Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Data Steward

post_image

RekryilmoitusVeikkaus tuottaa peleillä iloa. Tarjoamme elämyksiä ja huippupelejä, mutta emme hinnalla millä hyvänsä. Huolehdimme, että pelaaminen säilyy ilon puolella, ja suomalaiset pelaavat maltilla ja peli-ilosta nauttien. Haluamme olla vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjiä. 

Lähes kaikki aikuiset suomalaiset ovat kokeilleet pelejämme, ja meillä on kaksi miljoonaa Etuasiakasta. Olemme monella tavalla mukana suomalaisessa elämässä. Meitä veikkauslaisia on noin 1 600 ja työskentelemme lähes sadassa pisteessä eri puolilla maata. Pelejämme myydään tuhansissa paikoissa, ja niitä voi pelata turvallisesti myös veikkaus.fissä ja Veikkaus-sovelluksessa.

Haemme Veikkauksen Data Governance -tiimiin vakituiseen työsuhteeseen kokenutta ja ratkaisulähtöistä 

Data Stewardia

Kehittämään Veikkauksen datan arvoa, ja varmistamaan datan hallinnan toimivuuttaa yksiköiden arkipäivässä osana Data Governance -tiimiä. Edistämme asioita tiiviissä yhteistyössä sidosryhmiemme kanssa – parempi data ja sen hyödyntäminen palvelee meitä kaikkia. 

Tehtäviisi Data Stewardina kuuluu data governancen toteutumisen varmistaminen ja kehittäminen omilla vastuualueillasi yhteistyössä niin liiketoiminnan kuin ICT:n kanssa. Lisäksi pääset sukeltamaan keskeisessä roolissa Veikkaus-tasoisesti data governancen kehittämiseen ja edistämiseen.

Data on kaikkialla ja kaikessa, kuten meidän tiimimmekin. Vastuullesi voi kuulua esimerkiksi:

 • Tiedon mallinnusta ja sen kokonaisuudesta vastaamista
 • Tietovastaavien ohjaamista ja yhteistyötä muiden sidosryhmien kanssa 
 • Data-alustan kokonaisuuden kehittämistä yhdessä ICT:n kanssa
 • Master datan kehittämistä ja suunnittelua
 • Prosessien ja tekemisen automatisoinnin tukemista sekä edistämistä datan avulla
 • Akiivista datalukutaidon ja datan hallinnan osaamisen kehittämistä Veikkauksella sekä osaamisen jakamista muille

Lopullisia vastuualueita tarkennetaan yhdessä valittavan henkilön kanssa osaamisen ja kokemuksen pohjalta.

Tehtävässä toimiminen edellyttää sinulta

 • Tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai muu soveltuvaa koulutusta tai vähintään 2 vuoden kokemusta tehtävän toimialueesta (data governance, datan hallinta, tiedolla johtaminen)
 • Kykyä hahmottaa ja jäsentää kokonaisuuksia
 • Erinomaisia viestintä- ja vuorovaikutustaitoja, joiden avulla osaat ohjata kollegoiden toimintaa kohti yhteisiä tavoitteita ja toimia yhteistyössä sekä liiketoiminnan että teknisten osaajien suuntaan
 • Vahvaa teknistä ja sisällöllistä ymmärrystä datasta sekä tietomalleista ja tietoarkkitehtuurista
 • Teknistä osaamista käsitellä dataa eri työkaluilla ja kysely- sekä ohjelmointikielillä (erityisesti SQL)
 • Kiitettävää suomen ja hyvää englannin kielen taitoa

Haluat työssäsi tiedon olevan kunnossa sekä ymmärtää sen merkitystä ja vaikutuksia liiketoimintaan. Suhtaudut asioihin ammattitaidolla ja osaat hakea omatoimisesti ratkaisuja. Nautit siitä, kun pääset soveltamaan osaamistasi ja sukeltamaan datan pariin vaihtuvissa asioissa välillä myös hektisessä ympäristössä. Haluat saada muut onnistumaan datan hallinnassa ja ymmärtämään sen merkityksen. Jos nämä tuntuvat sinusta omilta asioilta ja ajattelet samalla tavoin, niin tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja haastavia tehtäviä datan parissa, rennot kollegat sekä hyvät kehittymismahdollisuudet ja kasvupolun.

Jos sinulla on tehtävään oikea asenne ja halu kasvaa entistä vahvemmaksi data-alan ammattilaiseksi, niin tässä roolissa on siihen kaikki mahdollisuudet. Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi CV:llä varustettuna viimeistään 06.12.2022. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen.

Työpaikka sijaitsee Veikkauksen pääkonttorissa Pohjois-Haagassa, Helsingissä, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Etätyöskentelyssä noudatetaan yrityksen etätyöperiaatteita.

Lisätietoja tehtävästä antaa Data Governance -tiimin vetäjä Petteri Lindfors (046 920 2503) tai petteri.lindfors@veikkaus.fi. Puhelinajat: ma 28.11. klo 14-15, ke 30.11. klo 14:30-15:30, pe 2.12. klo 13-14.

Tehtävään valittavalle henkilölle teetetään huumausainetesti.

Veikkaus Oy

Veikkaus tuottaa peleillä iloa. Tarjoamme elämyksiä ja huippupelejä, mutta emme hinnalla millä hyvänsä.

Huolehdimme, että pelaaminen säilyy ilon puolella, ja suomalaiset pelaavat maltilla ja peli-ilosta nauttien.

Haluamme olla vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjiä.

Lähes kaikki aikuiset suomalaiset ovat kokeilleet pelejämme, ja meillä on kaksi miljoonaa Etuasiakasta.

Olemme monella tavalla mukana suomalaisessa elämässä. Meitä veikkauslaisia on noin 1 600 ja työskentelemme lähes sadassa pisteessä eri puolilla maata. Pelejämme myydään tuhansissa paikoissa, ja niitä voi pelata turvallisesti myös veikkaus.fissä ja Veikkaus-sovelluksessa.

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 25.11.2022 - 6.12.2022
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/veikkaus-oy/data-steward/1851269/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Big Data

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä