Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Data-arkkitehti

post_image

RekryilmoitusKehitämme Sitowisellä paikkatietopohjaisia selain- ja mobiiliratkaisuja sekä integroituja omaisuudenhallinnan järjestelmiä. Digitalisoimme ja tuomme näkyväksi tietoa, jota kunnat, valtionhallinnon organisaatiot, infran omistajat ja verkkoyhtiöt tarvitsevat fiksujen päätösten tueksi. Kun sinä toteutat tietojärjestelmiä, meidän jokaisen asuinympäristö, kaupungit, kadut ja infra, toimivat turvallisemmin ja kestävämmin!

Sitowisen Smart City -palveluiden kasvuvauhti on kova, joten haemme nyt data-arkkitehtia Espooseen toimimaan ensi sijassa pitkäkestoisessa asiakasprojektissa. Tulevat työtehtäväsi liittyvät oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan asiakkaillemme toteutettavien paikkatietopohjaisten tietojärjestelmien suunnitteluun, toteutukseen ja ylläpitoon.

TECH STACK

Toivomme, että sinulla on takana jo vähintään vuoden työkokemus tietoarkkitehdin tehtävistä ja kokemusta ainakin parista seuraavasta teknologiasta: 

  • FME
  • ArcGIS
  • Oracle, SQL Server, PostGIS
  • GeoServer
  • Integraatiot: REST, OGC

Omaat hyvät tiimityöskentely- ja kommunikointitaidot sekä suomeksi että englanniksi. Meitä yhdistää palava intohimo asiakaslähtöisten tietojärjestelmien kehitykseen ja uuden oppimiseen.

Meillä pääset toteuttamaan moniulotteisia ja haastavia ratkaisuja, joiden parissa et taatusti tylsisty. Supervoimiamme ovat ketteryys, käytettävyys, laatu ja automaatio – sekä Suomen kovin paikkatieto-osaaminen! Tiimien onnistumista projekteissa tukevat ketterään kehitykseen ja DevOpsiin pohjautuvat käytäntömme (SWACT), kannustava kulttuuri sekä valmentava johtaminen.

SITOWISELÄISTÄ ARKEA

Meillä kaveria ei jätetä yksin, vaan tiimi kannattelee sinua pahimpien aallokkojen yli sekä jakaa kanssasi onnistumisen riemut. Sitowisellä saat olla aidosti oma itsesi ja me myös pidämme huolta omistamme – hymy työkaverin huulilla ja hyvä fiilis toimistolla ovat meille arjen tärkeimpiä onnistumisia. 

Kokonaisvaltaiseen hyvinvointiisi panostamme muun muassa kattavilla työterveyspalveluilla, erittäin kattavilla vakuutuksilla, sairaan lapsen hoitopalvelulla, lounas- ja puhelinedulla sekä liikuntaedulla ja monipuolisilla virkistyseduilla. 

Kiinnostuitko meistä? Hienoa! Nyt on sinun vuorosi. Lähetä hakemus, koodaa meille kevyt demo tai laadi video itsestäsi viimeistään 15.10.2019 – tärkeintä, että osoitat haluavasi meille töihin ja kerrot, miksi juuri sinä olet oikea henkilö porukkaamme. Odotamme, että kuulemme sinusta pian! Käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä.

Lisätietoja työtehtävistä antaa Aino Ikäheimo puh. 050 536 4537 tai sähköpostitse aino.ikaheimo@sitowise.com

P.S. Lisää infoa arjestamme löydät osoitteesta www.sitowise.com/developers

Sitowise on suuri suomalainen rakennetun ympäristön asiantuntijayritys, joka tarjoaa kaikki rakentamisen suunnitteluasiantuntija- ja digitaaliset palvelut saman katon alta. Tutustu meihin lähemmin osoitteessa www.sitowise.com 

Sitowise

Sitowise Oy on suomalainen yritys, joka tarjoaa talonrakennusalan konsultointi-, suunnittelu- ja rakennuttamispalveluja uudis- ja korjauskohteisiin Suomessa ja Baltiassa.

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 27.9.2019 - 15.10.2019
Sijainti: Espoo
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/sitowise/data-arkkitehti-smart-city-palveluihin-espooseen/699372/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Paikkatieto GIS

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Oracle

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä