Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

ERP APPLICATION MANAGER / Tampere

post_image

RekryilmoitusPatria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset.

Patria on kansainvälinen puolustus-, turvallisuus- ja ilmailualan luotettu asiakaskeskeisten elinkaaren tukipalvelujen ja teknologiaratkaisujen tuottaja, jolla on vahva kasvustrategia. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patriagroup.com

 

Haemme konsernimme tietohallintoon uuteen tehtävään

ERP APPLICATION MANAGERIA

 

Tehtävässä toimit Patrian tietohallinnossa toiminnanohjausjärjestelmien sovelluspäällikkönä. Vastuullasi on kriittisten järjestelmien toimivuus ja erityisesti IT ylläpidon ja pienkehityksen koordinointi järjestelmän toimittajan suuntaan. Pääset mukaan mielenkiintoiseen vaiheeseen Patria-konsernissa, jossa toimintamallimme ja organisaatiomme uudistuivat vuoden 2022 alussa. Tämä haastaa meitä tietohallinnossa tarjoamaan konsernin kasvutavoitteille alustan ja luotettavaa tietoa päätöksenteon pohjaksi. Töitä riittää ja lupaamme, että pääset tässä tehtävässä jättämään oman kädenjälkesi yritykseemme.

Toivomme, että tuot mukanasi kokonaisvaltaisen ymmärryksen tietojärjestelmien ja datan roolista liiketoimintaprosesseissa sekä halun jalkauttaa sen käytännön tekemiseksi. Tehtävässä pääset ottamaan vastuullesi liiketoimintamme kannalta tärkeän ja kehittyvän kokonaisuuden. Siksi toivomme, että olet työskennellyt vastaavassa roolissa aiemminkin, esim. palvelupäällikkönä tai asiantuntijana. Sinulla ei tarvitse olla ennestään manageritason osaamista, mutta odotamme innokkuutta kasvaa roolissa. Jotta onnistut, odotamme sinulta aiempaa kokemusta ja ymmärrystä seuraavista käytännöistä ja ratkaisuista:

  • Toiminnanohjausjärjestelmät
  • Toimittaja-/alihankkijahallinta ja -yhteistyö
  • Sovellus- ja tietoarkkitehtuuri
  • Uusien toiminnallisuuksien/sovellusten käyttöönotto
  • Tietojen hallinta
  • Tietoturva ja tietosuoja

Puolustusteollisuuden viranomaisluokiteltujen ja vientirajoitusten piirissä olevien tietojen käsittelytapojen tuntemus lasketaan eduksesi. Hyödyt myös liiketoimintaprosessien digitalisoinnin ja tiedonhallintamenettelyiden kokemuksesta. Työskentelemme suomeksi ja englanniksi, joten kummankin kielen erinomainen hallinta on edellytys työssä menestymiselle. Työn sijaintipaikka on ensisijaisesti Tampere tai sovittaessa myös jokin muu Patrian toimipiste. Työhön kuuluu jonkin verran matkustamista, mutta pyrimme hoitamaan arkipäiväiset tehtävät etätyövälinein.

 

Miksi Patria?  

1.Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa.   

2.Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla.   

3.Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.  

4.Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä.

 

Haluaisitko olla osa tarinaamme?

Jos mielenkiintosi heräsi ja tunnistat itsesi yllä olevasta kuvauksesta, juttelisimme mielellämme kanssasi lisää sinusta, Patriasta työnantajana sekä työn teknisemmistä yksityiskohdista. Lisätietoja paikasta antavat rekrykumppanimme Kaisa (p. 044 588 6109) ja Sonja (p. 050 337 2144), kummatkin tavoitettavissa 25.7. alkaen. Pahoittelemme, että rekrytointiprosessissamme on kesälomien mittainen tiedustelutauko. 

Kerro itsestäsi meille jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Haku on auki 17.8.2022 saakka. Aloitamme haastattelut jo elokuun alkupuolella.

Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Paikkaan valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys, lääkärintarkastus ja huumausainetesti.

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 6.7.2022 - 17.8.2022
Sijainti: Tampere
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/patria/erp-application-manager-tampere/1640984/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Tietoliikennepalvelut

Toimialakokemus

IT

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä