kiinnostusta prosessien ja toimintatapojen kehittämiseen Systems liiketoiminnan tarpeisiin soveltuvaksi,
 • kommunikointikykyä ja -halua liiketoiminnan eri tuoteryhmien hankkeiden kanssa,
 • kokemusta vaatimustenhallinnan käytännön työtehtävistä,
 • näkemystä ja kokemusta konkreettisista onnistumisista ja epäonnistumisista vaatimustenhallinnassa,
 • käyttökokemusta Atlassian tuotteista (Confluence ja Jira),
 • käyttökokemusta tuotetiedonhallintajärjestelmistä (PDM/PLM-järjestelmät),
 • tiimityöosaamista sekä kykyä myös itsenäiseen ja oma-aloitteeseen työskentelyyn,
 • halukkuutta ja kykyä dokumentoida ja luoda koulutusmateriaaleja toimintatavoista sekä järjestää koulutuksia.

Työntekijänä:

 • olet vakuuttava ja pystyt myymään asioita
 • toimit pitkäjänteisesti ja sisukkaasti
 • toimintaotteeltasi olet itsenäinen
 • olet aktiivinen ja avoin
 • omaat riittävät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot

Tarjoamme sinulle tässä tehtävässä mahdollisuutta aidosti vaikuttaa omaan työnkuvaan. Saat hyödyntää osaamistasi ja oppia uutta mielenkiintoisten teknologioiden parissa kokeneiden ammattilaistemme ja osaavien esimiestemme tuella. 

Haluamme, että viihdyt työssäsi!

Saat käyttöösi ison yrityksen edut, kuten monipuoliset urakehitysvaihtoehdot ja työterveyshuollon laajalla sairauskuluvakuutuksella. Arvostamme myös vapaa-aikaasi, joten meillä pystyt tasapainottamaan työn ja vapaa-ajan joustavasti. 

Miksi Patria?

 1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa. 
 2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla. 
 3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää. 
 4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä. 

Tehtävä on mainio paikka kehittäjälle eli kehittämishaluinen ja -kykyinen, laita heti hakemuksesi tulemaan!

Toivottavasti saimme sinut kiinnostumaan! Kerro itsestäsi meille lähettämällä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa https://www.patriagroup.com/fi/toissa-patriassa/avoimet-tyopaikat mahdollisimman nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, mutta viimeistään 14.3.2021 mennessä. 

Tarkentaviin kysymyksiin vastaa Eezy Personnelin seniorikonsultti Tuija Pulkkinen p. 050 3595 212.

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 23.2.2021 - 14.3.2021
Sijainti: Tampere
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/patria/konfiguraation-ja-vaatimustenhallinnan-kehittaja-systems-tampere/1070276/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Toimialakokemus

IT

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä