Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kehitysinsinööri, järjestelmätestaukseen

post_image

RekryilmoitusTarjoamme loistavan tilaisuuden päästä kehittämään nykyaikaisen dieselmoottorin moottorinohjausjärjestelmää. Nykyaikainen dieselmoottorin ohjausjärjestelmä on monipuolinen yhdistelmä toimilaitteita, antureita, elektroniikkaa sekä softaa. Tämän kokonaisuuden hallitsemiseen tarvitsemme monipuolisia tekijöitä!

 

Linnavuoreen Nokialle, etsimme nyt

KEHITYSINSINÖÖRIÄ,

järjestelmätestaukseen

SINUN TEHTÄVÄSI

Tulet toimimaan osana tiimiä, jonka päävastuualueena on moottoriohjausjärjestelmän testaus sekä simulaattoriympäristön kehittäminen edistyksellisille työkonemoottoreille. Vastuualueitasi ovat ohjelmistojen testaus, käyttöliittymäkehitys ja järjestelmäkehitys.

SINUN OSAAMISESI

Tulet tarvitsemaan työssä ymmärrystä ohjelmoinnista (C#, Python) ja järjestelmäkokonaisuuksista sekä niiden välisistä rajapinnoista. Sinulla on perustiedot elektroniikasta ja Matlab Simulink on sinulle tuttu työkalu. HIL (Hardware in the loop) järjestelmätuntemus on sinulle eduksi. Olet koulutukseltasi tietotekniikan, automaation tai soveltuvan alan insinööri/DI. Työkielemme on suomi, mutta konsernitasolla tulet tarvitsemaan hyvää puhutun ja kirjoitetun englannin kielen taitoa. Mahdollinen ymmärrys eri moottoriteknologioista katsotaan eduksi. Mikäli olet ongelmanratkaisuhenkinen ja omaat positiivisen asenteen, kuulemme mielellämme lisää sinusta ja osaamisestasi!

TARJOAMME SINULLE

Tarjoamme sinulle näköalapaikan globaaliin off-highway -ajoneuvomaailman kehitykseen. Meillä on kannustava ilmapiiri ja hyvä tekemisen meininki. Tarjoamme mahdollisuuden oppia lisää, kehittyä työn mukana ja viihtyä hyvässä porukassa niin kansainvälisesti kuin paikallisesti. Tiimityöskentely on meille tärkeää ja sen kautta työntekijät saavat sekä tukea työtehtävissä että tuoda esiin omia vahvuuksiaan. Pidämme työhyvinvoinnista huolta mm. työpisteiden ergonomian, työajan joustojen, etätyön ja kattavien työterveyspalveluiden muodossa.

KIINNOSTUITKO?

Kuulemme mielellämme lisää sinusta ja osaamisestasi! Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen meille mahdollisimman pian, mutta viimeistään 29.3.2020 oheisen hakupainikkeen kautta. Paikka kuitenkin täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hae pian mukaan!

Lisätietoja tehtävästä antaa Markus Rantanen, p. 040 486 9165

AGCO

AGCO

People are our Power – Power is our business

AGCO-konsernin moottorituotekehitys on keskitetty Suomeen. Globaali ilmastonsuojelutavoite edellyttää moottorituotekehitykseltä huippuluokan tuloksia, jotta asiakkaamme voivat täyttää yhä kasvavaa ruoantuotantotarvetta maailmassa. Huippuluokan tulokset syntyvät huippuluokan tekijöiltä, joiden käytössä on aina viimeisin teknologia ja alan modernimmat kehitystyökalut.

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 11.3.2020 - 29.3.2020
Sijainti: Nokia
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/agco/kehitysinsinoori-jarjestelmatestaukseen/808128/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Käyttöliittymäsuunnittelu
Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT

Teknologia

C#
Python

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä