Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kehityspäällikkö, TECH

post_image

RekryilmoitusTuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. Tässä työssä vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme olla pelialan edelläkävijä ja vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjä. Hyvinvointi on meille sydämen asia. On tärkeää, että töihin on mukava tulla joka päivä. Meillä on monipuoliset ja laajat työsuhde-edut. Tarjoamme vaikuttavia työtehtäviä kehittyvässä työyhteisössä, jossa on iloinen tekemisen meininki. Tehdään työtä ? yhdessä ilon puolella.

Kehityspäällikkö, TECH

Haluatko olla mukana luomassa tuhansien asiakaspalvelijoiden ja miljoonien asiakaskohtaamisten palvelukokemusta? Haluatko, että kättesi jäljet näkyvät kaupoissa ja kioskeissa halki Suomen? Kiinnostaako ohjelmiston ja fyysisen laitteen luoman kokonaisuuden parissa työskentely? Sitten tämä paikka voisi olla oikea juuri sinulle!

Haemme Veikkauksen teknologiatoimintoon kehityspäällikköä vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen kehittämään Veikkauksen uutta Elite-myyntipäätettä. Uusi myyntipääte otettiin tuotantokäyttöön kaikkialla Suomessa vuosi sitten, ja on ydinroolissa Veikkauksen fyysisen myyntikanavan sujuvan asiakaskokemuksen tuottamisessa. Lisäksi Elite-pääte on kaikkien Veikkauksen pelimyyjien tärkein työkalu, joka tarjoaa kaikki vastuullisen pelaamisen toiminnallisuudet asiointia varten. 

Kehityspäällikön tehtäviin kuuluu tehdä tiiviistä yhteistyötä liiketoiminnan ja Veikkauksen teknologiajohdon kanssa, ja kehittää Veikkauksen Elite-päätettä yhtiön strategian mukaisesti. Kehityspäällikkönä toimit teknisen tiimin tuoteomistajana vastaten järjestelmäkokonaisuuden kehittämisestä pitkäjänteisesti: ylläpidät kehitysroadmapia ja priorisoit tekemistä sekä varmistat että monipuoliset, kanavarajat ylittävät kehityshankkeet menevät ansiokkaasti maaliin. Järjestelmä on uusi ja moderneilla teknologioilla toteutettu, ja tukenasi sinulla on erittäin osaava ja tehokas tiimi sekä koko yhtiön peli- ja asiakaskokemusasiantuntemus.

Oletko teknisesti osaava, tunnet modernit kehitysmenetelmät, sinulla on kokemusta korkeiden saatavuus- ja luotettavuusvaatimusten alaisten järjestelmien kehittämisestä, ja haluat päästä aitiopaikalta viemään yhtä Suomen suosituimmista kuluttajapalveluista eteenpäin – myös kansainvälisellä tasolla? Jos vastasit kyllä, ota yhteyttä!

Ajankohta mukaan hyppäämiseen on erinomainen. Palvelu on nykyiset peli- ja vastuullisuusvaatimukset täyttävä luotettava järjestelmäkokonaisuus, ja nyt keskitymme uusien pelien ja palveluiden rakentamiseen laatua ja luotettavuutta unohtamatta.

Pelijärjestelmän kehityspäällikkö on aktiivisessa yhteistyössä mm. liiketoimintapäälliköiden, tuotepäälliköiden, pelisuunnittelijoiden, kehittäjien ja johdon kanssa, joten roolissa pääsee oppimaan ja näkemään pelialaa ja digitaalisen palvelun tuottamista erittäin laajasti.

Odotamme sinulta

 • kykyä ohjata huippuammattilaisista koostuvaa kehitystiimiä, joka hyödyntää ketteriä toimintamalleja työssään
 •  kykyä tunnistaa kehitystarpeita ja -mahdollisuuksia, muodostaa niistä priorisoitu kehityspolku yhdessä liiketoiminnan peliasiantuntijoiden kanssa ja johtaa kehitystyötä tavoitteiden mukaisesti
 • kokemusta sidosryhmätyöskentelystä & hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja
 • kokemusta työskentelystä johtavassa roolissa ohjelmistokehityksessä
 • ymmärrystä palvelumuotoilusta ja käyttökokemussuunnittelusta
 • rentoa mutta tavoitteellista tekemisen meininkiä
 • hyvää suullista sekä kirjallista englannin kielen taitoa.

Eduksi tehtävässä menestymiseen on muun muassa ohjelmointi- ja muu ohjelmistokehityskokemus, esihenkilö- tai muu johtamiskokemus, kokemus teknisen tuotehallinnan parissa työskentelystä sekä työkokemus dataohjautuvasta kehittämisestä. Rahapelaamisen tuntemus ei ole välttämätöntä, mutta se helpottaa haastekentän omaksumista.

Tarjoamme sinulle

 • kiinnostavan työn Suomen suurimpiin kuuluvien kuluttajapalveluiden ja kansainvälisestikin ainutlaatuisen tuotetarjoaman parissa
 • erinomaisen tilaisuuden kasvattaa omaa osaamistasi
 • hyvät työsuhde-edut ja viihtyisän työympäristön
 • rennon mutta aikaansaavan työyhteisön

Voit lukea meistä sekä työsuhde-eduistamme lisää täältä. Työpisteesi sijaitsee Veikkauksen pääkonttorilla Pohjois-Haagassa, mutta Veikkauslaisilla on erinomaiset ja joustavat mahdollisuudet etätöihin.

Kiinnostuitko? Mahtavaa! Voit ottaa rohkeasti yhteyttä ja kysyä lisää tehtävästä, tai laittaa suoraan hakemuksen sisään. Jätäthän hakemuksesi kuitenkin viimeistään 17.3.2024 mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön johtaja Janne Vuorenmaa. Parhaiten yhteyden saa puhelimitse, tekstiviestillä (puh. 09 4370 8052 / 050 522 9740) tai sähköpostilla (janne.vuorenmaa@veikkaus.fi).

Tehtävään valittavalle henkilölle teetetään huumausainetesti ja perusmuotoinen, turvallisuusselvityslain (726/2014) mukainen turvallisuusselvitys.

Veikkaus Oy

Veikkaus tuottaa peleillä iloa. Tarjoamme elämyksiä ja huippupelejä, mutta emme hinnalla millä hyvänsä.

Huolehdimme, että pelaaminen säilyy ilon puolella, ja suomalaiset pelaavat maltilla ja peli-ilosta nauttien.

Haluamme olla vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjiä.

Lähes kaikki aikuiset suomalaiset ovat kokeilleet pelejämme, ja meillä on kaksi miljoonaa Etuasiakasta.

Olemme monella tavalla mukana suomalaisessa elämässä. Meitä veikkauslaisia on noin 1 600 ja työskentelemme lähes sadassa pisteessä eri puolilla maata. Pelejämme myydään tuhansissa paikoissa, ja niitä voi pelata turvallisesti myös veikkaus.fissä ja Veikkaus-sovelluksessa.

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 29.2.2024 - 17.3.2024
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://laura.fi/avoimet-tyopaikat/veikkaus-oy/kehityspaallikko-tech/2742890/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä