Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Järjestelmäasiantuntija, Vantaa

post_image

RekryilmoitusMe Metsähallituksessa kasvatamme huomista. Hoidamme ja suojelemme luontoa, luomme mahdollisuuksia vastuulliselle liiketoiminnalle, tuotamme kestävästi hoidetuista metsistä uusiutuvaa raaka-ainetta sekä tarjoamme mahdollisuuksia nauttia luonnosta retkeillen ja eräillen. Miljoonat ihmiset saavat työstämme iloa, terveyttä ja hyvinvointia. Meitä on yli tuhat ympäri Suomen, liity osaksi monimuotoista joukkoamme.

Tietohallinto-yksikkö vastaa Metsähallitus-konsernin tietohallinnosta. Metsähallituksen ICT-perustietotekniikkapalvelut tuottavat ulkoiset palveluntarjoajat. Teknologiamme perustuu pääosin Microsoft-ratkaisuihin, ja tavoitteenamme on modernien ratkaisujen hyödyntäminen ympäristössämme.

Haemme nyt joukkoomme järjestelmäasiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen tietohallintoyksikköön Vantaalle. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan.

Vastaat Metsähallituksen tietoliikenne- ja työasemapalvelujen toimivuudesta kokonaisuutena. Tehtäväsi on varmistaa yhdessä toimittajien kanssa, että jatkuvat palvelut vastaavat Metsähallituksen tarvetta ja ne toimivat sovitusti. Työssäsi pääset myös suunnittelemaan ja kehittämään palvelualueen palveluita yhteistyössä sekä sisäisten toimintojen että ulkoistettujen toimittajien kanssa. Työ sisältää laite-elinkaarenhallinnan ja tuotevastuiden lisäksi palveluiden elinkaarenhallintaa, sisällön määrittelyjä ja käyttöönottoprojekteja. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutustaustaa tietotekniikan alalta ja työkokemusta vastaavista tehtävistä: tietoliikenteen ratkaisut, työasemaympäristöt, tietoturva- ja verkkoympäristöjen teknologiat, ICT-palveluiden palvelutuotanto ja kehittäminen sekä toimittajayhteistyö. Tehtävässäsi tarvitset osaamista ja motivaatiota oppia lisää Microsoft-teknologioista (Intune, M365, Azure). Eduksi katsotaan kokemus alan viitekehyksistä, sovellusvirtualisointiympäristöistä (esim. Citrix) ja identiteetinhallinnasta sekä projektiosaamisesta. Tehtävässä tarvitset ratkaisukeskeistä ja aloitteellista toimintatapaa, ongelmanratkaisukykyä ja hyvät vuorovaikutustaidot, sekä hyvää kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkuvan yhteiskunnallisesti merkityksellisessä organisaatiossa henkilöstön ICT-palveluiden ja ICT-infrapalveluiden asiantuntijatehtävissä. Metsähallituksen tietoliikennepalveluiden sopimus on juuri uusittu ja käyttöönottoprojekti on käynnistynyt, joten pääset heti mukaan vaikuttamaan palvelun toimintaan. Metsähallituksen monipaikkatyön suunnitelmat ja toteutukset vaikuttavat työasema- ja laitepalveluiden tuleviin kehityskohteisiin. Datacenter-palveluiden lähitulevaisuuden suunnittelu painottuu Azure-palveluiden käyttöönottoon ja ylläpitopalvelujen käynnistämiseen yhteistyössä tulevan pilvikumppanimme ja Metsähallituksen sisäisten toimintojen kanssa. Moderni pääkonttorimme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Vantaan Tikkurilassa liikekeskus Dixin tiloissa, olemme siirtymässä monipaikkatyöhön. Palkkaus määräytyy Metsähallituksessa noudatettavan palkkausjärjestelmän mukaan työn vaativuuden ja henkilökohtaisen työsuorituksen perusteella.

Täytäthän sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.9.2021 osoitteessa: www.metsa.fi/avoimet-tyopaikat

Pyydämme liittämään mukaan myös CV:si. Käytämme rekryprosessissa videohaastatteluita, haastatteluita ja ulkopuolisen tahon soveltuvuusarviointia.

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä. Kysymyksiisi vastaa Henkilöstön ICT-palveluiden ja ICT-infrapalveluiden palvelualueen päällikkö Jonna Savikumpu, puh. 020 639 4655. Tavoitettavissa parhaiten torstaina 23.9.2021 klo 10-11 ja tiistaina 28.9.2021. klo 10-11.

Metsähallitus

Metsähallitus on valtion liikelaitos, jonka tehtävät on jaettu liiketoimintaan ja pääasiassa budjettivaroin hoidettaviin julkisiin hallintotehtäviin. Eri toiminnot on eriytetty omiin vastuualueisiin.

Metsähallitus työskentelee luonnonvarojen vastuullisen käytön ja hoidon sekä luonnon monimuotoisuuden ja kulttuuriperinnön puolesta. Metsähallituksen hallinnassa on reilut 12 miljoonaa hehtaaria valtion omistamia maa- ja vesialueita, ja sen haastavana tehtävänä on hoitaa ja käyttää näitä alueita niin, että ne hyödyttäisivät suomalaista yhteiskuntaa mahdollisimman hyvin.

Henkilöstöä Metsähallituksella on yhteensä yli tuhat henkilöä ympäri Suomen.

www.metsa.fi

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 10.9.2021 - 30.9.2021
Sijainti: Vantaa
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/metsahallitus/jarjestelmaasiantuntija-vantaa/1281521/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Teknologia

Microsoft

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä