Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kehityspäällikkö

post_image

RekryilmoitusVeikkaus tuottaa peleillä iloa. Tarjoamme elämyksiä ja huippupelejä, mutta emme hinnalla millä hyvänsä. Huolehdimme, että pelaaminen säilyy ilon puolella ja suomalaiset pelaavat maltilla ja peli-ilosta nauttien. Haluamme olla vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjiä. 

 

Lähes kaikki aikuiset suomalaiset ovat kokeilleet pelejämme ja meillä on kaksi miljoonaa Etuasiakasta. Olemme monella tavalla mukana suomalaisessa elämässä. Meitä veikkauslaisia on noin 1 600 ja työskentelemme lähes sadassa pisteessä eri puolilla maata. Pelejämme myydään tuhansissa paikoissa, ja niitä voi pelata turvallisesti myös veikkaus.fissä ja Veikkaus-sovelluksessa.

Tiedolla johtaminen sekä sitä tukeva asiakasymmärrys ovat Veikkauksen toiminnan keskiössä. Veikkaus haluaa olla kansainvälisessä kilpailussa pärjäävä moderni ja vastuullinen pelitalo – panostamme vahvasti asiakas- ja pelaamiskokemuksen kehittämiseen kaikissa kanavissa. Meillä on Suomen suurin verkkokauppa sekä yksi Suomen suurimmista asiakaskannoista ja kattavimmista tietovarastoista. Palveluissamme vierailee viikoittain keskimäärin yli miljoonaa uniikkia kävijää ja pelitapahtumia on vuosittain satoja miljoonia.

Data Platforms and Applications -yksikön tehtävänä on kerätä dataa eri lähteistä keskitettyyn tietovarastoon, jalostaa sitä ja jakaa eteenpäin huolehtien koko ajan datan erinomaisesta laadusta. Lisäksi yksikkö vastaa keskitettyjen datan, raportoinnin ja analytiikan alustojen ja järjestelmien teknisestä kehityksestä ja ylläpidosta kiinteässä yhteistyössä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa.

Haemme nyt yksikköömme

Kehityspäällikköä

Tehtäviisi kuuluvat erikseen sovittavat yksikön vastuulla olevien ratkaisujen ja toimintamallien kokonaisvastuullinen kehitys ja ylläpito yhteistyössä useiden sidosryhmien kanssa. Yksikön vastuualue on laaja ja siksi meillä on kaksi kehityspäällikköä, joiden kesken vastuut jakautuvat ja jotka katsovat yhdessä kokonaisuutta ja toimivat toistensa sparrareina. Läheisinä työkavereina sinulla on joukko oman yksikön rautaisia data-ammattilaisia ja konsultteja. Sen lisäksi teet aktiivista yhteistyötä erimerkiksi liiketoiminnan data-ammattilaisten ja Veikkauksen muiden ICT-asiantuntijoiden kanssa. Meitä työskentelee ICT:ssä yhteensä yli 200 osaajaa, eli tukea löytyy myös omasta talosta.

Olemme kehittämässä data- ja analytiikka -arkkitehtuuriamme ja se tuo uusia ratkaisuja ja toimintamalleja tullessaan. Pääset heti mukaan kehitystyöhön ja toteutuksen suunnitteluun. Vastuullasi tulee olemaan myös muutoksen toteutus vastuualueellasi ja sen yhdyspinnoissa. Myös oma tehtäväsi kehittyy matkan varrella.

Avaintehtäviäsi ovat:

 • Kehittämiskohteiden tunnistaminen sekä niiden ylätasoinen määrittely toteuttamiskelpoisiksi hankkeiksi, palveluiksi tai tuotteiksi
 • Vastuualueiden kehittämisen, ylläpidon ja elinkaarenhallinnan työ ja sen sisällöllinen johtaminen, resursointi, suunnittelu ja seuraaminen
 • Yksikön ja toiminnon työtapojen kehittäminen
 • Toimittajayhteistyön suunnittelu, hankinta ja ohjaus

Tehtävässä vaaditaan:

 • Ymmärrystä ja intoa datan käsittelyyn, Data Governanceen ja ETL/ELT-työhön
 • Kokemusta ja näkemystä keskitetyn data-alustan, raportoinnin ja analytiikan teknisten ratkaisujen ylläpidosta ja kehityksestä
 • Ratkaisuhakuista asennetta ja jatkuvan kehittämisen otetta
 • Erinomaisia vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja suomeksi ja englanniksi
 • Vahvaa sekä ihmisten että teknisten asioiden menetelmällistä johtamistaitoa
 • Kykyä ohjata ja ymmärtää laajoja, liiketoimintakriittisiä ICT-palvelukokonaisuuksia kehittämisestä tuotannon ylläpitoon
 • Kokemusta henkilötyön suunnittelusta, aikataulutuksesta, business case -laskelmista, budjetoinnista, talousseurannasta ja -ennustamisesta
 • Usean vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä sekä soveltuvaa yliopisto- tai ammattikorkeakoulututkintoa

Eduksi sinulle on:

 • kokemus tuotteistetuista palveluista ja ratkaisuista, jotka palvelevat useita asiakkaita
 • kokemus pilvialustoista
 • kokemus kansainvälisestä liiketoiminnasta
 • kokemus muutosjohtamisesta
 • ymmärrys tietosuojasta
 • kokemus tai osaaminen julkisesta hankinnasta

Lisätietoja tehtävästä antaa Laura Rapeli p. 040 558 8031, tavoitettavissa 28.6.-2.7. ja 2.8.-13.8. Jätäthän tarvittaessa soittopyynnön.

Päätyöskentelypaikkasi sijaitsee Veikkauksen pääkonttorissa Helsingin Pohjois-Haagassa. Mahdollistamme myös joustavan etätyöskentelyn.

Jätäthän hakemuksen järjestelmään 16.8. klo 9.00 mennessä. Liitä mukaan CV ja palkkatoiveesi. Aloitamme haastattelut elokuun alussa.

Tehtävään valittavalta henkilöltä teetetään huumausainetesti ja perusmuotoinen, turvallisuusselvityslain (726/2014) mukainen turvallisuusselvitys. Prosessiin tullaan mahdollisesti liittämään ulkoisen kumppanin tekemä soveltuvuusarviointi.

Veikkaus Oy

Veikkaus tuottaa peleillä iloa. Tarjoamme elämyksiä ja huippupelejä, mutta emme hinnalla millä hyvänsä.

Huolehdimme, että pelaaminen säilyy ilon puolella, ja suomalaiset pelaavat maltilla ja peli-ilosta nauttien.

Haluamme olla vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjiä.

Lähes kaikki aikuiset suomalaiset ovat kokeilleet pelejämme, ja meillä on kaksi miljoonaa Etuasiakasta.

Olemme monella tavalla mukana suomalaisessa elämässä. Meitä veikkauslaisia on noin 1 600 ja työskentelemme lähes sadassa pisteessä eri puolilla maata. Pelejämme myydään tuhansissa paikoissa, ja niitä voi pelata turvallisesti myös veikkaus.fissä ja Veikkaus-sovelluksessa.

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 23.6.2021 - 16.8.2021
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/veikkaus-oy/kehityspaallikko/1228673/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Big Data

Toimialakokemus

IT

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä