Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kehityspäällikkö (Digitaalinen kanava)

post_image

RekryilmoitusVeikkaus tuottaa peleillä iloa. Tarjoamme elämyksiä ja huippupelejä, mutta emme hinnalla millä hyvänsä. Huolehdimme, että pelaaminen säilyy ilon puolella, ja suomalaiset pelaavat maltilla ja peli-ilosta nauttien. Haluamme olla vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjiä.

 Lähes kaikki aikuiset suomalaiset ovat kokeilleet pelejämme, ja meillä on kaksi miljoonaa Etuasiakasta. Olemme monella tavalla mukana suomalaisessa elämässä. Meitä veikkauslaisia on noin 1 600 ja työskentelemme lähes sadassa pisteessä eri puolilla maata. Pelejämme myydään tuhansissa paikoissa, ja niitä voi pelata turvallisesti myös veikkaus.fissä ja Veikkaus-sovelluksessa.

Haemme nyt Liiketoimintaan Digitaaliset kanavat -yksiköön

 

 DIGITAALISEN KANAVAN KEHITYSPÄÄLLIKKÖÄ

Haluatko päästä mukaan kehittämään yhtä Suomen suurimmista verkkokaupoista?

Haemme innostunutta, energistä ja aikaansaavaa kehityspäällikköä, joka vastaa digitaalisten kanavien ja digitaalisen liiketoiminnan kehittämisestä, erityisesti verkkokaupan ja sovelluksen näkökulmasta. Digitaalisiin kanaviin kuuluvat verkkokauppa, Veikkaus-sovellus, digitaalinen markkinointi, asiakasviestintä, sisällönhallinta ja palvelumuotoilu, joita kaikkia tehdään vahvasti datan ja asiakasymmärryksen pohjalta. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää usean vuoden kokemusta digitaalisen asiakaskokemuksen kehittämisestä sekä verkkokaupan operatiivisen toiminnan ja teknisten kyvykkyyksien parantamisesta. Tarvitset myös hyvää ymmärrystä digitaalisen liiketoiminnan eri osa-alueiden tulevaisuuden näkymistä sekä markkinointiteknologioiden tuntemusta.

Osallistut tehtävässä digitaalisen liiketoiminnan kehitysprojekteihin sekä vastaat nimetyistä projekteista ja niiden läpiviennistä. Lisäksi pääset kehittämään digitaalisten kanavien asiakaslähtöisiä ja dataan pohjautuvia toimintamalleja sekä liiketoiminnan analytiikan seurantaa ja hyödyntämistä. 

Tehtävässä tarvitset hyviä johtamistaitoja sekä yhteistyökykyä sisäisten ja ulkoisten kumppanien kanssa. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää erinomaisia vuorovaikutustaitoja, projektihallintataitoja sekä ketterien menetelmien tuntemusta.

Roolissasi toimit Digitaalisten kanavien ohjausryhmän jäsenenä ja raportoit Digitaalisten kanavien johtajalle.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän lisäksi joustavan mallin lähi- ja etätyön tekemiseen, kilpailukykyiset edut, mukavat työkaverit sekä viihtyisän työympäristön.

Tehtävässä onnistumista varten odotamme sinulta:

  • Vahvaa kokemusta ja näkemystä digitaalisen liiketoiminnan kehittämisestä
  • Näyttöjä digitaalisen asiakaskokemuksen ja verkkokaupan kehittämisestä
  • Hyviä projektihallintataitoja sekä ketterien menetelmien tuntemusta
  • Kykyä strategiseen ajatteluun, mutta myös kehitysprojektien läpivientiin suunnittelusta toteutukseen asti
  • Liiketoiminta- ja asiakasanalytiikan ymmärrystä 
  • Erinomaisia kommunikointi- ja vuorovaikutustaitoja sekä ongelmanratkaisukykyä 
  • Korkeakoulututkintoa tai muuta soveltuvaa koulutusta
  • Hyvä kielitaitoa (suomi ja englanti)

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Työpiste sijaitsee Veikkauksen pääkonttorilla Pohjois-Haagassa, mutta työskennellä voi osittain myös etänä.

Hakuaika tehtävään on 26.11.–12.12.2021. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa, joten lähetä hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa Digitaalisen kanavan johtaja Niclas Kourula p. +358 40 515 4149 keskiviikkona 1.12. klo 14.00–15.00 ja tiistaina 7.12. klo 15.00–16.00.

Osana rekrytointiprosessia ulkopuolinen kumppanimme suorittaa osalle hakijoista soveltuvuusarvioinnin.

Tehtävään valittavalle henkilölle teetetään huumausainetesti ja perusmuotoinen, turvallisuusselvityslain (726/2014) mukainen turvallisuusselvitys.

Veikkaus Oy

Veikkaus tuottaa peleillä iloa. Tarjoamme elämyksiä ja huippupelejä, mutta emme hinnalla millä hyvänsä.

Huolehdimme, että pelaaminen säilyy ilon puolella, ja suomalaiset pelaavat maltilla ja peli-ilosta nauttien.

Haluamme olla vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjiä.

Lähes kaikki aikuiset suomalaiset ovat kokeilleet pelejämme, ja meillä on kaksi miljoonaa Etuasiakasta.

Olemme monella tavalla mukana suomalaisessa elämässä. Meitä veikkauslaisia on noin 1 600 ja työskentelemme lähes sadassa pisteessä eri puolilla maata. Pelejämme myydään tuhansissa paikoissa, ja niitä voi pelata turvallisesti myös veikkaus.fissä ja Veikkaus-sovelluksessa.

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 26.11.2021 - 12.12.2021
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/veikkaus-oy/kehityspaallikko-digitaalinen-kanava/1344160/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Toimialakokemus

IT

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä