Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Järjestelmäinsinööri, RF-valvontajärjestelmät / Systems, Tampere

post_image

RekryilmoitusPatria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patriagroup.com.

Etsimme nyt Tampereelle

JÄRJESTELMÄINSINÖÖRIÄ 

RF-valvontajärjestelmien kehityksen pariin!

Järjestelmäinsinöörin roolissa osallistut tutka- ja radioteknisten valvontajärjestelmien kehitystyöhön. Nyt tarjolla olevassa tehtävässä keskitytään myyntivaiheessa oleviin projekteihin, joissa räätälöidään asiakkaalle sopivia järjestelmäkokonaisuuksia. Järjestelmäinsinöörin rooli tässä on ennen kaikkea järjestää kenttätestaustoimintaa sekä erinäköisiä mittaus- ja demotilaisuuksia tuotehallinnan ohjauksen mukaisesti. Työtehtäviin liittyy myös teknisten ratkaisujen ideointia ja dokumentointia.

Tehtävässä pärjää yliopistotasoisella teknisellä taustalla. Myyntivaiheessa olevissa projekteissa prioriteetit vaihtelevat ja tietynlainen laaja-alaisuus tukee työtehtävien hoitamista. Kokemus protoilusta ja/tai demojen järjestämisestä katsotaan eduksi. Taustasi voi ensi alkuun olla enemmän esim. RF-laitteistosuunnittelupuolelta tai sitten kallellaan vaatimustenkäsittelyyn ja projektien hallinnolliseen puoleen, mutta tavoitteena on kasvaa lopulta aidosti järjestelmätason tekijäksi. Aiempi kokemus rf- ja tutkajärjestelmistä auttaa hahmottamaan kokonaisuuden nopeammin, mutta se ei ole edellytys.

Teknisen koulutustaustan lisäksi arvostamme kuitenkin eniten aktiivista asennetta ja innokkuutta lähteä kentälle testaamaan järjestelmiä vaihtelevissa olosuhteissa. Työnkuvaa on mahdollista räätälöidä osaamisesi mukaan ja pystymme tarjoamaan työtehtäviä kokemustason huomioiden vasta-alkajista (jopa diplomityöstä) kokeneisiin. Kerro siis rohkeasti, millaista kokemusta ja potentiaalia juuri Sinä pystyisit tarjoamaan meille. Tehtävä ja työympäristö mahdollistavat jatkuvan kehittymisen yhteiskunnan kannalta kriittisellä toimialalla.

Miksi Patria?

  1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa. 
  2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla. 
  3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää. 
  4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä. 

Kiinnostuitko? Kerro itsestäsi meille lähettämällä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa https://www.patriagroup.com/fi/toissa-patriassa/avoimet-tyopaikat viimeistään 9.8.2020 mennessä. Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. 

Jos haluat keskustella tehtävästä lisää, voit olla yhteydessä 9.7. klo 12-14 tuoteryhmäpäällikkö Jouni Maliseen, p. 040869 2699 tai jouni.malinen@patriagroup.com. Muina aikoina kysymyksiisi vastaa Eezy Personnelin Ulla Kauppi, ulla.kauppi@eezy.fi tai puhelimitse 2.-3.7. ja 13.7. 0504661062.

Systems-liiketoiminta on ohjelmisto-osaamisen ja järjestelmäintegroinnin huippuyksikkö, jossa rakennetaan ylpeydellä sekä kansallista että kansainvälistä tilannekuvaa ja turvallisuutta. Tarjoamme asiakkaillemme tiedustelu-, valvonta- ja johtamisjärjestelmiä sekä niiden elinkaaren tukipalveluita uusimpia teknologioita hyödyntäen. Järjestelmäosaamisemme ydintä ovat tilannetietoisuuden keräämiseen ja esittämiseen liittyvien järjestelmien ja tuotteiden toimittaminen.

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 1.7.2020 - 9.8.2020
Sijainti: Tampere
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/patria/jarjestelmainsinoori-rf-valvontajarjestelmat-systems-tampere/865430/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä