Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Järjestelmän pääkehittäjä

post_image

RekryilmoitusFUTUNIO Oy vauhdittaa asiakkaitaan digiloikkiin ja uudistaa ammattiliittojen ja työttömyyskassojen toimialaa yhdessä asiakkaidensa kanssa. Toteutamme ketteriä ja joustavia teknologiaratkaisuja, ja laadukas asiakaskokemus on kunnia-asiamme. Tuotteillamme on yhteiskunnallista merkitystä koskettaen vuosittain noin 2 miljoonan työssäkäyvän ja työttömän suomalaisen arkea. 2020 liikevaihtomme oli n. 9,4 M€ ja osaavassa joukkueessamme on yli 50 ammattilaista.

Kuulumme kansainväliseen Total Specific Solutions -konserniin, jonka erikoistuminen toimialaspesifien ohjelmistoratkaisujen tarjoamiseen lukuisilla toimialoilla tukee tavoitettamme toimialan uudistajana. Katso lisää meistä ja asiakastarinoistamme www.futunio.fi sekä www.totalspecificsolutions.com.

Haemme kehittyvään ja kasvavaan toimintaamme CA PLEX-ammattilaista kehittämään Futunion työttömyyskassoille tarjottavan järjestelmän ydintä. Järjestelmällä on yli 700000 loppukäyttäjää ja sen kautta maksetaan yli 1000M€ työttömyysetuuksia vuodessa. Oletko Sinä meidän tuleva

JÄRJESTELMÄN PÄÄKEHITTÄJÄ

Tässä monipuolisessa ja ainutlaatuisessa tehtävässä vastaat Futunion maksatusjärjestelmän kehittämisestä, mm. uusien ominaisuuksien ja lakimuutosten toteuttamisesta. Pääset osallistumaan ja vaikuttamaan järjestelmän modernisointiin, selainpohjaisen käyttöliittymän toteutukseen ja automaatioiden ja muiden käytettävyysparannusten rakentamiseen. 

Olet osa asiantuntevaa tiimiä, johon kuuluu IBM i, .NET ja front-end osaajia, arkkitehti, testaajia ja työttömyysturvan asiantuntijoita. Hyödynnämme myös kumppaneiden osaamista laajasti. 

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on kokemusta laajojen tietojärjestelmien suunnittelusta ja toteuttamisesta, vahvaa osaamista relaatiotietokannoista ja Windows työpöytäsovelluksista. 

Eduksi tehtävässä on aikaisempi kokemus IBM i ja DB2 ympäristössä tapahtuvasta ohjelmistokehityksestä, mutta se ei ole edellytys ja järjestämme tarvittavan koulutuksen valittavalle henkilölle. Arvostamme myös osaamista selainpohjaisten sovellusten kehittämisestä. 

Tarjoamme merkityksellisen position oman erikoisalansa johtavan yrityksen palveluksessa, samalla osana suurta kansainvälistä kokonaisuutta. Työyhteisömme on energinen ja loistavan ilmapiirin tarjoava kokonaisuus, missä toistemme auttaminen ja tukeminen on etusijalla. Vakaa ja kasvava liiketoimintamme tarjoaa myös monipuoliset mahdollisuudet kehittymiseen ja kehittämiseen hyvässä joukkueessa.

Jätä CV:si ja hakemuksesi 31.01.2021 mennessä CV:n kera alla olevan linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti. Lisätietoja tehtävästä Target Headhunting Oy, Jukka Mustonen, email jukka.mustonen@targetheadhunting.fi, puh.050-4348140.

Pinterest
Rekrytointi.com logo

Tietoja

Hakuaika: 13.1.2021 - 31.1.2021
Sijainti: Vantaa
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/asiakasyritys-target-headhunting-oy/jarjestelman-paakehittaja-vantaa-futunio-oy/953595/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Rekrytointi.com kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Windows

Rekrytointi.com:n muita rekryilmoituksia

job_image

Rekryilmoitus Senior Developer

Jatkuva haku

Kehitämme yhdessä asiakkaidemme ja osaajien kanssa suomalaista rekrytointia: rekrytoinnin prosesseja sekä työpaikkojen ja ..

Osaamisalueet: Tuotekehitys ja suunnittelu, Ohjelmistokehitys, IT

Sijainti: Helsinki

job_image

Rekryilmoitus Experienced full stack developer (Sales systems)

Jatkuva haku

Veikkaus creates joy through games. We provide great experiences and top-notch games, but not at any cost. We foster the joy of ..

Osaamisalueet: Ohjelmistokehitys, Amazon Web Services, Java, +2 muutaLinux, IT

Sijainti: Helsinki

job_image

Rekryilmoitus Sovellustietoturva-asiantuntija

Hakuaika: 23.9.2021 - 22.10.2021

Veikkaus tuottaa peleillä iloa. Tarjoamme elämyksiä ja huippupelejä, mutta emme hinnalla millä hyvänsä. Huolehdimme, että ..

Osaamisalueet: Tietoturva, IT

Sijainti: Helsinki

job_image

Rekryilmoitus Järjestelmäasiantuntija, Millog Oy Lyly

Hakuaika: 6.10.2021 - 24.10.2021

Haemme Lylyn toimipaikkaan JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJAA  Radio- ja datapäätelaitteiden elinkaaren hallintaan ja suunnitteluun. ..

Sijainti: Juupajoki

job_image

Rekryilmoitus Koodaava avustava arkkitehti Sitowisen digiratkaisuihin

Hakuaika: 12.10.2021 - 30.11.2021

Luomme Sitowisellä tulevaisuuden liikkumista ja digitaalista maisemaa yhdessä asiakkaidemme kanssa. Sitowisen Digitaaliset ..

Osaamisalueet: Arkkitehtuuri, Ohjelmistokehitys, IT

job_image

Rekryilmoitus Front end / Full stack -kehittäjä, Systems Tampere

Hakuaika: 15.10.2021 - 31.10.2021

Patria on työpaikka, jossa autat turvaamaan yhteiskuntaa. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun ..

Osaamisalueet: Ohjelmistokehitys, Angular, Javascript, IT

Sijainti: Tampere

Siirry yrityksen profiiliin Rekrytointi.com kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä