Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

ICT-asiantuntija

post_image

RekryilmoitusOletko sinä Neven uusi

ICT-ASIANTUNTIJA

Tarjoamme sinulle työyhteisön, joka kannustaa onnistumiseen aidolla yhteistyöllä ja mahdollisuuden työskennellä jatkuvasti kehittyvässä Neve-konsernissa ammattitaitoisten ja mukavien kolleegoiden ja kumppanuuksien kanssa. 

Sinulla on  rautainen työnteon asenne, itseohjautuvuutta ja joustavuutta. Jatkuva kehitys ja kehittäminen eivät ole sinulle vieraita.

Työhösi kuuluu Neve-konsernin käyttämien järjestelmien hallintaa ja järjestelmäarkkitehtuurin kehittämistä yhteistyössä liiketoimintojen kanssa. Ulkoistettujen ICT-palveluiden toimivuuden hallinta ja kehittäminen ovat myös perustyötäsi. Pääset kehittämään olemassaolevia tietovarasto- ja integraatioratkaisuja, sekä rakentamaan uusia teknologisia ratkaisuja esimerkiksi ohjelmistorobotiikalla. Työssä onnistuaksesi viestit sujuvasti ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. 

Opintosi ovat vähintään amk-tutkintotasolta, mielellään tietotekniikasta. Työkokemuksesi vastaavista tehtävistä on luonnollisesti eduksesi.

Arvostamme tasapainoa työn ja muun elämän yhteensovittamisessa ja tarjoamme kattavat henkilöstöedut sekä mahdollisuuden jatkuvaan oppimiseen. Nevellä työskentelet joustavin työajoin, halutessa myös osittain etänä.

ICT-päällikkö Juhani Mäkitalo p. 040 1677289 antaa mielellään lisätietoja tehtävän sisällöstä. 

Tartu mahdollisuuteen ja tule mukaan tekemään merkityksellistä työtä Pohjoisen elämän puolesta!

 

Neve on lappilainen, arktisen kiertotalouden monialakonserni. Olemme läsnä jokaisessa hetkessä luomassa menestystä pohjoiseen. Palveluihimme kuuluvat sähkönsiirto, vesihuolto, kaukolämmön tuotanto ja palvelut sekä myynti, infran palvelut, valokuituverkon rakentaminen ja palvelut, sähköisen liikenteen palvelut, digitaaliset palvelut ja kiertotalouden tuotteet. Henkilöstöömme kuuluu noin 120 ammattilaista. 

Neve-konsernissa olemme sitoutuneet Henkilöstölupaukseen: ”Olemme Pohjoisen alueen halutuin työpaikka – vahvuutemme on ammattitaitoisessa ja osaavassa henkilöstössä. Kannustamme ja tuemme henkilöstöä ammatillisessa kehittymisessä ja kasvussa.”

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 27.10.2022 - 20.11.2022
Sijainti: Rovaniemi
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/napapiirin-energia-ja-vesi-oy/ict-asiantuntija/1827353/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Toimialakokemus

IT

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä