Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Kehitysinsinööri, järjestelmätestaukseen

post_image

RekryilmoitusTarjoamme loistavan tilaisuuden päästä kehittämään nykyaikaisen dieselmoottorin moottorinohjausjärjestelmää. Nykyaikainen dieselmoottorin ohjausjärjestelmä on monipuolinen yhdistelmä toimilaitteita, antureita, elektroniikkaa sekä softaa. Tämän kokonaisuuden hallitsemiseen tarvitsemme monipuolisia tekijöitä!

 

Linnavuoreen Nokialle, etsimme nyt

KEHITYSINSINÖÖRIÄ,

järjestelmätestaukseen

SINUN TEHTÄVÄSI

Tulet toimimaan osana tiimiä, jonka päävastuualueena on moottoriohjausjärjestelmän testaus sekä simulaattoriympäristön kehittäminen edistyksellisille työkonemoottoreille. Vastuualueitasi ovat ohjelmistojen testaus, käyttöliittymäkehitys ja järjestelmäkehitys.

SINUN OSAAMISESI

Tulet tarvitsemaan työssä ymmärrystä ohjelmoinnista (C#, Python) ja järjestelmäkokonaisuuksista sekä niiden välisistä rajapinnoista. Sinulla on perustiedot elektroniikasta ja Matlab Simulink on sinulle tuttu työkalu. HIL (Hardware in the loop) järjestelmätuntemus on sinulle eduksi. Olet koulutukseltasi tietotekniikan, automaation tai soveltuvan alan insinööri/DI. Työkielemme on suomi, mutta konsernitasolla tulet tarvitsemaan hyvää puhutun ja kirjoitetun englannin kielen taitoa. Mahdollinen ymmärrys eri moottoriteknologioista katsotaan eduksi. Mikäli olet ongelmanratkaisuhenkinen ja omaat positiivisen asenteen, kuulemme mielellämme lisää sinusta ja osaamisestasi!

TARJOAMME SINULLE

Tarjoamme sinulle näköalapaikan globaaliin off-highway -ajoneuvomaailman kehitykseen. Meillä on kannustava ilmapiiri ja hyvä tekemisen meininki. Tarjoamme mahdollisuuden oppia lisää, kehittyä työn mukana ja viihtyä hyvässä porukassa niin kansainvälisesti kuin paikallisesti. Tiimityöskentely on meille tärkeää ja sen kautta työntekijät saavat sekä tukea työtehtävissä että tuoda esiin omia vahvuuksiaan. Pidämme työhyvinvoinnista huolta mm. työpisteiden ergonomian, työajan joustojen, etätyön ja kattavien työterveyspalveluiden muodossa.

KIINNOSTUITKO?

Kuulemme mielellämme lisää sinusta ja osaamisestasi! Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen meille mahdollisimman pian, mutta viimeistään 29.3.2020 oheisen hakupainikkeen kautta. Paikka kuitenkin täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hae pian mukaan!

Lisätietoja tehtävästä antaa Markus Rantanen, p. 040 486 9165

AGCO

AGCO

People are our Power – Power is our business

AGCO-konsernin moottorituotekehitys on keskitetty Suomeen. Globaali ilmastonsuojelutavoite edellyttää moottorituotekehitykseltä huippuluokan tuloksia, jotta asiakkaamme voivat täyttää yhä kasvavaa ruoantuotantotarvetta maailmassa. Huippuluokan tulokset syntyvät huippuluokan tekijöiltä, joiden käytössä on aina viimeisin teknologia ja alan modernimmat kehitystyökalut.

Pinterest
Rekrytointi.com

Tietoja

Hakuaika: 11.3.2020 - 29.3.2020
Sijainti: Nokia
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/agco/kehitysinsinoori-jarjestelmatestaukseen/808128/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Rekrytointi.com kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Käyttöliittymäsuunnittelu
Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT

Teknologia

C#
Python

Rekrytointi.com:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Rekrytointi.com kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Moni työmailla ahertava kaipaa digitaalista tiedonkeruumenetelmää – “Työ tehostuu, kun asiat hoituvat yhdessä sovelluksessa”
H2C tuo koodausopinnot kaupunkeihin, joissa ohjelmoinnin osaajista on pulaa - töihin it-alalle on monia väyliä
Traficomin selvitys: Nousevilla ICT-teknologioilla on iso vaikutus kestävään kehitykseen