Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

ICT projektipäällikkö

post_image

RekryilmoitusVeikkaus tuottaa peleillä iloa. Tarjoamme elämyksiä ja huippupelejä, mutta emme hinnalla millä hyvänsä. Huolehdimme, että pelaaminen säilyy ilon puolella, ja suomalaiset pelaavat maltilla ja peli-ilosta nauttien. Haluamme olla vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjiä. 

 

 Lähes kaikki aikuiset suomalaiset ovat kokeilleet pelejämme, ja meillä on kaksi miljoonaa Etuasiakasta. Olemme monella tavalla mukana suomalaisessa elämässä. Meitä veikkauslaisia on noin 1 600 ja työskentelemme lähes sadassa pisteessä eri puolilla maata. Pelejämme myydään tuhansissa paikoissa, ja niitä voi pelata turvallisesti myös veikkaus.fissä ja Veikkaus-sovelluksessa.

 

Sykkiikö sydämesi projektinhallinnalle ja omaatko iloisen ja energisen työasenteen? Tunnistatko itsesi sanoista tavoitehakuinen, energinen, innostunut, kunnianhimoinen, sinnikäs?

 

Veikkauksen projektitoimisto tarjoaa projektipäällikköpalveluita monenlaisiin hankkeisiin, joista moneen liittyy vahva ICT- sekä peliteknologiapainotus. Projektipäällikkömme johtavat erilaisia laajoja kehitysprojekteja mm. järjestelmäkehityksen, pelikehityksen, tiedolla johtamisen, integroinnin sekä infrastruktuurin osa-alueilta. Projektipäällikkötiimimme kaipaa useampaa uutta jäsentä tukemaan tulevia kehityshankkeita, joten haemme joukkoomme sekä muutamaa vakituista projektipäällikköä että yhtä määräaikaista (noin vuodeksi) projektipäällikköä. 

 

Edellytämme sinulta 

 • kokemusta projektipäällikkötehtävästä ja kykyä määritellä, suunnitella ja johtaa projekteja
 • erinomaisia johtamis- ja vuorovaikutustaitoja eri tahojen ja sidosryhmien kanssa
 • ratkaisu- ja palveluhenkistä asennetta ja paineensietokykyä 
 • erinomaista suomen- ja englanninkielen suullista ja kirjallista viestintä- ja dokumentointitaitoa

Katsomme eduksesi

 • kokemukset pelijärjestelmistä, järjestelmäkehittämisestä ja pelikehityksestä
 • referenssit/näytöt aiemmista projektipäällikkötehtävistäsi
 • ketterien projektinhallinta- ja ohjelmistokehitysmenetelmien tuntemisen
 • kokemukset julkisesta hankinnasta sekä viranomaisyhteistyöstä
 • kokemukset kansainvälisistä projekteista 
 • kokemukset teknisestä vaatimusmäärittelystä
 • arkkitehtuuriosaaminen
 • liiketoiminta- ja rahapelialaosaamisen
 • projektijohtamisen koulutukset

 

Veikkauksessa projektipäällikkö vastaa mm. vastuullaan olevien työkokonaisuuksien johtamisesta alusta loppuun sekä projektin liiketoiminnallisten/hyötytavoitteiden ja laatuvaatimusten täyttymisestä yhdessä omistajan kanssa Veikkauksen kehitysprosessia ja projektimallia projektikohtaisesti soveltaen.

 

Projektipäällikön keskeisimpiin tehtäviin meillä kuuluu mm. projektin kokoaminen ja arviointi, kustannusten seuranta ja -hallinta, riskienhallinta, projektitiimin ohjaaminen, ohjausryhmätyö, viestintä ja sidosryhmäyhteistyö, riippuvuuksien hallinta, raportointi, resurssointi sekä työn etenemisen varmistaminen. Lisäksi projektipäällikkö osallistuu vahvasti projektiin liittyviin hankintoihin/kilpailutuksiin.

 

Tarjoamme Sinulle monipuolisia haasteita erilaisten mielenkiintoisten peli- ja järjestelmäprojektien parissa, jatkuvaa uuden oppimista, toiminnan kehittämismahdollisuuksia sekä itsenäisen ja vastuullisen tehtävän Veikkauksen ja rahapelaamisen monipuolisessa, vauhdikkaassa ja muuttuvassa maailmassa yhdessä innostavan, motivoituneen ja ammattitaitoisen projektipäällikkötiimin kanssa. Lisäksi Veikkaus tarjoaa kilpailukykyiset ja monipuoliset työsuhde-edut sekä viihtyisän ja nykyaikaisen työympäristön. Fyysinen päätyöskentelypaikkasi sijaitsee Veikkauksen pääkonttorissa Helsingin Pohjois-Haagassa, ja olemme mahdollistaneet myös joustavat etätyöskentelyn toimintamallit.

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot sekä teetetään huumausainetesti ja perusmuotoinen, turvallisuusselvityslain (726/2014) mukainen turvallisuusselvitys.

Lisätietoa tehtävästä antaa Marko Honkanen, marko.honkanen@veikkaus.fi +35850 555 0182.

 Ke 8.12. 12-13, To 9.12. 12-13, Ke 15.12. 11-12, To 16.12. 12-13.

Lähetä hakemuksesi cv:n kera viimeistään 19.12.2021

Veikkaus Oy

Veikkaus tuottaa peleillä iloa. Tarjoamme elämyksiä ja huippupelejä, mutta emme hinnalla millä hyvänsä.

Huolehdimme, että pelaaminen säilyy ilon puolella, ja suomalaiset pelaavat maltilla ja peli-ilosta nauttien.

Haluamme olla vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjiä.

Lähes kaikki aikuiset suomalaiset ovat kokeilleet pelejämme, ja meillä on kaksi miljoonaa Etuasiakasta.

Olemme monella tavalla mukana suomalaisessa elämässä. Meitä veikkauslaisia on noin 1 600 ja työskentelemme lähes sadassa pisteessä eri puolilla maata. Pelejämme myydään tuhansissa paikoissa, ja niitä voi pelata turvallisesti myös veikkaus.fissä ja Veikkaus-sovelluksessa.

Pinterest
Rekrytointi.com logo

Tietoja

Hakuaika: 2.12.2021 - 19.12.2021
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/veikkaus-oy/ict-projektipaallikko/1350391/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Rekrytointi.com kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Projektinhallinta

Toimialakokemus

IT

Rekrytointi.com:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Rekrytointi.com kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä