Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Dataspecialist (IT)

post_image
Rekryilmoitus

Svenska handelshögskolans (Hankens) IT-avdelning i Helsingfors söker en

Dataspecialist (IT)

 

Hankens IT-avdelning ansvarar för planering, utveckling och underhåll av Hankens IT-miljö, d.v.s. drift av nät och servrar samt användarstöd, systemutveckling och förvaltning av IT-tjänster inom undervisning, forskning och administration. I samråd med andra aktörer inom högskolan arbetar vi naturligt även med strategiska IT-frågor. Hankens IT-avdelning verkar i både Helsingfors och Vasa.

Vi söker nu en person som kan hjälpa oss med att upprätthålla och vidareutveckla våra digitala tjänster inom området för databaser, rapportering och dataanalys.

Vi önskar att du har lämplig yrkeshögskole- eller universitetsexamen inom IT, alternativt dokumenterad tidigare arbetserfarenhet från motsvarande arbetsuppgifter. Därtill är du villig att lära dig nytt och bredda din kompetens.

För att framgångsrikt kunna verka på denna position är det till fördel om du har en bred IT kunskap, god samarbets- och problemlösningsförmåga samt en förmåga till att arbeta självständigt. Det är även viktigt att du kan hantera större helheter och är välorganiserad. Du arbetar nära med övriga arbetskollegor på IT-avdelningen i en platt organisation.

Till dina huvudsakliga ansvarsområden hör:

  • Databashantering (specifikt MS SQL) både via GUI och SQL
  •  Medel till avancerad kompetens nivå, med förståelse för datastrukturer, databasdesign, och ETL processer samt överföring av data från system med hjälp av SSIS och SQL Server Agent
  • Datahantering samt rapportering
  •  MPower query & DAX i verktygen MS PowerBI & Excel. 
  • Kvantitativ och kvalitativ dataanalys och visualisering samt datakvalitet

I uppgiften ingår också administration av IT-processer samt huvudanvändaruppgifter (t.ex. versionsuppdateringar eller användarhantering) för ett mindre antal universitetsspecifika IT tjänster. För dessa erbjuds utbildning separat.

För att vara framgångsrik i denna position så är det till stor hjälp om du behärskar: dataöverföring via XML/skript, XDW-mallen, Python, Linux. I uppgiften ingår även slutanvändarstöd inom det egna ansvarsområdet. 

Vi värdesätter ett aktivt och flexibelt grepp i arbetet samt självstyrning och god samarbetsförmåga samt erfarenhet från att arbeta i projekt. Vårt arbetsspråk är svenska, men för att kunna arbeta i vår internationella miljö och med våra inhemska samarbetsparter krävs även kunskaper i engelska. Kunskaper i finska är en merit.

Lönen bestäms utgående från universitetens lönesystem. Utgångslönen är 3400 – 4100 euro/månad beroende på dina meriter och arbetserfarenhet. Anställningen börjar så snart som möjligt enligt överenskommelse. Prövotiden är 6 månader.

Närmare upplysningar lämnas av IT-chef Magnus Sippel, e-post magnus.sippel@hanken.fi.

Ansök redan idag! Ansökningen bör lämnas in via Hankens ansökningsdatabas LAURA , senast söndagen den 19.12.2021.

 

Hanken Svenska handelshögskolan

Om du är intresserad av ekonomi och samhälle erbjuder Hanken dig en internationellt välkänd och uppskattad utbildning av högsta kvalitet. Hos oss skapar du dig nätverk för livet, får personlig handledning och möjlighet att ta framgångsrika steg i karriären.

Pinterest
Rekrytointi.com logo

Tietoja

Hakuaika: 1.12.2021 - 19.12.2021
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/hanken-svenska-handelshogskolan/dataspecialist-it/1348281/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Rekrytointi.com kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Toimialakokemus

IT

Rekrytointi.com:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Rekrytointi.com kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä