Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Data Management Specialist (Lempäälä)

post_image
Rekryilmoitus

Oletko kiinnostunut tuotetiedoista ja työskentelystä erilaisten järjestelmien parissa? Haluatko päästä kehittämään tuotetietojen hallintamallia innovatiivisessa ja kansainvälisessä työympäristössä? Tule kanssamme rakentamaan kestävää tulevaisuutta!

 

Haemme 

DATA MANAGEMENT SPECIALISTIA

 

Rakentamisen ja teollisuuden liiketoimintamme tarjoavat asiakkailleen kemianteollisuuden tuotteita ja ratkaisuja, joita kehitämme ja valmistamme Suomessa ja Ruotsissa. Lisäksi meillä on toimintaa myös Baltiassa, Puolassa, Ukrainassa ja Tanskassa. Data Management Specialistina pääset työskentelemään yllä mainittujen liiketoimintojemme parissa sekä Suomessa että kansainvälisesti. Tuotetieto on keskeinen osa toimintaamme ja sen oikeellisuudella on suuri merkitys myös positiivisen asiakaskokemuksen luomisessa.

Data Management Specialistin tehtävässä vastaat tuotetiedon ylläpitoon liittyvistä tehtävistä ja lisäksi pääset mukaan kehittämään tuotetiedon rakennetta ja hallintamallia. Kehitysprojektimme on jo käynnissä, mutta pääset vielä hyvässä vaiheessa vaikuttamaan asioihin. Toimit Rakentamisen Sales Support and Development -tiimissä ja teet yhteistyötä laajasti sekä sisäisten että ulkoisten sidosryhmien kanssa. Toimipisteesi sijaitsee ensisijaisesti Lempäälässä, mutta myös Turku on mahdollinen sijaintipaikka.

 

Mitä työtehtäviisi Data Management Specialistina kuuluu? 

 • Tuotetietojen hallinnointi ja ylläpito sekä omissa että ulkoisissa järjestelmissä.
 • Tuotetietojen/master datan oikeellisuuden varmistaminen, laadun analysointi ja kehittäminen. 
 • Tuotetietojen muutoksista viestiminen asiakkaille, Kiillon kansainvälisille yhtiöille ja muille sidosryhmille.
 • Tuotetiedon rakenteen ja hallintamallin kehittäminen kansainvälisenä projektina yhteistyössä Ammattihygienian liiketoimintamme kanssa.
 • PIM-järjestelmän pääkäyttäjyys.
 • Lisäksi osallistut tuotetietoihin vaikuttavien prosessien kehittämiseen yhteistyössä ICT:n kanssa.

 

Jos tunnistat itsesi seuraavasta, voisit viihtyä meillä Data Management Specialistina:    

 • Aiempi kokemus vastaavanlaisista tehtävistä – Ymmärrys ja näkemys datan hallinnasta sekä siihen liittyvistä prosesseista ja niiden kehittämisestä auttaa tehtävässä menestymisessä. Voit olla jo kokeneempi tekijä tai urasi alkuvaiheessa lyhyemmällä kokemuksella – meillä pääset kasvamaan tehtävän mukana.
 • Järjestelmäosaaminen – Erinomaisten yleisten ICT-taitojen lisäksi arvostamme erityisesti kokemusta ERP- ja PIM-järjestelmien käytöstä sekä ymmärrystä järjestelmien integraatiomahdollisuuksista.
 • Projektityöskentelytaidot – Tässä työssä tulet olemaan mukana liiketoimintojen yhteisessä tuotetiedon hallintamallin kehittämisprojektissa, joten aiempi kokemus projektityöstä on eduksi.
 • Proaktiivinen ja itsenäinen työskentelyote sekä ongelmanratkaisukyky  
 • Tehtävää tukeva koulutustausta (esim. AMK) – Koulutustaustasi antaa hyvät lähtökohdat tehtävässä onnistumiseen. 
 • Kielitaito – Sujuvan suomen kielen taidon lisäksi työ vaatii erinomaista englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. 

 

Me otamme työhyvinvoinnin tosissamme

Kiillossa pääset työskentelemään ympäristössä, joka on kiehtova yhdistelmä kasvavaa kansainvälistä ja maanläheistä perheyritystä. Työntekijämme arvostavat pitkän tähtäimen toimintatapaamme, avointa ja läpinäkyvää yrityskulttuuria, kiiltolaista yhteishenkeä sekä monipuolisia mahdollisuuksia oppia uutta ja kasvaa yhdessä yrityksen kanssa. Me rohkaisemme työntekijöitämme tuomaan ideoitaan esille ja kehittymään omissa innovaatio- ja koulutusohjelmissamme. Olemme erityisen ylpeitä tunnustuksista, joita olemme saaneet panostuksistamme työhyvinvointiin: meidät on valittu kahdesti Suomen aktiivisimmaksi työpaikaksi.   

 

Muutama sana hakuprosessiin liittyen

Odotamme hakemustasi 21.3.2024 mennessä. Liitäthän mukaan myös CV:si ja palkkatoiveesi. 

Lisätietoa tehtävästä antaa Outi Jalo, Manager, Sales Support & Development, puh. 050 304 2500, 7.3. klo 14-15, 14.3. klo 9-10 ja 19.3. klo 14-15.

Toimimme Kiillon rekrytointiprosessin mukaisesti ja käsittelemme kaikki tehtävää koskevat yhteydenotot ehdottoman luottamuksellisesti. Lähetämme videohaastattelukutsuja osalle hakijoista hakuajan päätyttyä. Lisäksi pyydämme hakijoita varaamaan 4. tai 5.4.2024 mahdollista Lempäälän toimipisteellämme pidettävää työhaastattelua varten. Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen.

 

Kiilto on kasvava yli satavuotias suomalainen perheyritys, jonka visio on vuodessa 2080. Kehitämme, valmistamme ja myymme kemianteollisuuden ratkaisuja neljällä eri liiketoiminta-alueella, joita ovat rakentaminen, teollisuuden liimat ja palonesto, ammattihygienia sekä kuluttajatuotteet. Kiillon toiminnan ydinajatuksia ovat ympäristöjohtajuus, läheisyys ja sitoutuminen tulevaisuuteen. Kiilto toimii yhdeksässä maassa ja työllistää yhteensä lähes 800 henkeä. Vuonna 2022 Kiillon liikevaihto oli noin 260 miljoonaa euroa. www.kiilto.fi

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 28.2.2024 - 21.3.2024
Sijainti: Lempäälä, Turku
Linkki: https://laura.fi/avoimet-tyopaikat/kiilto/data-management-specialist-lempaala/2739435/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä