Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Cyber Security Specialist / Operations / Espoo, Tampere, Halli

post_image

RekryilmoitusPatria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset.

Patria on kansainvälinen puolustus-, turvallisuus- ja ilmailualan luotettu asiakaskeskeisten elinkaaren tukipalvelujen ja teknologiaratkaisujen tuottaja, jolla on vahva kasvustrategia. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patriagroup.com

Operations-yksikkömme vastaa tuotannosta ja toimitusketjusta. Operations koostuu neljästä tuotantolinjasta: Airframe and Structures / Engine, Components and Training / Land / Systems & Integration. 

Haemme nyt kasvaan tiimiimme

Cyber Security Specialist, Patria

Etsimme uutta asiantuntijaa tiimiimme, joka työskentelee kyberturvallisuuteen liittyvien projektien parissa. Osana tiimiämme pääset työskentelemään mielenkiintoisten ja Suomen mittakaavassa ainutlaatuisten projektien parissa. Työssäsi pääset kehittämään ratkaisuja ja tukemaan viranomaisasiakkaitamme monipuolisesti tietoturvan saralla. Projektimme sisältävät niin prosessikehitystä kuin tuotekehitystäkin.

Arvostamme hakijoissamme kokemusta mm. seuraavista aihealueista – sinun ei tarvitse olla osaaja kaikissa vaan etsimme tiimiimme toisiaan täydentäviä henkilöitä:

  • Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto tai tutkijakoulutus (tekniikka / luonnontieteet / matematiikka)
  • Tietoturvallinen ohjelmistokehitys
  • Infrastruktuurin tietoturva
  • Uhkamallinnus
  • Kryptografia
  • Kyberforensiikka (engl. malware forensics)
  • Kansallinen turvallisuusauditointikriteeristö Katakri 2020 tai ISO27001
  • Käyttöjärjestelmien tuntemus (Android / Unix / Linux / BSD / Windows)
  • Käänteinen suunnittelu (engl. reverse engineering) – haittaohjelmat, ohjelmistot ja laitteet

Olet mielelläsi mukana kehitysprojekteissa ja viihdyt hyvin ohjelmistokehittäjien kanssa etkä kavahda monimuotoisia palvelinympäristöjä. Tulet toimeen erilaisten teknisten alojen osaajien kanssa. Ilmaiset itseäsi erinomaisesti suomen kielellä niin kirjallisesti kuin suullisesti.

Sinulta odotamme kiinnostusta yllä kuvattuihin asioihin, intohimoa oppia jatkuvasti uutta ja omistautuneisuutta yhteiselle asiallemme. Voit olla vasta valmistumassa oleva tai jo kokenut ammattilainen – roolisi tiimissä katsotaan kokemuksesi, osaamisesi ja halujesi mukaan.

Työn sijainti on halutessasi Patrian toimipisteellä joko Espoossa, Tampereella tai Jämsän lähellä Hallissa. Työssä on n. 50/50 etätyömahdollisuus, mutta työn luonteesta johtuen työskentelet ajoittain pidempiäkin jaksoja toimipisteellämme.

Haluaisitko olla osa tarinaamme?

Jos mielenkiintosi heräsi ja tunnistat itsesi yllä olevasta kuvauksesta, juttelisimme mielellämme kanssasi lisää sinusta, Patriasta työnantajana sekä työn teknisemmistä yksityiskohdista. Valitse työpaikka, jossa sinä ratkaiset ja täytä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Haku on auki 5.12.2022 saakka. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja paikasta antaa rekrytoijamme Johanna Välimäki, johanna.valimaki@patriagroup.com tai puh +358 504775476 arkisin klo 15-17 välissä.

Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Paikkaan valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys ja huumausainetesti.

Miksi Patria?

1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa.

 

2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla.

 

3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.

 

4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 14.11.2022 - 5.12.2022
Sijainti: Espoo
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/patria/cyber-security-specialist-operations-espoo-tampere-halli/1841436/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Tietoturva

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Android
Linux
Windows

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä