Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

ICT-johtaja, Tampere, Pirkanmaan Voimia

post_image

RekryilmoitusPirkanmaan Voimia on Tampereen kaupungin, Pirkanmaan sairaanhoitopiirin, Nokian kaupungin ja Ylöjärven kaupungin omistama yhtiö, joka tarjoaa vuosittain 12 miljoonaa ateriaa mm. päiväkodeissa, kouluissa, sairaaloissa ja ikäihmisten asumispalveluissa. Huolehdimme tilojen puhtaudesta ja viihtyisyydestä yli 400 kiinteistössä. 700 ammattilaistamme tekee pieniä ihmeitä joka päivä!

Digitalisoimme ateria- ja puhtauspalveluiden toimintojamme ja etsimmekin nyt energistä

ICT-johtajaa 

Vastaat tehtävässäsi yhtiömme tietohallinnon johtamisen kokonaisuudesta ja toimit ICT- tiimimme esihenkilönä. Olet johtoryhmän jäsen ja raportoit suoraan toimitusjohtajalle. 

Tehtäväsi myötä olet keskeisessä roolissa mahdollistamassa yhtiömme strategisten tavoitteiden toteutumista. Huolehdit yhdessä tiimisi kanssa myös siitä, että valitut ICT- ratkaisumme toteutuvat käytännössä. Tulevaisuudessa digitalisaation ja tiedolla johtamisen merkitys korostuu yhä enenevässä määrin yhtiömme tavoitteissa. 

Odotamme Sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja monipuolista kokemusta ICT:n ja digitalisaation kokonaisuuden johtamisesta. Olet vahva digitalisaation osaaja ja näet sen mahdollisuudet liiketoiminnan kehittämisessä. Tietoturva- ja tietosuoja-asiat ovat sinulle tuttuja ja pystyt vastaamaan niistä yhtiötasolla. Toimintaotteeltasi olet aktiivinen, uudesta innostuva ja eteenpäin katsova. Pystyt myös viemään vastuullasi olevat hankkeet maaliin saakka. Hyvät vuorovaikutus-, yhteistyö- ja henkilöstöjohtamistaidot ovat perusta tehtävässä menestymiselle. 

Me tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja sopivasti haastavan tehtävän sekä mukavat työkaverit. Meillä töitä tehdään hyvällä otteella yhdessä. Uudet ja modernit toimistotilamme sijaitsevat Technopoliksella yliopiston ja Uros Liven kupeessa. Tulemme työskentelemään jatkossa joustavasti hybridimallin mukaisesti välillä etätoimistolta käsin ja välillä kollegoita kasvokkain tavaten.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lisätietoja tehtävästä antaa HRS Advisors, konsultti Jenny Blom puh. 040 757 4348 sekä Pirkanmaan Voimia Oy:n toimitusjohtaja Esa Sairanen puh. 040 536 7117 ajalla 15.9 klo 14-16 ja 22.9 klo 9-11.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 30.9. mennessä oheisen linkin kautta.

HRS Advisors Oy

Me HRS Advisorit voimme syystä kutsua itseämme henkilöstöalan ammattilaisiksi ja asiakkaillemme siten luotettaviksi yhteistyökumppaneiksi. Meissä yhdistyy vahva liiketoiminnan osaaminen ihmisen työkäyttäytymisen syvälliseen ymmärrykseen. Meillä on vuosien kokemus liiketoimintayksiköiden vetovastuusta, esimiestoiminnasta ja menestyksellisestä yrittäjyydestä. Olemme toimineet rekrytoinnin, johtamisen ja henkilöstön kehittämisen sekä uraohjauksen saralla laajasti eri toimialoilla ja erilaisissa niin kansainvälisissä kuin kotimaisissa organisaatioissa. Yrityksemme toimii Helsingissä, Tampereella ja Turussa.

www.hrsadvisors.fi

Pinterest
Rekrytointi.com logo

Tietoja

Hakuaika: 9.9.2021 - 30.9.2021
Sijainti: Tampere
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/hrs-advisors-oy/ict-johtaja-tampere-pirkanmaan-voimia/1280635/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Rekrytointi.com kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Toimialakokemus

IT

Rekrytointi.com:n muita rekryilmoituksia

job_image

Rekryilmoitus Experienced full stack developer (Customer management systems)

Jatkuva haku

Veikkaus creates joy through games. We provide great experiences and top-notch games, but not at any cost. We foster the joy of ..

Osaamisalueet: Ohjelmistokehitys, Amazon Web Services, React, +4 muutaJava, Javascript, Linux, IT

Sijainti: Helsinki

job_image

Rekryilmoitus Nuorempi asiantuntija älyinfra -projekteihin

Hakuaika: 20.9.2021 - 14.11.2021

Luomme Sitowisellä tulevaisuuden liikkumista ja digitaalista maisemaa yhdessä asiakkaidemme kanssa. Sitowisen Digitaaliset ..

Osaamisalueet: It-infrapalvelut, IT

Sijainti: Espoo, Jyväskylä, Kouvola, Lahti, Oulu, Salo, Tampere, Turku, Vaasa

job_image

Rekryilmoitus Järjestelmäasiantuntija, Millog Oy Lyly

Hakuaika: 6.10.2021 - 24.10.2021

Haemme Lylyn toimipaikkaan JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJAA  Radio- ja datapäätelaitteiden elinkaaren hallintaan ja suunnitteluun. ..

Sijainti: Juupajoki

job_image

Rekryilmoitus Koodaava avustava arkkitehti Sitowisen digiratkaisuihin

Hakuaika: 12.10.2021 - 30.11.2021

Luomme Sitowisellä tulevaisuuden liikkumista ja digitaalista maisemaa yhdessä asiakkaidemme kanssa. Sitowisen Digitaaliset ..

Osaamisalueet: Arkkitehtuuri, Ohjelmistokehitys, IT

job_image

Rekryilmoitus Front end / Full stack -kehittäjä, Systems Tampere

Hakuaika: 15.10.2021 - 31.10.2021

Patria on työpaikka, jossa autat turvaamaan yhteiskuntaa. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun ..

Osaamisalueet: Ohjelmistokehitys, Angular, Javascript, IT

Sijainti: Tampere

Siirry yrityksen profiiliin Rekrytointi.com kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä