Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Hae mukaan junior-sovelluskehittäjien tiimiin NextGen-harjoittelijaohjelmaan (Jyväskylä)

post_image

RekryilmoitusÄlykkäitä kaupunkeja, sujuvaa liikkumista ja elämisen tiloja, joissa arki tahdittuu kestävälle pohjalle ja vastuullisille valinnoille. Sitä me Sitowisellä teemme. Kun insinöörien, sovelluskehittäjien ja muiden huippuammattilaistemme joukko yhdistää voimansa, syntyy tuoreita, jopa ennennäkemättömän rohkeita ratkaisuja asiakkaidemme haasteisiin.

Kiinnostaako sinua softan tekeminen smart city -ratkaisujen parissa? Syksyllä 2022 Sitowisellä alkaa NextGen-harjoittelijaohjelman jakso, jossa kootaan kokonainen junior-sovelluskehittäjien tiimi Jyväskylään. 

Tiimin tehtävät liittyvät paikkatietopohjaisten digiratkaisujen kehittämiseen. Sitowisellä tehdään asiakaskohtaisesti räätälöityä softaa sekä tuoteratkaisuja. Asiakkaitamme ovat muun muassa Väylävirasto, Helsingin kaupunki, Fingrid, Fintraffic sekä Metsähallitus.

Toivomme, että sinulla on kokemusta sovelluskehityksen parista (työ- tai opiskeluprojektit), ja motivaatiota kehittyä monipuoliseksi sovelluskehittäjäksi. Arvostamme, jos sinulta löytyy osaamista jostakin tai joistakin seuraavista teknologioista:

 • Java
 • JavaScript
 • Tietokantaosaaminen (esim. MySQL, PostgreSQL)
 • AWS

Muita hyödyllisiä taitoja ovat:

 • Versionhallintatyökalut (esim. Github)
 • Paikkatieto-osaaminen (esim. PostGIS, OpenLayers)
 • Hyvät tiimityöskentely- ja kommunikointitaidot sekä suomeksi että englanniksi
 • Palava intohimo ohjelmistokehitykseen sekä uuden oppimiseen
 • Positiivinen ote – ilon kautta onnistumiseen!

ME LUPAAMME

 • Neljän kuukauden mittaisen harjoittelujakson, joka joustaa opintojesi mukaan osa-aikaisesta tuntityöstä kokoaikaiseen työhön. Harjoittelujakson jälkeen tarjoamme mahdollisuuksien mukaan töitä sovelluskehitysprojekteissamme.
 • Työskentelet aidoissa projekteissa osana tiimiä
 • Tiimillä on oma mentori koko harjoittelujakson ajan
 • Saat tuntumaa tiimityöskentelyn ja agile-menetelmien arkeen
 • Pääset verkostoitumaan alallasi
 • Saat valmennusta työelämätaitoihin
 • …ja tietenkin meillä saat harjoittelujaksostasi palkan.

Harjoittelujakson aikana kehityt alasi asiantuntijana ja saat vastuuta osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. Päivittäisessä tekemisessä voit aina nojata osaavien kollegojen tukeen, jotka turvaavat selustasi kinkkisissä paikoissa ja iloitsevat onnistumisista kanssasi. Täällä saat olla ihan oma itsesi, niin me muutkin olemme.

Toivomme, että opintosi ovat loppusuoralla. Arvostamme avointa ja uteliasta asennetta sekä kykyä kommunikoida sekä suomeksi että englanniksi. Lisäksi tarvitset positiivista otetta ja palavaa halua oppia uutta ja kehittyä!

Kiinnostuitko meistä? Hienoa! Nyt on sinun vuorosi. Lähetä hakemus tai laadi video itsestäsi – tärkeintä, että osoitat haluavasi meille töihin ja kerrot, miksi juuri sinä olet oikea henkilö porukkaamme. Käsittelemme hakemuksia elokuussa ja silloin järjestetään myös haastattelut. Ohjelma alkaa syyskuussa. Hae paikkaa viimeistään 31.7.2022.

Lisätietoja työtehtävistä antaa Timo Salminen, puh. +358 44 427 9603, sähköpostitse etunimi.sukunimi@sitowise.com. Lisätietoa NextGen-harjoittelijaohjelmasta löytyy osoitteesta www.sitowise.com/nextgen

Sitowise on pohjoismainen rakennetun ympäristön asiantuntija- ja digitalo. Suunnittelemme älykkäitä kaupunkeja ja elämisen tiloja, joissa arki on tahditettu kestävälle pohjalle. Operoimme kolmella liiketoiminta-alueella: kiinteistöt ja rakennukset, infrastruktuuri ja digitaaliset ratkaisut. Joka päivä 2 000 eri alojen asiantuntijaamme yhdistävät voimansa, jotta liikenne, infra ja rakennukset tarjoavat parhaat puitteet turvalliselle ja huolettomalle arjelle. Haluamme nostaa älykkyyden ja vastuullisuuden rimaa, ja siksi visiomme on olla vastuullisin kumppani hyvinvoivan ympäristön kehittämisessä. 

Sitowise

Sitowise Oy on suomalainen yritys, joka tarjoaa talonrakennusalan konsultointi-, suunnittelu- ja rakennuttamispalveluja uudis- ja korjauskohteisiin Suomessa ja Baltiassa.

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 7.6.2022 - 31.7.2022
Sijainti: Jyväskylä
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/sitowise/hae-mukaan-junior-sovelluskehittajien-tiimiin-nextgen-harjoittelijaohjelmaan-jyvaskyla/1609724/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Java
Javascript

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä