Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Customer Experiences Specialist tekniseen tukeen

post_image

RekryilmoitusRainmaker tarjoaa työtä elämää varten ja on olemassa jotta ihmiset voisivat rakastaa työtään. Meillä on tilaa yksilöllisille urapoluille asiakaskohtaamisten maailmassa ja edustamme sekä kotimaisia että kansainvälisiä huippubrändejä eri toimialoilta.

Olemme Suomen suurin myynnin ja asiakaspalvelun ulkoistuksia tarjoava toimija ja työllistämme 1800 asiakaspalvelun ja myynnin ammattilaista ympäri Suomen. Pidämme huolta asiakasyritystemme asiakkaista luomalla päivittäin Suomen parhaita asiakaskohtaamisia. Työskentelemme monikanavaisesti, palvellen asiakkaita verkossa, chatissa ja puhelimitse. Positiivinen ilmapiiri ja halu onnistua ovat menestyksemme takana ja laadukkaat myynnilliset asiakaskohtaamiset ovat meille sydämen asia.

Viihtyisitkö itseohjautuvassa työkulttuurissa, jossa työntekijöiden mielestä on erittäin hyvä ilmapiiri? Haluatko työn, jossa pääset kehittämään asiakaspalvelutaitojasi ja vaikuttamaan itse omiin ansioihisi? Me haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden tähän Rainmakerin toimistoillamme Jyväskylässä, Turussa ja Tampereella

 

Maailma digitalisoituu ja loppukäyttäjätuen ammattilaisia tarvitaan jatkuvasti – Haluatko olla osa tätä osaajien joukkoa? Haluatko päästä tekemään maailmanluokan asiakaskohtaamisia ja haastamaan itseäsi ongelmanratkaisuissa huippu työporukan ympäröimänä?

Meillä on tarjota sinulle tähän mahdollisuus Turussa!

Etsimme asiakaspalvelijoita Telia Häiriöilmoitus ja Telia Helppi –palveluihin vakituisiin työsuhteisiin

 

Mitä työ pitää sisällään?

Työssä pääset kehittymään asiakaspalvelun ja loppukäyttäjätuen ammattilaiseksi arkipäiväisten teknisten haasteiden parissa. Nämä haasteet voivat liittyä esimerkiksi tuotteiden ja palveluiden vikatilanteisiin sekä asennus-, käyttöönotto- ja verkko-ongelmiin. Ongelmien ratkomisen ja käytön opastuksen lisäksi pääset tekemään myös lisämyyntiä, minkä avulla varmistetaan parhaat kokonaisratkaisut asiakkaalle. Asiakaspalvelu tapahtuu puhelimen, sähköpostin ja chatin kautta, mikä omalta osaltaan varmistaa työn monipuolisuuden.

Mitä toivomme sinulta?

Etsimämme henkilö on avoin, reipas ja ennen kaikkea asiakaslähtöinen. Ratkaisukeskeinen ja toimeen tarttuva työote takaavat menestyksen päivittäisessä työssä. Asiantuntijana tunnistat ja ehdotat asiakkaalle maksullisia ratkaisuja ongelmatilanteisiin, millä helpotat asiakkaan arkea. Osaat ilmaista itseäsi helposti ymmärrettävällä tavalla laitteiden ja palveluiden käyttöönotossa ja vian korjauksessa, sekä suullisesti, että kirjallisesti.

Yleinen kiinnostus tekniikkaa kohtaan, harrastuneisuus tai esimerkiksi koulutuksen tarjoama oppi auttavat sinua menestymään tässä tehtävässä. Et siis välttämättä tarvitse teknistä erityisosaamista – oikealla asenteella ja intohimolla pääsee pitkälle. Englannin kielen taidosta on hyötyä jokapäiväisessä työssä. Työsuhteen alussa järjestämme myös perusteellinen usean viikon kestävän koulutuksen, jossa perehdytämme sinut alkuun kohti teknisen asiakaspalvelun saloja.

Mitä sinun vielä tulisi tietää?

Tukenasi on aina osaava ja ammattitaitoinen työyhteisö ja esimiehet, ja kaikilta saa kysyä apua aina tarpeen tullen. Työyhteisössämme tunnelma on ensiluokkainen – tylsää hetkeä ei varmasti ole! Työhyvinvoinnista huolta pitää Syke –hyvinvointitiimimme niin töissä kuin vapaa-ajallakin. Työaikamme ovat palveluaikojen mukaiset arkisin klo 7:55 ja 22:00 –välillä ja lauantaisin klo 8:45 ja 18:00 –välillä. Työt alkavat elokuun lopulla ja työsuhteen alussa on kaksi viikkoa kestävä palkallisen koulutusjakso, jonka ajan toivomme sinun pystyvän sitoutumaan klo 8-16 vuoroihin.

 

Tarjoamme töitä 18-37,5 tuntia viikossa riippuen omista toiveistasi ja tilausmääristä. Maksamme ICT-alan työehtosopimuksen mukaista tuntipalkkaa ja myyntisuoriutumisesta saa myös lisäansioita. Jokaiselle tehtävään valitulle tullaan tekemään turvallisuusselvitys, ja työtehtävä edellyttää turvallisuusselvityksen läpimenemisen.

Jäikö jokin askarruttamaan?

Jäikö jokin askarruttamaan? Voit olla yhteydessä Client Manager Anna-Kaisa Lehtomäkeen puh. 0400 239 771 arkisin klo 8-16. Rekrytointeihin liittyvissä kysymyksissä rekrytointitiimimme auttaa puhelimitse tai watsappilla numerossa 040 652 8810.

Haku sulkeutuu 11.8.2019 ja hakemuksesi voit jättää osoitteessa www.manpower.fi ”Hae”-nappia painamalla

 

Tutustu työyhteisöömme Facebookissa ja Instagramissa:

https://www.facebook.com/RainmakerCustomerExperiences/

https://www.instagram.com/rainmaker_customer_experiences/

 

Hae tätä työpaikkaa: tai kopioi linkki ja liitä selaimen osoiteriville: https://www.manpower.fi/fin/tyon-haku/tyo/d2e4d0df-0121-4a97-a845-7f590794cc6b

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 23.7.2019 - 11.8.2019
Sijainti: Turku
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/manpowergroup-solutions-oy/customer-experiences-specialist-tekniseen-tukeen-turku/653154/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu

Erikoisosaaminen

It-infra loppukäyttäjäpalvelut

Toimialakokemus

IT

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä