Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Java-tiimi, Systems Tampere

post_image

RekryilmoitusPatria on työpaikka, jossa autat turvaamaan yhteiskuntaa. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. 

Tiimi, jota nyt etsimme, on osa ohjelmisto-osaamisen ja järjestelmäintegroinnin huippuyksikköä, jossa rakennetaan ylpeydellä sekä kansallista että kansainvälistä tilannekuvaa ja turvallisuutta. Tarjoamme asiakkaillemme tiedustelu-, valvonta- ja johtamisjärjestelmiä sekä niiden elinkaaren tukipalveluita uusimpia teknologioita hyödyntäen. Järjestelmä-osaamisemme ydintä ovat tilannetietoisuuden keräämiseen ja esittämiseen liittyvien järjestelmien ja tuotteiden toimittaminen. Lisätietoja meistä löydät osoitteesta patriagroup.com

 

Syväsukella tai laajenna osaamistasi, kerro meille mikä sinua innostaa ja valitse työpaikka, jossa sinä ratkaiset!

Toimintamme kasvaessa etsimme Patrialle Tampereelle kokonaista 

JAVA-TIIMIÄ!

Onko teillä jo kasassa huippu tiimi, joka on vailla uusia poikkeuksellisen mielenkiintoisia haasteita? Vai oletko yksinäinen osaaja vailla tiimiä? Jos juu, nyt kannattaa lukea lisää! 

Olemme nimittäin kasaamassa uutta ohjelmistokehitys-tiimiä. Tarjolla on kokonainen kakku tai eri kokoisia siivuja siitä. Haemme esimerkiksi osaajia team lead rooliin sekä javakehittäjiä erilaisiin taskeihin. Kerro/kertokaa meille kiinnostuksestanne ja osaamisestanne, ja jutellaan mikä rooli olisi sinulle/teille sopivin. Otamme avosylin vastaan koko tiimin, mutta voimme myös rakentaa tiimiä alusta saakka prosessin edetessä. 

Hypätessäsi kelkkaamme voit päästä osaamisesi, kiinnostuksesi ja kokemuksesi kautta tekemään ohjelmistokehityksen kaikkia osa-alueita. Koodaamisen lisäksi tiimissä tehdään järjestelmä- ja arkkitehtuurisuunnittelua, testausta ja toimitaan tiiviisti asiakasrajapinnassa. Mikäli sinulla riittää kokemusta ja näkemystä ohjelmistokehityksestä, pääset vaikuttamaan laajasti järjestelmämme kehitykseen kuten testausautomaatioon ja konfiguroinnin automatisointiin. Jos taas olet vielä urasi alkutaipaleella, tiimimme antaa askelmerkkejä kehittymiseesi. 

Meillä alkaa alkuvuoden aikana kaksi uutta projektia, ja sitä myöten avautuu myös mahdollisuus päästä mukaan ainutlaatuiseen tekemiseen:

  • Päivitämme tutkajärjestelmää ja lisäämme siihen uusia ominaisuuksia. Samalla kehitämme testausautomaation ja automaattisen konfiguroinnin järjestelmää, joiden avulla mahdollistamme tuotteen kustannustehokkaan ylläpidon pitkälle tulevaisuuteen. Mikäli kansainväliset tehtävät kiinnostavat sinua, tästä tiimistä löytyy tontti myös niihin. 
  • Toisessa projektissa suunnittelemme ja toteutamme uusia suorituskykyjä taistelujohtojärjestelmään integroimalla kokonaisjärjestelmään uusia osajärjestelmiä. Luvassa on mielenkiintoista modernia ja vaihtelevaa tekemistä pitkälle tulevaisuuteen. 

Lupaamme, että tehtävissämme teknisen osaamisen karttumisen lisäksi saat laajalti osaamista myös itse toimialasta ja mahdollisuuden kehittyä alan huippuosaajaksi. Kysy meiltä lisää!

Patrialla pääset tekemään työtä aidosti merkityksellisten järjestelmien kanssa. Järjestelmät ovat laajoja ja osa yhteiskuntamme kriittistä turvallisuustoimintaa. Lisäksi Patria tarjoaa työntekijöilleen suuren talon edut ja etenemismahdollisuudet, kilpailukykyisen palkan sekä vakaat tulevaisuudennäkymät. Työntekijöiden viihtyvyyteen panostetaan, työsuhteet ovat pitkiä ja vaihtuvuus pientä. 

Tiimissämme onnistumistasi tukee, jos sinulla on 

  • soveltuva tutkinto ohjelmistokehityksen saralta valmiina tai olet pian valmistumassa
  • kokemusta Java- ja Linux -ympäristöistä, muutenkin kuin kouluprojektien kautta
  • osaamista esimerkiksi joistakin seuraavista; Kubernetes, Spring/Spring boot, virtualisoinnit, containers, Jenkins, mikropalveluista ja verkkoratkaisuista
  • testaus- ja konfigurointiautomaatio-kokemusta
  • positiivinen ja innostunut asenne kehittämiseen ja ratkaisukeskeinen työote 
  • sujuva suomen ja englannin kielen kirjallinen ja suullinen taito

Haluaisitko olla osa tarinaamme? 

Juttelisimme mielellämme kanssasi lisää sinusta, Patriasta työnantajana sekä työn teknisemmistä yksityiskohdista. Prosessiimme kuuluu myös koodaustesti, jolla asetamme lähtötason sille, minkälaista ”kakkua” meillä olisi sinulle tarjota. Kyseessä on vakituinen, kokopäiväinen työ. Työn sijaintipaikka on Hatanpään valtatie 30, Tampere. Työn luonteesta ja turvallisuuskriittisyydestä johtuen, sitä ei voi tehdä täysin etänä. Lisätietoja paikasta antaa rekrykumppanimme Katri (katri@porkkanajakeppi.fi), p. 045 125 5703. 

Kerro itsestäsi meille jättämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta, haku on auki 12.12.2021 saakka. Laita hakemuksesi heti tulemaan, sillä etenemme prosessissa jo hakuaikana ja paikkoja täytetään heti, kun löydämme etsimämme. 

Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Paikkaan valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys.

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 16.11.2021 - 12.12.2021
Sijainti: Tampere
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/patria/java-tiimi-systems-tampere/1334867/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Java
Linux

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä