Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

DELIVERY MANAGER

post_image

RekryilmoitusExperis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroup-konsernia, joka vuonna 2019 on valittu kymmenennen kerran World’s Most Ethical Companies® -listalle sekä yhdeksi Fortune’s Most Admired Companies -yhtiöksi. Olemme sitoutuneet monimuotoiseen ja yhdenvertaiseen työllistämiseen. Lue lisää yhtiön toiminnasta ja palveluista osoitteessa www.manpowergroup.fi

 

Haemme DELIVERY MANAGERIA Experis IT tiimiin,

 

vahvistamaan Helsingin keskustassa sijaitsevaan toimipisteeseen ICT –osaamisalueen rekrytointi- ja resursointitoimeksiantoihin keskittynyttä yksikköämme. Kyseessä on määräaikainen tehtävä vuoden 2020 loppuun saakka.

 

Tehtäväsi on itsenäinen ja monipuolinen, ja se koostuu erilaisten IT-alan toimeksiantojen läpiviennistä aina asiakastyöskentelystä, toimeksiannon vastaanottamisesta ja määrittelystä, sopimusten tekoon saakka. Tehtävässäsi hyödynnät monipuolisesti Experiksen sekä ManpowerGroupin omia IT-osaajaverkostoja. Keskeiset tehtävät sisältävät:

 

– Ratkaisukeskeisen myyntityön, jossa osaat arvioida asiakkaan liiketoiminnan tilaa, tunnistaa ja konsultoida asiakkaita parhaan ratkaisun ehdottamiseksi

– ICT-alihankintaverkoston laajentaminen sekä IT-osaamisen hankinta koko Experis / ManpowerGroup–organisaation tuella

– Toimit asiakkaidemme kumppanina ja autat heitä ratkomaan heidän kriittisen osaamisensa hankintaan liittyviä tarpeita niin paikallisesti kuin tarvittaessa myös kansainvälisellä tasolla 

– Varmistat, että IT-konsulttimme toimivat projekteissa asiakkaidemme odotusten mukaisesti ja autat asiakastoimeksiannoissa työskenteleviä konsultteja kehittymään työssään heidän hallinnollisen esimiehen roolistasi käsin

 

Edellytämme kokemusta IT-alan rekrytointi- tai resursointipalveluista ja vahvaa näyttöä myynnillisestä otteesta sekä asiakastyöskentelystä. Eduksi katsotaan kokemus alihankintamallien tuntemus ja kokemus IT-roolien rekrytoinneista. Tehtävässä viihtyy parhaiten henkilö, joka on kiinnostunut ihmisistä, heidän osaamisestaan ja siitä, mitä työ heille merkitsee. Toimenkuva huomioiden soveltuva IT-alan tuntemus on välttämätöntä. Suomen kielen lisäksi hakemamme henkilö käyttää englantia sujuvana työkielenään.

 

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja kehittymismahdollisuuksia tarjoavan avainpaikan alan markkinajohtajan näköalapaikalla, vakaan ja pitkäaikaisen kansainvälisen ja eettisyydestään tunnetun yrityksen edut ja joustavat työajat etätyömahdollisuuksineen sekä erinomaisen, asiantuntevan työyhteisön tuen.

 

Tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä ja on määräaikainen 31.12.2020 saakka. Hae tehtävää siis pian, mutta viimeistään 3.10.2019.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Manpower Experis IT:n Senior Manager Juha Mäkelä numerossa 040 753 7962 tai sähköpostitsejuha.makela@fi.experis.com.

Hae tätä työpaikkaa: tai kopioi linkki ja liitä selaimen osoiteriville: https://www.manpower.fi/fin/tyon-haku/tyo/670f86a3-c25c-4e8f-9932-5cc85ed46fb8

Pinterest
Rekrytointi.com logo

Tietoja

Hakuaika: 22.9.2019 - 3.10.2019
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/experis/delivery-manager-helsinki/696474/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Rekrytointi.com kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

HR

Erikoisosaaminen

It-infra loppukäyttäjäpalvelut

Toimialakokemus

IT

Rekrytointi.com:n muita rekryilmoituksia

job_image

Rekryilmoitus Senior Developer

Jatkuva haku

Kehitämme yhdessä asiakkaidemme ja osaajien kanssa suomalaista rekrytointia: rekrytoinnin prosesseja sekä työpaikkojen ja ..

Osaamisalueet: Tuotekehitys ja suunnittelu, Ohjelmistokehitys, IT

Sijainti: Helsinki

job_image

Rekryilmoitus Experienced full stack developer (Sales systems)

Jatkuva haku

Veikkaus creates joy through games. We provide great experiences and top-notch games, but not at any cost. We foster the joy of ..

Osaamisalueet: Ohjelmistokehitys, Amazon Web Services, Java, +2 muutaLinux, IT

Sijainti: Helsinki

job_image

Rekryilmoitus Sovellustietoturva-asiantuntija

Hakuaika: 23.9.2021 - 22.10.2021

Veikkaus tuottaa peleillä iloa. Tarjoamme elämyksiä ja huippupelejä, mutta emme hinnalla millä hyvänsä. Huolehdimme, että ..

Osaamisalueet: Tietoturva, IT

Sijainti: Helsinki

job_image

Rekryilmoitus Järjestelmäasiantuntija, Millog Oy Lyly

Hakuaika: 6.10.2021 - 24.10.2021

Haemme Lylyn toimipaikkaan JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJAA  Radio- ja datapäätelaitteiden elinkaaren hallintaan ja suunnitteluun. ..

Sijainti: Juupajoki

job_image

Rekryilmoitus Koodaava avustava arkkitehti Sitowisen digiratkaisuihin

Hakuaika: 12.10.2021 - 30.11.2021

Luomme Sitowisellä tulevaisuuden liikkumista ja digitaalista maisemaa yhdessä asiakkaidemme kanssa. Sitowisen Digitaaliset ..

Osaamisalueet: Arkkitehtuuri, Ohjelmistokehitys, IT

job_image

Rekryilmoitus Front end / Full stack -kehittäjä, Systems Tampere

Hakuaika: 15.10.2021 - 31.10.2021

Patria on työpaikka, jossa autat turvaamaan yhteiskuntaa. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun ..

Osaamisalueet: Ohjelmistokehitys, Angular, Javascript, IT

Sijainti: Tampere

Siirry yrityksen profiiliin Rekrytointi.com kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä