Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Järjestelmäasiantuntija

post_image

RekryilmoitusMe Metsähallituksessa kasvatamme huomista. Hoidamme ja suojelemme luontoa, luomme mahdollisuuksia vastuulliselle liiketoiminnalle, tuotamme kestävästi hoidetuista metsistä uusiutuvaa raaka-ainetta sekä tarjoamme mahdollisuuksia nauttia luonnosta retkeillen ja eräillen. Miljoonat ihmiset saavat työstämme iloa, terveyttä ja hyvinvointia. Meitä on yli tuhat ympäri Suomen, liity osaksi monimuotoista joukkoamme.

Tietohallinto-yksikkö vastaa Metsähallitus-konsernin tietohallinnosta. Metsähallituksen ICT-perustietotekniikkapalvelut tuottavat ulkoiset palveluntarjoajat. Teknologiamme perustuu pääosin Microsoft-ratkaisuihin, ja tavoitteenamme on modernien ratkaisujen hyödyntäminen ympäristössämme.

Haemme nyt joukkoomme järjestelmäasiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen tietohallintoyksikköön Vantaalle. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan.

Päävastuusi on toimia Metsähallituksen identiteetti- ja käyttövaltuushallinnon ratkaisuiden palvelupäällikkönä sekä hoitaa ratkaisuihin liittyviä ylläpitotehtäviä. Suunnittelet järjestelmän kehitystä yhteistyössä järjestelmätoimittajan ja Metsähallituksen sisäisten toimintojen kanssa. Työssäsi pääset myös suunnittelemaan ja kehittämään Datacenterpalveluita sekä varmistamaan jatkuvien palveluiden toimimista toimittajayhteistyön avulla.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutustaustaa tietotekniikan alalta, työkokemusta vastaavista tehtävistä (palvelinympäristöt, ICT-palveluiden palvelutuotanto ja kehittäminen, toimittajayhteistyö, järjestelmän ylläpito & projektityöskentely) ja alan viitekehyksistä. Eduksi katsotaan osaaminen Microsoft-teknologioista (M365-pilvipalvelut, Azure, ADFS) ja sovellusvirtualisointiympäristöistä (Citrix). Tehtävä edellyttää aloitteellista ja aktiivista työskentelytapaa, ongelmanratkaisukykyä sekä hyvää kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkuvan yhteiskunnallisesti merkityksellisessä organisaatiossa. Metsähallitus tukee henkilöstön hyvinvointia liikunta- ja kulttuuriharrastuksiin, terveydenhuoltoon ja vapaa-aikaan liittyvillä henkilöstöeduilla. Moderni pääkonttorimme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Vantaan Tikkurilassa liikekeskus Dixin tiloissa. Palkkaus määräytyy Metsähallituksessa noudatettavan palkkausjärjestelmän mukaan työn vaativuuden ja henkilökohtaisen työsuorituksen perusteella.

Täytäthän sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 20.6.2021 osoitteessa www.metsa.fi/avoimet-tyopaikat

Pyydämme liittämään mukaan myös CV:si. 

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä. Kysymyksiisi vastaa Henkilöstön ICT-palveluiden ja ICT-infra palveluiden palvelualueen päällikkö Jonna Savikumpu, puh. 020 639 4655. Tavoitettavissa parhaiten tiistaina 8.6. klo 10-11 ja torstaina 17.6. klo 15-16.

Metsähallitus

Metsähallitus on valtion liikelaitos, jonka tehtävät on jaettu liiketoimintaan ja pääasiassa budjettivaroin hoidettaviin julkisiin hallintotehtäviin. Eri toiminnot on eriytetty omiin vastuualueisiin.

Metsähallitus työskentelee luonnonvarojen vastuullisen käytön ja hoidon sekä luonnon monimuotoisuuden ja kulttuuriperinnön puolesta. Metsähallituksen hallinnassa on reilut 12 miljoonaa hehtaaria valtion omistamia maa- ja vesialueita, ja sen haastavana tehtävänä on hoitaa ja käyttää näitä alueita niin, että ne hyödyttäisivät suomalaista yhteiskuntaa mahdollisimman hyvin.

Henkilöstöä Metsähallituksella on yhteensä yli tuhat henkilöä ympäri Suomen.

www.metsa.fi

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 4.6.2021 - 20.6.2021
Sijainti: Vantaa
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/metsahallitus/jarjestelmaasiantuntija-vantaa/1216145/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Toimialakokemus

IT

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä