Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Diplomityöntekijä (signaalinkäsittely ja CUDA)

post_image

RekryilmoitusPatria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset.

Patria on kansainvälinen puolustus-, turvallisuus- ja ilmailualan luotettu asiakaskeskeisten elinkaaren tukipalvelujen ja teknologiaratkaisujen tuottaja, jolla on vahva kasvustrategia. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patriagroup.com

Operations-yksikkömme vastaa tuotannosta ja toimitusketjusta. Operations koostuu neljästä tuotantolinjasta: Airframe and Structures / Engine, Components and Training / Land / Systems & Integration. 

 

Diplomityöntekijä (signaalinkäsittely ja CUDA)

 

Meillä on avautunut diplomityömahdollisuus, joka liittyy signaalinkäsittelyn toteutettavuuden tutkimiseen modernissa GPU-ympäristössä. Sovellusalueena on passiivisen laajakaistaisen valvontalaitteiston avulla kerättyjen tutkasignaalien ilmaisu ja prosessointi. 

Työssäsi pääset toteuttamaan radiotaajuisten signaalien reaaliaikalaskentasovellusta palvelimelle, jossa laskentaa kiihdytetään tehokkaalla GPU-laskentakortilla. Työssä tutkitaan hyvin laajakaistaisen digitaalisen datavirran tehokasta vastaanottamista valokuituverkosta suoraan GPU-laskentaan ja laskennan toteuttamista reaaliaikavaatimuksin. Työ toteutetaan osana Patrian innovatiivista tuotekehitysprojektia. Diplomityöntekijältä edellytetään hyviä perustietoja ohjelmoinnista, signaalinkäsittelystä ja matematiikasta sekä kiinnostusta oppia aihealueesta lisää. 


Diplomityöntekijältä ei edellytetä sovellusalan aiempaa tuntemusta, mutta hakijalta edellytetään hyviä raportointitaitoja suomen kielellä. Aikaisempi NVIDIA CUDA kokemus katsotaan eduksi.


Diplomityön voi aloittaa joustavasti hakijan toiveiden mukaisesti, mutta tavoitteenamme olisi saada työ käyntiin jo ennen vuoden 2023 kesäkautta. 


Lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi, CV ja opintorekisteri ote, ja tule tekemään diplomityösi Patrialle tulevaisuuden teknologioilla!

 

Lisätiedot: 

Johanna Välimäki

johanna.valimaki@patriagroup.com

 

Avainsanoja: ohjelmointi, signaalinkäsittely, tutka, CUDA, GPU 

 

Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Paikkaan valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys ja huumausainetesti.

Miksi Patria?

1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa.

 

2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla.

 

3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.

 

4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 25.4.2023 - 12.5.2023
Tarkennettu
sijainti:
Pirkanmaa
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/patria/diplomityontekija-signaalinkasittely-ja-cuda/2147629/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Toimialakokemus

IT

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä